0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (1,102 puan) tarafından
Birisi bana tamamen anlatabilir mi? Ben beceremiyorum sanırım. Şubat ayından beri korunmuyoruz kafaya takmıyorum şuan kafaya takma demeyin :) ikinciyi deniyoruz geçen ay ovulasyon testi yaptım çift çizgi hiç görmedim. Sabah mi yapılacak,aynı saatte mi olacak? Beni bi aydınlatin :) korunmayı bırakmadan önce doktora kontrole gittim sıkıntı yok demişti bu arada. Yani bir de 1 ay içerisinde yumurtlama hiç olmama ihtimali var mıdır acaba? Kızım ilk denemede tutmuştu öncesinde 

3 Cevaplar

0 oy
(762 puan) tarafından
Her saat olabilir ama sabah ilk idrar daha kesin olur. Adetin 7.gününden başlayarak her sabah yapman lazım. Aynen gebelik testi gibi, yuvarlak olan deliğe 4-5 damla idrar damlatıp yatay bir yere koyup bekleyeceksin. 5 dk'dan sonrasını dikkate alma, ilk çıkan neyse o. Yumurtlama olmasa adet olmazsın
(1,102 puan) tarafından
Hemen çıkıyor mu ikinci çizgi?
(762 puan) tarafından
Gebelik testi gibi, idrar bulaştırma çıkıyor, yani 1-2 dkda belli oluyor. Zaten 5 dk'dan sonrasını dikkate alma
(1,102 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(762 puan) tarafından
Bu arada 2.çizgi silikken beraber olunca kız olma ihtimali daha fazla. 2.çizgi çok net olduğunda yumurta çatlamış oluyor erkek olma olasılığı artıyor :)
(160 puan) tarafından
Ovülasyon testi sabah ilk idrarla yapilmaz. Gun icerisinde 2 saat öncesinden sivi alimi olmadan yapilmalidir.
(1,102 puan) tarafından
Ben hep sürekli su iciyorum ondan mı çıkmıyor ki acaba
(160 puan) tarafından
Test yapmadan sivi alimini biraz azalt bide imkanin varsa ayni saatlerde yapmaya calis. Birde prospektusunde test icin en ideal zaman olarak saat 10 ile aksam 8 arasi oldugu yaziyor.
(1,102 puan) tarafından
Akşam da 8 den sonra yapıyordum :))) teşekkür ederim
(160 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(296 puan) tarafından
Ben ilk idrarınla ve aynı saatte yapılacak diye biliyorum canım 
(1,102 puan) tarafından
Öyle deneyim bide
0 oy
(758 puan) tarafından
15:00 ile 17:00 arası hep yapmalısın diyelim sen 15:00 ı seciyorsun saat 11 e kadar istediğini yiyip içebilirsiniz ama saat 11:00 dan sonra hiçbiriy yiyip içme 

15 olduğunda 4 damla damlat tam 20 dkk bekle ovulasyon testi gebelik testi gibi 5 dkk belli olmaz 20 dkk bekliyicen 20 dkk dan sonra sonuçları ciddiye almayın 

Adetin bittikten hemen sonra başla
(1,102 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben farklı yapiyormusum demekki ondan cikmiyormus şuan adetim. Bitince deneyeceğim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
17 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Boncuk22 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,603 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 54 göst.
30 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,591 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,301 soru

23,856,181 cevap

320,139 kullanıcı

...