+1 oy
418 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından

Kucuk boyut olanla aglayan pasta yaptım yaptıgım gün bitti 4 kişilik aile için normalmi sizinde bitiyormu kızlar  cokmu yiyoruz acaba biz :))))

9 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
Bizdede oyle ama esim çok yemez ben gider gelir yerim surekli. O yuzden mumkun oldugunca tatli yapmiyorum. Yemek yemem tatli yerim oldugu zaman
-Reklam-
0 oy
(12,067 puan) tarafından

Bende o küçük borcama trilece yapmıştım bi günde bitti kızlarım ikişer dilim yediler biz birer :)

(88 puan) tarafından
Cocuklar daha cok yiyor zatan bizde n ;)
0 oy
(1,061 puan) tarafından
O yüzden basına gecmısken çok yaparım ajsjsj bırkac gun yenır 
(88 puan) tarafından
Çokuda biter heralde aielecek sevdimi cocuklar gordukce istiyolar ;)
(1,061 puan) tarafından
Bıter canım bıter ben saglık acısından ayda nır yaparım çok tatlı yapılmad yapınca da hakkını veririz
(88 puan) tarafından
Ayda bir mi ;)
(1,061 puan) tarafından
Evet dıkkat edıyoruz paketli gıda vs gırmez eve doğal yemeye çalışıyoruz mümkün olduğu kadar tatlı da canımız isterse ayda yılda bır işte bırkac gun yenıyor uzun bır ara verıyoruz :) saglık mideden önemli
(88 puan) tarafından
İyiymis sizin bende paketliden daha saglıklı en azından diye evde sık yaparım ;)
(1,061 puan) tarafından
Oda iyi canım dışardan yemekten bın kat ıyıdır
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Normal bence canım küçük boysa bitiverir bana verin kendim yerim küçük borcamı sjsjs
(88 puan) tarafından
Sevindim bu yorumlara ;)))
0 oy
tarafından
Biz buyuk boy yapip yiyoruz 2 kisi 
(88 puan) tarafından
MasAllah normalmişiz sevindim;)))
tarafından
Canim biz baya anormaliz biz ogun yerine yeriz
(88 puan) tarafından
Bizimde oyle cocuklarlada esim yemez yemek yerine;)
0 oy
(26,138 puan) tarafından
Bizimki koca fırın tepsinini bitirirler bacım benim herif çok sever hamur işi türlerini
0 oy
(649 puan) tarafından
Benim eşim hiç tatlı yemez. Bende yaptığımda kendim iki günde anca bitiriyorum. Bazen kalıyor bile.
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Valla hamur işi pasta vs dayanmıyor bizde de az önce poğaça yaptım büyük büyük 15 tane falan çıktı büyük ihtimalle yarın öğleni görmez:) kek çırpıyorum şimdi o da en fazla yarın akşam yencek kadar kalır :) eşim bide söylenir az yapma diye çubuk gibi adam neresine yiyo anlamam ama senin o borcamı otursa kendi yer benimki:)
0 oy
(95 puan) tarafından
Biz iki kişiyiz. Büyük dikdörtgen borcamda yapıyorum.  2.. gün hiçbir şey kalmıyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 409 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,163 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 419 göst.
0 oy
0 cevap 69 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu