+1 oy
77 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (236 puan) tarafından
İyi geceler arkadaşlar ben bir hafta önce yatak odam için fon perde yaptırmıştım perde daha dün geldi ve taktım herşeyi çok güzel ama 3.4 yerinde defo var perdenin mahallemdeki perdeciye yaptırdım sizce adsma götürüp söylemeliyim nebiliyim içimde el vermiyo yenisini yapar zarara girer diye ama bende tek kanada 1900 lira para verdim sizce ne yapmalıyım 

2 Cevaplar

0 oy
(5,419 puan) tarafından
Gideceksin soyleceksin tabi ki defolu diye yenisini dikecek benim perdem de defolu gelmişti perdeci yenisini dikip gönderdi 
(236 puan) tarafından
Evet bayağı bi yerinde defo var bariz belli oyüzden de içime sinmiyo nebiliyim terslermiş gibi geliyo ama dediniz gibi götürcem galiba
-Reklam-
0 oy
(331 puan) tarafından
Git şöyle canim yanii tanidiksa eğer hemen yarın götür erteleme sana satmasaydi başkasına satardı başkasında aynı şekilde götürüp deistirirdi merak etme hersekilde satılır ölçüsü az istiyen olsa kestirir zaten 
(236 puan) tarafından
Yani tanıdık değil ama bir kaç kez perde aldım ordan evime çok yakın bu defolu bariz belli içimede sinmiyo nebiliyim hem o zarar görmesin hem benim içime sinsin isterdim ama olmadı yarın götürücem

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,463,026 soru

23,980,065 cevap

326,451 kullanıcı

...