0 oy
181 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,280 puan) tarafından
Top patlıcan almıştım. Kızartmasini çok seviyorum bir tane kizarttim acı çıktı hiç güzel değildi tadı. Geri kalanı musakka yapsam yemeğin tadını kötü etkiler mi. Patlıcanı kizartarak yapıyorum sonra fırında pişiriyorum ama suda beklettikten sonra kizartilabilir mi yağda 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,510 puan) tarafından
Tuzlu suda bekletiyorum ben biraz etkiliyor ama yine 
(7,280 puan) tarafından
Çok yağ sıçramaz mi kizartirken
(1,510 puan) tarafından
Peçete yöntemi ile kuruluyoruz tabi cnm Allah seni suyla salma yağa sakın ateş bile cikarabilir
(7,280 puan) tarafından
Önce elimde sıkıp sonra peçete ile kurulayayim o zaman
-Reklam-
+1 oy
(3,315 puan) tarafından
Çekirdekli ise çekirdeğini temizle tuzlu suda beklet baharat ile yumuşar belki acıtıyor yemegi
+1 oy
(4,312 puan) tarafından
Ben patlıcanları yapacağım yemeğe göre kesiyorum tuzla ovuyorum sonra suda yıkıyorum Acısı gidiyor öyle haberin olsun.

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 197 göst.
+2 oy
26 cevap 682 göst.
0 oy
1 cevap 138 göst.
10 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
5 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Lilim (301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,476,757 soru

24,173,783 cevap

336,007 kullanıcı

...