0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (49 puan) tarafından
Arkadaşlar küçük bi bebeğim var hem o hem ben çok hastayız günlerdir antibiyotik kullanıyoruz. Bugün bir baktım dudaklarımın hem altında hem üstünde uçuk çıkmış. Acilen geçmesi lazım çünkü oğlum sürekli elini atıyor ona bulaşsın kesinlikle istemiyorum. Önerisi olan var mı? Evde krem kalmamış maalesef 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
ilaçla ya da ilaçsız aynı zamanda geçiyor canım, ellemesine müsaade etme
(49 puan) tarafından
Bu çok üzücü ya çok geç geçiyor bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim surekli çıkiyor teramycn diye bi krem var o iyi geliyor ama kalmamis dediniz bide bana surekli tahta kaşigi ısıtip ucugun uzerine hafif degdir diyenler cok oldu ucugu korkutuyormusuz hic denemedim ise yararmi bilmem deneyin sterseniz bebekler icin de cok tehlikeli allah korusun öpneyin ucugunuz gecene kadar herpes virusu bulasiyor rabbim kimseye yasatmasın bebeklerin ölümüne bile sebep olabiliyor korkutmak istemiyorum ama cok dikkatli olun lutfen 
0 oy
tarafından
Tahta kaşığı ocakta ısıt hatta yansın biraz. Yanan kısmı hafif hafif bastir uçuk üstüne. Tabi bu arada yakma kendini. İliyacak sen bastirdikca. Sıcaklığa dayanabildiginde iyice bastir günde 2-3 kez yap cnm 

Bugüne kadar çok uçugum çıktı bir kez bile uçuk kremi kullanmadım. Anneannemin yöntemi hep işe yaradı 
0 oy
(2,904 puan) tarafından
Asiviral çok iyi canım yarın yazdır istersen sağlık ocağına 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 231 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 297 göst.
20 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 535 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Zenan. (597 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,961 soru

24,066,086 cevap

330,374 kullanıcı

...