+1 oy
800 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (230 puan) tarafından
Kızlar kapalıyım ikili takım aldım neyse 

Kaynana bugun diyo yengem nasıl kıyafet giymiş öyle demiş 

Diyo kalcan görünüyor kısa flan 

Bnd sinirlendim çünkü kaynım bı ara yine etmişti laf çocuklara da söylenmiş kaynana söylemişti yani 

Yine duyunca sinirlendim anlasın diye cvp vermedim dedim o tunik v uzun. Anladı oda ama sinir oldum analı ogulu bni neden konuşuyo giyimimi sanane görumce burda diye bişe demedim ama yalnız kalinca soylicem kaynanama bida laf etmesin dicem

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende kaynanana diyecektinki oda benim orama mi bakiyo bakmasın yani madem laf ediyo ona ne bu durumdan esin de goruyo sonucta giydigini cok anormal giymis olsan esin giydirmez sonucta 
-Reklam-
0 oy
(6,811 puan) tarafından
Kocam karışmıyorsa kaynima b*k yemek düşer 
0 oy
tarafından
Bazen kaynanalar gorümceler kapatılsın diyoruz ya :)Asil kayınlar kapatılsın.ona ne ona ne ne hakla karışıyor birde dedikodu yapıp hemen anasına yetiştirmiş sana ne be adam.Kocasi varken sana laf mı düşer.Cok iyi biri olsa zaten nazikçe sana derdi yenge tunik kısa mı olmuş falan filan diye laf taşıyıp ona buna demezdi.Kaynanan da sen utanmıyor musun yengenin kalcasina bakmaya diyip konuyu kapatirdi.Bacim sen o kadından da o kaynanadan da uzak dur bence
0 oy
(10,380 puan) tarafından
Cnm aslında bende tesettürluyum akraba falan geldi bı ara bende kalem etek giymiştim kayınim kızım bı yelek giy demişti azıcık utandım ama hoşuma gitti aslında cnk kimseye güvenilmiyor...
0 oy
(76 puan) tarafından
Kaynının işi gücü yok seni mi inceliyo işine baksın şöyle insanlara gıcık oluyorum ya herkes özgür yasantisinda eşin karismiyosa kime ne ?
0 oy
(53,954 puan) tarafından
demekki benim totoma bakiyo onu parçalarım de sussunlar
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Haddi değil laf söyleyemez kaynanama kalkıp dese kaynanam sanane sen kimsin der canım kaynanam❤️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 638 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 471 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,318 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 563 göst.