0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Adetim 2 gün geçti akşam test yaptım nar gibi çıktı beklemeden ertesi gün kan verdim beta değerim 5 bin çıktı 10 gün sonra da kalp atışını duydum kimisi üstüne görme değil diyor kimisi üstüne görme diyor sizce nedir? 

2 Cevaplar

0 oy
(95 puan) tarafından
Yerleşme kanamasına üstüne görme denir. Sen kan gördün mü? 
(23 puan) tarafından
Gördüm Aşkım tabi bildiğin 3 4 gün adet oldum
(95 puan) tarafından
Üstüne görme öyle olmaz ki. Doktora gittin değil mi?
(23 puan) tarafından
Üstüne görme nasıl olur ki
(23 puan) tarafından
Kiz çocuğum doğdu büyüdü bile ama hala bunu anlattığımda kimisi üstüne görme kimisi değil diyor merak edihorum
(649 puan) tarafından
Bende şöyle biliyorum. Diyelim reglime çok az varken hamile kaldım ama regl oldum. İkinci regl zamanım gecikti yet yaptım hamileyim değerim yüksek. Geçen ay adet olmuşken hamileysem üstüne görme olarak biliyorum. Belkide yanlıştır. Bilmiyorum anlatabildim mi ama.
(95 puan) tarafından
Benim bildiğim, üstüne görme bir diğer adıyla yerleşme kanaması demek. Yerleşme kanaması da gebeliğin en başında kahverengi , pembemsi bir lekedir. Öyle adet olunacak Bir kanama değil. Ha hamileyken kanımı gören var etrafımda. Annem mesela. Ama üstüne görme olmuyor diye biliyorum. Yanlış da biliyor olabilirim.
(649 puan) tarafından
+1
Bilen biri çıksa da bizde aydınlansak merak ettim şimdi bende nasıl olunuyor acaba. Kafamı karıştırdın ne güzel ben böyle biliyordum, şimdi acabaya düştüm.)
(769 puan) tarafından
Yerleşme kanaması 1 ped kadar gelip bitiyor. Üstüne görme normal adet gibi 3-4 gün sürüyor
(1,577 puan) tarafından
Mesela adet oldun ama her zamanki gibi dolu dolu değil yarım yarım doluyordu diyelim. Ve her zamankinden kısa sürdü. Doktor üstüne görmüşsün demişti .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ultrason da kaç haftalık çıktı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 232 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
27 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Şahmeran❤ (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,441 soru

24,099,003 cevap

332,276 kullanıcı

...