+1 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
Belimden bacağıma vuran sancı mi desem ağrı mi desem bilemiyorum dün gece 1 saat boyunca bel sancısı çektim bu sabah 10 gibi yine oldu belimde özellikle bide karnımı aşağıda goruyorum bebeğin hakaretleri bile göbek deliği kısmında daha önce mideye vuruyordu şimdi yok bide bebek sanki topluyor kndini sert oluyor karnım korkmalı miyim 

2 Cevaplar

0 oy
(4,311 puan) tarafından
Karni sertlesiyor bebek tek bir tarafta uzun süre yer alıyor  hareketleri azalmış ise muayene ol korkma.

Karnin dusmesi de ,gogus altında karnin yüksekliği aşağıya iniyor.Oyle olunca fark etmemen mümkün değil.Ayrica üst baldirlarina oturduğunda karnin resmen yaslanıyor gibi oluyor bacaklarının üstünü dolduruyor .Olsaydı fark ederdin.
(218 puan) tarafından
Şuan duş aldm rahatladm biraz eğer tekrarlanirsa acile giderim hareketleri var ama az gibi
-Reklam-
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Benim 4 üncü gebeliğim hiç bu olayı yaşamadım doktoruma sordum doğum kanalına giren bebek popusu yukarda olur nasıl bı aşağıya inme bekliyorsun dedi bidaha sormadım 
(218 puan) tarafından
Bilmiyorum ama bazı gebe kadınları görüyorum karınları üstte tam midenin üstünde gibi benimki öyle değil midem üstte şiş hissediyorum ama bebek altta hareket ediyor
(1,510 puan) tarafından
Doğum kanalına girmiş mi kaç haftalık günler yaklaştıkça baş aşağı durdukları için ayaklarını toplaya biliyor lar büzüşüyorlar bide

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 587 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 322 göst.
0 oy
6 cevap 1,781 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hemdemm (172 puan) tarafından soruldu