0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

Kızlar bugün 1de oğlumu bıraktım 1 saat bekledim dedim daha ağlamaz alışmıştır ben de hamileyim başım döndü markete gidip kek falan alayım dedim baktım öğretmen arıyo nerdesin oğlun ağlıyo dedi koştum gittim süt almıştım verdim sakinleştirdim sonra zar zor tekrar girdi 2 3 kere bidaha ağlayıp çıktı bide çok içine kapanık bi çocuk derdini anlatamıyo çok üzüldüm keşke vermeseydim anasınıfına 5 yaşında evde dursaydı dizimin dibinde :'( alışsın diye verdim 1. Sınıfta ağlarsa kimse çekmez kahrını dedim şimdiden alışsın dedim ama çok üzüldüm bide içli içli ağlıyodu

15 Cevaplar

+1 oy
(196 puan) tarafından
Benim oğlumun da ilk günü ayni böyle oldu düşün düşün kafayı yicem
(39 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun zorlancaz biraz. Bide sınıfta 2 3 çocuk ta ağlıyodu heralde onlardanda etkilendi inşallah çabuk alışırlar
-Reklam-
+1 oy
(3,127 puan) tarafından
Yani yanlış anlamayın özel anaokulunda çalışmış biri olarak yazıyorum bu yorumu dakika bir gol bir. İlk günden ne bekliyorsunuz çocukların alışma süreleri var sonuçta ben anaokulunda ne çocuklar gördüm kendini yerden yere atan sonra alışan siz sabırlı olun biraz 
(39 puan) tarafından
Yok ben zaten kendim verdim anasınıfına eşim de destek olmuyor gitmek istemezse göndermem diyo sanki okul kapısında o bekliyomuş gibi sinirimi bozdu içine kapanık bi çocuk sosyalleşsin dedim bide hamilelik hormonlarından dolayı duygusalım o yüzden üzüldüm bide eşim üstüme gelince böyle oldu :(
(7,404 puan) tarafından
Hocam, benim oğlanda kıskançlık etmiş oyuncağı paylaşmayıp ağlamış bugün:(  düzelir mi inşallah
(7,404 puan) tarafından
Anasınıfta çalıştım deyince öğretmen olarak mı?
(3,127 puan) tarafından
Hayır canım ama yardımcı öğretmen gibiydim çocuklarla içli dışlıydım kat görevlisiydim çocukları sabah velilerden alıp sınıflarına çıkarırdım. Çıkış saatin de de ben indirirdim. Üst değiştirmişliğim wc ye götürmüşlüğüm de vardı. O yüzden veliler sabırlı olmadığı sürece çocuklar asla alışmaz okula
0 oy
tarafından
Ah kıyamam ya,bir hafta götür düzelir belki ,
(39 puan) tarafından
Birsürü de masraf yaptım şimdi eşim bana kızcak o vermemi istemiyodu içine kapanık ağlar dedi ben dedim gitsin sosyalleşsin şimdi çocuk alışmazsa beni suçlicak vermeseydim keşke
tarafından
Canım sıkma canını alışır sende biraz daha ilgi göster bu süreçte.Arkadaslari ille vakit geçirmesini sağla alışır
(39 puan) tarafından
Öyle yapıyorum inşallah alışır biraz zorlancaz
tarafından
Alışır alışır insallah
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Ben 3 yaş 2 aylıkken kreşe verdim çok üzüldüm içime dert oldu Bir hafta kreşin kapısında bekledim.. sonra o kadar güzel zamanlar geçirdik ki çocuk sosyalleşti konuşması ilerledi tuvalet eğitiminde çok daha güzel yol kat ettik o da okula severek gitmeye başladı etkinliklerini eve getiriyordu Bir kutuda saklıyorduk.. şu an anaokuluna başladı gözüm arkada değil babası bıraktı elzem bir durum olmadığı sürece ben okula gitmiyorum zaten.. bence ağlamayın her çocuk güzel bir eğitim almalı. Benim arkadaşım da ilkokula kadar yanımdan ayrılmamalı diye düşünüyordu sonra çok pişman oldu çocuklar neredeyse okumayı öğrenmiş benim çocuğum kalem tutmayı bile bilmiyor demişti hiç unutmam
(39 puan) tarafından
Bide hamilelikten dolayı duygusallık var o yüzden çok üzüldüm kendimi suçladım :( inşallah alışır sabırla beklicem
0 oy
tarafından
Bnmkide çok ağlamıştı 

. Yeni arkadas edinince sürekli gitmek istiyordu okula 
(39 puan) tarafından
İnşallah alışır çok içine kapanık bi çocuk travma olcak diye korkuyorum :( eve geldik şuan keyfi yerine geldi
tarafından
Bnmkiide cekingen içine kapanıkti. Zor alıştı.  Suan 3.sinifa gidecek arkadaş edindi
0 oy
(7,391 puan) tarafından
Alışır üzülme zaöanla koşa koşa gider:) oğlum da 5 yaşında okulu anlattı anne arkadaşlarım anneleri için ağlıyordu dedi :D yalnız değilsin yani

Bizim 2 . Senemiz o yüzden zorlanmadkk
(39 puan) tarafından
İnşallah alışır çok duygusalım zaten bu aralar :'(
0 oy
(18,214 puan) tarafından
İnşallah çabuk alışır canim her çocuk aynı değil ama alışır endişe etme cok sever hemde 
(39 puan) tarafından
İnşallah :(
0 oy
(10,954 puan) tarafından
Benimde geçen sene güle oynaya giden oğlum bugün evden bile çıkmadı okul kelimesini duyunca krize giriyo 
(39 puan) tarafından
O kadarda masraf yaptım inanınki 4 5 bin gitmiştir yani boyasıydı peçetesiydi birsürü şey aldırdılar şimdi eşim gitmek istemezse göndermem diyor birazda nazlı büyütüyo çocukları o yüzden kızdırdı beni
(10,954 puan) tarafından
Ben daha birşey almadım ztn geçen senede anasifina gitmişti bazı esylari duruyo bu sene 5 yaşında tekrar anasınıfı ama bıktım diyo agliyo gitmem diyo birşey almam ben baksam gitmez boşuna masraf yapmam. Ztn daha başlamadan o kdr masraf yaptırmaları çarşaf çarşaf liste vermeleri bana çok saçma geliyo bare uyum haftası bitsin öyle liste versinler belki gitmiyecek ağlayacak.kesinlikle benimki gitmem diyo bugun korkudan markete bile gitmedi beni kandırıp okula götürecek diye düşündü
0 oy
(228 puan) tarafından
Bnmki iki yaşından beri kreşte.aksine yaşıtlarıni yakalaması sosyal ortamlarda bulunması daha iyi.aglar birkaç kez alışır.5 yaş anaokul yaşı.ilkokulda daha kötü etkilenir.
(39 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm şimdiden alışsınki 1. Sınıfta ağlarsa öğretmen çekmez nazını dedim de eşime anlatabilsem keşke istemezse göndermem haberin olsun diyo okula verdiğim için beni suçluyo resmen
0 oy
(7,404 puan) tarafından

Benimkide öğretmene ağlayıvermiş:( oyuncakları arkadaşlardan kıskanma oynayın demiş diye. 

Kızlarda hiç ses yokmuş, resim çizmeye çalışıyormuş. 

(7,404 puan) tarafından
5 yaşında vee oğlan.
(39 puan) tarafından
Kıyamam ya Allah yardımcımız olsun
(7,404 puan) tarafından
Aslında etkinlik yapılan odada oyuncaklar olmaması gerek, ayrı oyuncak kitli oda olması lazımki çocukların dikkati öğretmende olacak.
(7,404 puan) tarafından
Oyuncak oynama saati geldiğinde öbür odada oynayacaklar aslında.
(39 puan) tarafından
Valla hiç bilmiyorum inanki kafam çorba gibi oldu bugün bide hamilelik hormonlarından dolayı çok duygusalım
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Cnm vermekle en iyisini yaptın alışacak böyle böyle bir kaç gün git yaninda dur alışsın 
(39 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bnm oğlum da başladı bugün.kucuk bir çocuğa hemen alışması beklemek çok yanlış belki sizi ugrastirabilir ama bı kaç gün içinde alışır hemen pes etmeyin 
(39 puan) tarafından
Etmicem zaten hormonlardan dolayı biraz duygusallaştım sadece alışacak inşallah
0 oy
(1,226 puan) tarafından
Anaokulunda öğretmenlik yapmış olarak söylüyorum merak etmeyin alışır daha yeni direk 1. Sınıfa başlar ise orada sürekli ağlama ve sizinle geçerse arkadaşlarından geri kalır anaokuluna gitmesi daha iyi olur evet anneyiz yüreğimiz dayanmıyor ama sabır ben bile ağlamıştım :)
(39 puan) tarafından
Annelik zor inşallah alışırlar ♥️
0 oy
(3,199 puan) tarafından
Gecen senee kanadaya geldik dil yok bisey yok oglum gecen sene basladi anaokuluna okulunda herkez yabanci hic turk yok ilk gun cok zor oldu agladi ogleden sonra geldik eve ertesi gun iceri girmek istemedi ama aglamadida gozleri doldu sen git bana camdan bak dedim 2 gunde boyle gecti 4 ve 5 gun kendisi istedi gitmeyi anne ben camdan sana bakarim dedi bu sene 2 .kez anaokuluna gidiyo hic aglamadi bi cok arkadasi var oda konusmaya basladi alisir yani 1 haftaya uzulme ne zamana kadar dizinin dibinde oturacak
(39 puan) tarafından
Bizde geçen hafta alışma günü olarak bi gün gittik 1 saat durdu o zaman hiç ağlamadı hatta çok sevdi bidaha ne zaman gidicém dedi. Bugün de güle oynaya girdi 1 saat kapıda bekledim sonra tansiyonum düştü markete gideyim dedim tatlı bişey alıp yiyim baktım öğretmen aradı nerdesin gel oğlun ağlıyo dedi gittim susturdum süt verdim falan sakinleşti girdi oyun hamuru oynadılar baktım bidaha geldi bugün 2 saat durdular birazda sıkıldı heralde ama çok içli içli ağladı çok üzüldüm içim gitti :(
(3,199 puan) tarafından
Alisacak canim 1 hafta 10 gun sure ver
(39 puan) tarafından
İnşallah çok sağolun desteğiniz için
(3,199 puan) tarafından
Sen sagol canim insallah kolay atlatirsiniz bu donemi
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Gün ay yıl olarak kaç doğumluydu canım 
(39 puan) tarafından
18 şubat 2019 canım
(2,220 puan) tarafından
Büyükmüşte canım. Dert etme. Alışır zamanla. Hem o kadar da masraf etmişsin.
Benim kızda 2019 Ekim de doğdu. Hala daha yazdırmadım. Kararsızım. Bilmiyorum ne yapacağımı . Evde de çok canı sıkılıyor
(39 puan) tarafından
Evet seneye 1. Sınıfa başlar diye şimdiden vermek istedim alışsın ki 1de zorlanmasın dedim 1. Sınıfta ağlarsa öğretmen nazını çekmezki :( daha zor olurdu bizim için
(2,220 puan) tarafından
Hiç çekmez valla hemde. Bir de onlarda haklı bir taraftan. Gerçekten ağlayan çocuk çekilmiyor. Tez vakitte alışır inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
13 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 317 göst.
9 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 699 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,849 soru

23,822,950 cevap

318,394 kullanıcı