0 oy
614 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,575 puan) tarafından
Dün akşam post açmıştım görenler bilir kustum diye bağırıp çağırıyor . 1 saat sonra pişman olup özür diliyor ama ben söylüyorum herşeye bağırıyor artık bagiracak diye korkumdan birşey söylemiyorum. Ya en ufak şeye bile bağırıyor artık reflex oldu o gelince sesimi çıkarmıyorum bagiracak diye. İlaç al diyorum dün btti diyorum mesela bağırıyor dün niye demedin e dün sonuncusunu içtim bugünde yok diyorum kapatıyor telefonu 3 dk sonra arıyor cano aldım ilaçlarını. Zıkkımın dibine al ben evlendiğimde beri hep çocuk yüzünden sıkıntı çektim ölü doğum yaptım dikişlerim patladi arkasına ameliyat oldum bidaha ölü doğum yaptım vs vs. Artık bana kusuyorum kanamam var deme diyo sonrada pişman oluyor ya kendini deliliğe vuruyor yada gerçekten deli bu adam. Nasıl cevirecem nasıl sakinlestirecem akıl verin

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben senin yerinde olsam artık konuşmam tavrımı koyarım yemeğini fln veririm ama hiç ağzımı bile açmam. Sanki sen hamile değilsin hamile olan o Allahım ya...
tarafından
Demek ki napsan olmuyo bu adamın kanında var bacım Allah yardımcn olsun
(2,575 puan) tarafından
Of of. Anası bile çekiniyor sinirinden en küçükleri benimki. En büyük kaynım bile çekiniyor . Bı babasindan korkar geri kalan herkes bundan korkar. Amin Allah kimseyi huzursuz etmesin
tarafından
Demek ki böğle kabul etcen canm kafana fazla takma saman alevi gibi  demek napcan canm senin işinde zor
(2,575 puan) tarafından
He kız aynı saman alevi. Doğru dedin bazen eve geldiğinde ağzını bantlasam mi diyorum
tarafından
Bantlasan bile gözüğle konuşur kız
-Reklam-
0 oy
tarafından

İlaç konusunda bittiği gün soylenmez bi iki gün önceden şöyle alsın ..

O kadar zorlu şey yasamissin senin her kusmada kanamada bişi mi olcak korkusuyla yerle bir oldugunu düşünüp yaşadıklarını düşünüp daha anlayışlı olması gerekirken bıkmış olması içler acısı gerçekten :( 

Benim çocuğumun olmama ihtimali vardi sol yumurtalığın hiç calismiyo iki haftalik bi düşük yaptım zor günler geçirdim  sonra oğluma hamile kaldım herşey yolunda derken 3 haftalıkken lekelenme oldu banyodan salona ciktim nasıl bu ruh halindeysem eşim hala der gözlerindeki o bakışı ölsem unutmam diye insan çok yipraniyo korkuyo böyle yapmaması lazım bizim gecemiz gunduzumuze karıştı benimde sağlık sorunlarim var hastaneden cikmadigimiz günler oldu hiçte şikayet etmez olması gereken bu boşa mı hastalıkta sağlıkta diyoruz sorun yokken herşey yolundayken ebemde sever dedemde.....

(3,443 puan) tarafından
Hamile kaldım diye mi biraktin tedaviyi ben basit birşey için bile en az 6 kullandım ki tedaviler en az 6 ay oluyor helede evladını kaybetmekt..
Düşünemiyorum
Rabbim yardımcın olsun içini temizlesn insallah
tarafından
Çok zor esininde böyle bi durumun üstüne su tavrı cok gereksiz kendini güzelce anlat karşına alıp içine atma kndine zarar
(2,575 puan) tarafından
Evet hamile kaldim Eylül'de öğrendim bırakmak zorunda kaldım. Allah kimseyi evladiyla sınamasin insan o an ne tepki vereceğini bilmiyor ne yapacağını. Herkes doğum yaparken bebeğinin sesini duyarken sen duyamiyosun göstermiyorlar. Allah hicbir anneyi evladiyla sinamasin
tarafından
Amin inşallah canım çok zor gercekten
(3,443 puan) tarafından
Yani baksan adamda bunları yaşamış bence ikinizde konuşma terapisi alın en azından
0 oy
tarafından
Canım bildigin duaları oku ya yediği yemeğe üfle yada içeri girdiğinde hafifçe yüzüne üfle belrrmeden ama tüm samimiyetnle ve inancinla dua ederek tavsiye ederim 
(2,575 puan) tarafından
Akşam denicem yeter ki ise yarasın
tarafından
İnternetten araştır bak Allah'ın isimlerinin faziletlerini yanlış demeyim enistemde böyleydi ablam küçük bı kağıda Allah'ın isimlerinden birimi yazdı anlamida sakinleştirmek için bişey cüzdanında koymuştu faydasının gordm dedi rabbimin ismi sonuçta vardır bı fazileti arastr dene yer gök dua üstüne sonuçta
(2,575 puan) tarafından
Yapacam vallahi yeter ki düzelsin sağ ol canım. Allah yardımcımız olsun kimseyi deliye denk getirmesin
0 oy
tarafından

Pisikoloğa davet et onu terniyesiz adam :angry:

(2,575 puan) tarafından
Yemin ederim gitse götürürüm bende giderim kendisiyle gitmez söyledim kendin git diyor
tarafından
Allah akıl fikir versin şeytanla anlaşmalı çalıyolar galiba
(2,575 puan) tarafından
Şeytan bunu görse ibadete başlar kiz
tarafından
Haha tövbe yarabbim yaa :)
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Ay başlıgı görünce bi an dedim kelin ilacı olsa bsın sürer ama bizde hem eşim hem ben çok sinirliyiz geçen hocaya gittim hoca bile bana baktıgı gibi sende çok sinir var çok sinirlisin o siniri bırak dedi :) çok zor bi durum bende sinirkenip sonradan pişman oluyorum
(2,575 puan) tarafından
Bende sinirliyim ama bağırmam herşeye. Ya elindeki kumanda çalışmasın bağıriyor soba sönsün bağırıyor bazen korkuyorum inan
0 oy
tarafından
Bence tedavi için ikna et eşini destek alsin canım 
(2,575 puan) tarafından
Yine konuşcam gelsin tedavi icin

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 536 göst.
24 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 562 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 480 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 552 göst.
12 Aralık 2019 Diğer kategorisinde 2paşaannesi (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,244 soru

24,069,660 cevap

330,569 kullanıcı

...