+1 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Ev bize aitse kira değilse yine zor bı hayat olur mu eşim uzmandi da sağlıktan geçemediği için elendi. 

5 sene sorna emekli olma durumu var ama bu 5 sene içinde sigortalı işte çalışmaması gerekiyor. Nasıl olur bilmiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Normal memurluga geçiş hakkı yok mu
(8 puan) tarafından
Yok canım 7 yıl şartı var o bile olsaydi torpil lazimdi
(7,617 puan) tarafından
Benim kaynım ugraştı  baya önce zabıta oldu üniversiteyı kazandı  sonra  masa başında memurluğa geçti  ama her yere dilekçe yazdı
(8 puan) tarafından
7 yıl çalışmıştır ama o değil mi
(7,617 puan) tarafından
Sözleşmeli biliyorum bitince istifa etti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elınızde para varsa idare edersiniz miktarına göre yanı şimdi ne desek boş. Şu an borçluyuz biz eşimle ikimiz çalışıyoruz ve birimiz çalışmadığı zaman zorlanıyoruz biraz ama beraber çalışınca rahatça geçiniriz
0 oy
(619 puan) tarafından
Ev kendinizin se bile bir sure esine cok buyuk sabretmen gerekecek cunku askeri personel maasindan asgari ucrete dusmek cok buyuk bir şok etkisi oluyor o rahata alisinca birden ipleri sıkmak cok zor gelecek kardesimden biliyorum en az 6 ay buyuk sabretmeniz gerek kolay olmuyor benim kardesim annrm hastalandigi icin kendi sozlesme bitiminde birakip gelmek zorunda kaldi annem yalniz oldugu icin ama annrmi biraktik onu toparlamaya ugrastik cunku eli bollasmisti fiyatina bakmıyordu aldiklarinin falan annem o askerken yaptigi birikimleri bile gecen sene uyum saglayamiyor diye borclarini kapatti daha bu sene kendine geldi simdi guzelde isi var calisiyot tekrar kolaylasti evde kendinin ama dedigim gibi ilk donduklerinde cokzor oluyor
(8 puan) tarafından
Sanırım kardeşimiz evli değil bizim bir de iki küçük bebek var
(619 puan) tarafından
Evet bekar oldugu halde bu kadar zorlandi sizi kolay bir hayat beklemiyor onu soyluyorum eşinizin uzerine de gitmeyin ailelerden destek alin maddi manevi
(8 puan) tarafından
Borcu neden vardı ki bekarmis hem araba falan mı almıştı ya da ev
(619 puan) tarafından
İki ev almisti ikisinide kapatti tazminatiyla o yüzden sıkıştı
0 oy
tarafından
Senin çalisma şansın yok mu
(8 puan) tarafından
iki tane küçük çocuğum var kendisi baksa ben çalışırım sigorta için
tarafından
Annen kaynanan falan yokmu onlar baksa mesela
(8 puan) tarafından
İkisi de çok küçük biri daha yeni doğan
0 oy
(1,839 puan) tarafından
Cnm sigorta yapmayan çok yer var görssn eşin 
(8 puan) tarafından
Nereler mesela canım
(1,839 puan) tarafından
Tam olarak bilmiyorum ama lokantalar falan
0 oy
(6,803 puan) tarafından
Allah kolaylık versin işsizlik zor bende bilirim bu durumu korona zamanı ccocuk yeni doğdu eşim ıssız kalmıştı zorluk çekmiştik çok . Sigortasız işlere gidecek mecbur yada sen caliscan

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 499 göst.
13 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrvcckg (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 437 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 353 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,215 göst.
19 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Şunu da ye kalmasın (2,199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,684 soru

24,075,811 cevap

330,914 kullanıcı

...