0 oy
371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (226 puan) tarafından
Kizlar az önce erkek kardesim aradi kuzenimi almış geliyorlarmis arabasini yaptirip dönecekmiş nerdesin diyorum yarim saate ordayiz diyor niye simdi haber veriyorsun dedim 2 saatlik yol çıkarken haber verseydi bari ve sürekli bunu yapiyor yaninda da birilerini getiriyor bende evi dökmüş kış temizliği yapıyordum yatak yorgan herseyimi yikamistim koltuk vs. Simdi nerde yatircam ne yapcam allahim yarabbim ya birde gelmesi gece 3ü bulacak. Yarin kahvaltiya da esimin arkadaşının eşi gelecekti bu saatte ben kadını nasıl iptal edicem 

9 Cevaplar

0 oy
(3,067 puan) tarafından

Okudum ve ben strese girdim Allah yardımcın olsun düşüncesizlik çok kötü birşey ;)

-Reklam-
0 oy
(72 puan) tarafından
Müsait olmadığını söyle bence tek olsaydın olurdu ama şu an başka misafir ağırlayacak durumda değilim de. Bide bu saatte cevap vermeseydin telefona keşke 
0 oy
tarafından
Baştan buna engel olmak lazım. Babamlar 1-1.5 saatlik mesafede otururlar bana. Bir gün aradi geliyorum yoldayım dedi. Ve ben plan yapmışım dışarı çıkcam babama bunu anlattım. Bı daha da yapmadı. Kayinbabamlar 2-3 dklik mesafede otururlar. Akraba gelmiş onlara bize de gelmek istediler. Cat beni arıyor gelicez diye. Gayette evdeydim ama üzerimi değiştirmek istemedim:) daha evvel haber verseydiniz kabul ederdim ama son dakika misafir kabul edemem dedim. Baştan bu engelleri koyunca herkes haddini bilir ne ben canımı sıkarım ne de onlar bı daha bunu yapacak yüzü bulur. Emrivakilerden hoslanmam
0 oy
(3,678 puan) tarafından
İsmin gibi caresizsin ne yazıkki ama bana kalsa ben herşeyi yıkattım yatacak yer yok baştan haber verseydin derdim 
0 oy
(23,235 puan) tarafından
Kardeşin iyi bı kızmayi haketmis. 
0 oy
(599 puan) tarafından
Evde yokum deseydin keske
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Kardeşini uyarmalısın gecenin bir yarısı ani planlar yapmasın diye.. eşin bişey demiyor mu takdir ettim
0 oy
(6,815 puan) tarafından
Ayy hiç sevmem okurken sinir oldum bide kendi geliyor niye başkasını getiriyor demek ki o yüzü vermişsin sen ona 
0 oy
(300 puan) tarafından
Kız kabul etmesine ben durduğum yerde sinir oldum. Ne münasebet ya kardeşiz diye kan bağı var diye bu kadar sınırsız olmamalı insanlar her konuda biraz özveri şart.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 2,662 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 456 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde linaaminaramin (33 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 264 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 544 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sercee (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,219 soru

24,136,189 cevap

334,307 kullanıcı

...