0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından
15gündür boynumun ağrısından kurtulamadım aslında tam boynumda değil boyun ve omuz arasında kalan kısım. Acile gittim iğne vurdular ama hiç fayda etmedi krem agrsı kesici ne yapsam fayda vermedi sağ tarafım agrıdan uyuşuk. Kolumu ileri ve yukarı doğru uzatamıyrm geceleri agrıdan uyuyamıyorum sağa ve sola kesinlikle dönemiyorm bu kas agrısı nasıl geçecek

5 Cevaplar

0 oy
(4,958 puan) tarafından
Rüzgara maruz kalmış olabilirsin, boyun düzleşmesi olabilir, yatış şeklinden kayaklanabilir ve eğer stresli bir dönemdeysen kendini sıkman neticesinde de olabilir. En iyisi röntgen çektirmen. 
(373 puan) tarafından
Ve bunların hepsinin olması özellikle çok sıkıntılı bir sürecten geçiyorum stresten oluyor mu böyle tutulmalar
(4,958 puan) tarafından
Ben de oluyor. Şöyle ki stresliysem mesela gece dişlerimi sıkma gibi bir durum yaşıyorum o da sabahları baş ve boyum ağrılarına neden oluyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım . Koca karı yöntemi ama çok güzel masaj yaparım sağ sol catirt bir gece de geçiyor. Anneannem yapar bana hep. Çocukluktan beri elinin hareketlerini ezberledim 
0 oy
(2,784 puan) tarafından
Oğlum yuruyene kadar bu ağrıyı çektim. Boynum, sol kolum sırtima kadar buruyordu. MR çektirdim fıtık mi var diye, akcigerimde mi bir şey var diye film çektirdim. Çocugu tasimaktan oluyormuş. Yürümeye başladı geçti şükür :D küçük bebegin var mı canim
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Buz koyun ama mutlaka ince bez üzerinden buz yanığı olmayın
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Kendini sicak tutmaya çalış ve mümkünse kas gevşetici kullanırken dinlen ağrının oldugu taraf kolunu çok kullanma ,telefon kullanimini bir kac gün birakmalisin basin  öne eğilmesin anlaminda. Hafta içinde beyin sinir cerrahına gitmeni tavsiye ederim.Sinir sıkısmasi yada fıtık olabilir.mr ve sinirhasari tespiti icin eeg ister uygun tedavi sonrası gerekli egzersizleri verir rahatlarsın Geçmiş olsun.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 220 göst.
1 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde smyraksmz (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 240 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 515 göst.
5 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,391 soru

24,168,467 cevap

335,731 kullanıcı

...