+1 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (384 puan) tarafından
Anaokuluna başladı 3 gündür oryantasyonda ama sabahları ayrılmak kabus.Her gün bir önce ki günü arar olduk.Aynı okulda öğretmenim biliyoe orda olduğumu dersim var diyip ayrılamıyorum kaçsam sen gidiyosun hep diyor sınıfa kadar bırakmıyor.Nasıl ilerlemeliyim kapıdan hep babası mı vermeli yoksa aynı okuldayız zaten ben mi vermeliyim?Bu arada ağlaması 2-3 dk sürüyor unutuyor hemen seviyor aslında..

5 Cevaplar

0 oy
(1,033 puan) tarafından
Ağlayanları eve yolladılar ama öyle 2-3 dk değil baya ortalığı yıkıyorlardı
(384 puan) tarafından
Benimki de 2-3 dk ortalığı yıkıyor öğretmenin kucağında giderken sonra susuyor sınıfta.Burda eve yollama değil de müdür bana sen de sınıfa git diyor ama akşama kadar kalsam bırakmaz o da çözüm değil gibi
-Reklam-
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Alışır canım ben seni heyecanla burda bekliyor olacağım korkma bu yere gidmicem de alışır canım 
(384 puan) tarafından
Diyorum hep çıkışta aldığımda sen beni bekledin değil mi diyor gülerek geliyor ama sabah aynı:)
(3,154 puan) tarafından
Kuzum alışır ya
(384 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(639 puan) tarafından
Biraz sabır canım ogretmensin daha iyi bilirsin çocuklar hemen ayrılmak istemezler anne babadan. Benim kizimda başladı 2 gün oryantasyon gittik ilk gün sınıfın koridor da bekledim 2 gün bahcede. Sıkıntı olmadı. Pazartesi babası ise giderken götürecek sabahçı olduğu için öğlen ben gidip alacam birde babasıyla dene. Sen gitme anlat baban götürecek ben alacam diye götürsün sende giderken görünme hiç birde öyle deneyin 
(384 puan) tarafından
Bugün öyle yapacaktım ama kapıda ağlayınca müdür sen de git öyle yapma dedi gittim sınıfa değişen bir şey olmadı çıkmam gerekince yine aynısı oldu ..
0 oy
(27,136 puan) tarafından
Bizimkidee ağladı eve gidelim diye öğretmeni alıp oyun oynadı sevdi alıştı pazartesiyi heycanla bekliyoruz
(384 puan) tarafından
Seviyor oynuyor gün içinde videolar geliyor ama giriş sorun bizde işte :/
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Anaokulunda çalıştım canım ben o çocuktan çocuga değişir 1 ay alışamayan da var 1 haftaya alışan da var tamamen çocuga bağlı çok ağlayan çocukların saatini kısa tutarlar genel de
(384 puan) tarafından
Sürekli ağlamıyor sadece bırakırken çok ağlıyor yapışıyor unutuyor oynuyor sonra videolardan gördüğüm çıkarken de mutlu geliyor sen bekledin dimi diyor evet bak burdaydım diyorum ama sabah sar başa aynı :/
(3,675 puan) tarafından
Sabahları zaten çok ağlarlar okulun içine girince unutur giderler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 228 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 428 göst.

Kategoriler

1,473,858 soru