+1 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından
Arkadaşlar iki gün sonra misafirim gelecek evimin duvar boylarını çocuklarım yarısını soymus çok kötü duruyor haliyle utanıyorum biri gelecek diye de sizce o duvara napsam o görüntü ortadan nasıl kalkar yapablcgm bişey varmı 

8 Cevaplar

0 oy
(378 puan) tarafından
Fikri olannn
(997 puan) tarafından
Ancak aynı renge boyamak olur canım başka türlü boyası sokulmuş yani yukarı taraflarda bı yerdeyse üzerine taplo yapistirabilirsin assagi tarafsa anca aynı renge bosaniz daha iyi olacak bence küçük kutularda satılıyor nalburlarda
(378 puan) tarafından
Yukarı taraflarfa canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
çocuk olan evde her şey normal canım. ben görsem şaşırmam, ayıplamam benim kızım da soyuyor pencere kenarını:) 
(378 puan) tarafından
Bilmiyorum ya utaniyorum
tarafından
yapışkanlı stikerlar var öyle bir şey yapıltırabilirsin. duvar kağıdı gibi olur ama duvarı tümden kaplaman gerekebilir
0 oy
(14,946 puan) tarafından

Foto atarsan belki fikir veren olur  :)

(378 puan) tarafından
Yukarı taraflara doğru canm
0 oy
tarafından
Benimde oyls oluyo 1 kilo boya al 150.200 TL fln  
(378 puan) tarafından
Tamam canm
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Mutlaka ki kötü duruyodur ama böyle şeylerisorun etmeyen tek ben miyim. Evn temız dğzwnlyse gerisi önemli değil bence. Kaldı ki bebekli evde temız ble olmayabilir. Takılma benve bı esyayla flan kapatamıyorsan.
(378 puan) tarafından
Tablo falan almayı düşünüyorum aslında
(5,424 puan) tarafından
Yukarılarda ıse tablo olur tabii.
0 oy
(590 puan) tarafından

Koltuğu önune çek cnm şahsen ben öyle yaptım :D

0 oy
(1,839 puan) tarafından
Eğer boyuyabilirsen boya yapamazsan bı aksesuar masa sandalye veya koltuk köy önüne cnm 
0 oy
(957 puan) tarafından
Şu çoklu duvara yapıştırmalı çerçeveli modern resimler varya bence çokta şık durur. Ama naçizane tavsiyem bunlara takılmayın. Evime gelip kusur bakacak insan gelmesin. Bütün gün evladımın etrafında dört dönüyor yemek yapmaya temizlik yapmaya çalışıyorum. Bişeyler eksik oluversin

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 271 göst.
0 oy
3 cevap 296 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.
3 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Dmraysegul (614 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,913 soru

24,131,502 cevap

334,066 kullanıcı

...