+1 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kendim iyi.hissetmiyorum çok kaygılıyım sürekli kötü düşünüyorum ve senerya kuruyorum aklımda ve gündelik hayatımı çok etkiliyor yardım almak istiyorum bebeğim olduğu için yüz yüze değil ama online destek almak istiyorum gurbetteyim bırakacak kimsem yok 1 yaşında psikolok mu yoksa psikiyatridenmi randevu alacağım bilğisi olan daha önce giden varmı kızlar

7 Cevaplar

0 oy
(262 puan) tarafından

c) hiçbiri. 

sizi bu hâle iten sebep nedir 
tarafından
Sebepler sanki birbirine bağlı vagonlar gibi canım hep sebepler vardı evlenmeden önce ailemde evlendikten sonra eşimde devam eden şeyler ve artık yapamıyorum aklım kaldırmıyor ve mutsuz olunca bebeğime yansıyor
(262 puan) tarafından
anladım acaba manevi olarak bir boyutu olabilir mi diye düşündüm de mutsuzluğunuz belli ki psikolojik. ilaçsız psikoterapi ile destek alabilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Psikiyatriste almalısın.
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(233 puan) tarafından
Psikoloğa git canım sonra işe yaramazsa psikiyatri gider ilaç başlarsın ama erteleme
tarafından
İlaç kullanmak istemiyorum canım  psikiyatri sadeca ilaçmi veriyor
(233 puan) tarafından
Evet canım ben panik atak hastasıyım psikolog bende işe yaramadı psikiyatriye gittim hem ilaç hemde panik anında neler yapacağım ile ilgili 40dakikalık seanslar verdi bittimi hayır sadece acile koşmuyorum kalp krizi geçiriyorum diye sende ihmal etme
tarafından
Çok geçmiş olsn canım yani ben sedeca aydınlatamadığım şeyleri aydınlatmak istiyorum ilaçlik bir durumum olduğunu düşünmüyorum derdimi anlatacak kimsem yok bu durum beni yoruyor ve içimde birikiyor ilaç kullanmak istemiyorum aslında açık konuşmak gerekirse eşimle sağlıklı bir evliliğimiz yok her Tartışmada boşanalım diyen biri bunu ilerde kullanırmı acaba psikoloğa ğettim diye
(233 puan) tarafından
Söyleme canım o işteyken görüşme yap kocan diye herşeyi bilmek zorunda değil sonra dediğin gibi başına kalkar psikolog yeterli gelir sana
(1,552 puan) tarafından
Günümüz hastalığı süründürüyor mübarek hayat kalitesi diye birşey kalmıyor birde gerçekten hastalık varmış gibi ağrı yapıyor ama yok psikolojik nasıl bi dert anlamadım valla kardeşim
0 oy
(5,423 puan) tarafından
İlk önce psikolog randevu al gerek görürse o söyler zaten zaten ilaç almanız gerekiyor diye psikiyatriye yönlendirir
tarafından
Anladım bir kaygım daha var aslında eşimle sağlam bir evliliğim yok eğer psikolog gvlah3 gidersem boyanma durumumuz olursa ilerde kulllanırmı bu durumu sorg bunun için çok erteledim
(5,423 puan) tarafından
Psikolog giderseniz sorun teşkil etmez ama psikiyatri giderseniz ilaç verirse sorun teşkil edebilir diye düşünüyorum çocuklara bakacak psikoloji de değil ilaç kullanıyor diye bir savunma da yapabilir
tarafından
Ah ah bacım kimseye güven olmuyor bu konuyu araştırıp sanırım öyle psikolog başvuracağım
0 oy
(4,285 puan) tarafından

Psikologa derdini anlatıyorsun

Psikiyatri ilaç yazıyor 
Hangisine gitmek istersen
0 oy
(363 puan) tarafından
Psikolog ilaç vermiyor seni dinliyor. Psikiyatrist seni dinliyor. Sonra kan tahlili istiyor. Sonra ilaç veriyor. Bir kere gitmiştim psikolojim bozuk diye. Dinledi kan değerlerime baktırdı. Senin birşeyin yok sorunun sadece insanlara rahatsızlık duyduğun şeyleri söylememen dedi. Gerçektende öyleydi. 1 ilaç verdi. Onuda kullanmadım. Seneler önceydi. Şimdi doktora gitmeye vaktim bile yok
tarafından
Benimde yok malesef online görüşme yapmak istiyorum bende 1 yaşında bebeğim var gurbetteyim bırakacak kimsem yok ilaclık bir durumim olduğunu düşünmıyorum daha doğrusu ilaç kullanmak istemiyorum
(363 puan) tarafından
Bir yorumunu gördüm. Boşanmada kullanır mı diye.. Aslında bu duruma daha pozitif bakarlarmış. Evet kendimi iyi hissetmiyordum. Bunun için destek almak istedim. Kendimi bırakmadım.
tarafından
Evet canım eşim en ufak tartışmada sürekli boşanalım git diyor bana bunun kaygısı da çok büyük sürekli tehtid ediyor ssen delisin sana çoçuk vermez devlet diyip duruyor halbuki çok güzel bakıyorum oğluma ama beni manipüle ediyor pozitif bakmaları doğruya eger çok iyi ama genede bilir kişiden teyit ettirim sanarım öyle başlıyacağım pskoloğa
0 oy
(5,148 puan) tarafından
Kesinlikle piskolog canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 161 göst.
14 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asel Linam (975 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 57 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,672 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,290 soru

24,042,492 cevap

329,190 kullanıcı