0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Kızlar bugün büyük oğlumun okulunda tanışma var 1 2 saatligine oğlumla oraya gitmem lazım 28 günlükte bebeğim var emiyor. Kayınvalidemlere bırakıcam giderken ama acikirsa hiç durmaz gitmeden karnını doyurayım diyorum ama uykusu 15 dakika maksimum ve aşırı gazlı bir bebek sadece emerek sakinlesebiliyor. Sütümü sağıp bırakayım dedim eşim ailesine güvenmedi genzine kacirirlar diye. Küçüğü de yanıma götüreyim kayınvalidem dışarı da dolandirir dedim ama arabada duran bir bebekte değil. Durmazsa hemen alıp emziririm diyr düşündüm ama emzirecek yer bulsam bile emerken bile sürekli genzine süt kaçıyor. Ya da hem sütümü sağıp hem küçüğü de mi yanıma alsam dedim biberona alışır mi bu seferde valla iyice kafam karıştı bana bir akil verinn:unsure:

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer emerken rahatsa sizin de oturacak yeriniz varsa orda tavsiyem emzirmek için örtü alın 1-2 saat memede idare edin. Ben boyundan askılı emzirme önlüğü kullanıyorum. Dışarda her an yanımda ve hemen takıyorum nerde olursam olayim emziriyorum 
(134 puan) tarafından
Emzirme örtüsü var canim ama hic dışarıda emzirmedim simdiye kadar ve her emmesinde genzine süt kaçtığı için hemen yuz üstü çevirmem gerekiyor o da daha zorluyor
-Reklam-
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Valla Allah yardımcın olsun diebilcem ,,:)
(134 puan) tarafından
Amin canım aminn :)
0 oy
tarafından
Gitmek zorunda misin ya da gittin yarim saat dur gel yapcak bisey yok bebegin var cocugu goturme bencd daha cok kucuk hastalansa yandin 
(134 puan) tarafından
Evet gitmek zorundayim canım çünkü pazartesi okula başlayacak liste felan verilecek bi de öğretmeni ile tanışmış olucak ama dediğin gibi götürmeye hiç razı değilim en iyisi ben hızlıca gidip gerekirse herkesten önce çıkarım bebeğim var diye
0 oy
(4,897 puan) tarafından
Eşin işten izin alıp ya ufakla ilgilensin ya da toplantıya gitsin. En makul olanı bu bana göre.
0 oy
(6,878 puan) tarafından
Kaşık biberon al eczaneden sagdigin sutu onla ver canim yada uykusunu o ana denk getir arabada yada pusetinde sallarsin 
0 oy
(316 puan) tarafından
Ya kayinvalden gitsin okula yada eşin gitsin..zaten bebekle uğraşmaktan dışarı daki işini de halledemicen..
0 oy
(23,050 puan) tarafından
Yani kayınvalideni de götür bence en azından anı durumda kendin müdahale edebilirsin 
0 oy
tarafından
Bir iki saatliinw bırak 20 dk  bile bırakmam ortalık malum canım emzirme önlüğü var ondan al.kulkan ben öyle yapıyorum okula giderken 
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Süt sağ bırak biberona canım.
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Tek seferde alismaz biberona 
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Bence yanınızdan ayırmayın. Ağladığında da müsaade istersiniz. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 205 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 2,300 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,421 göst.
15 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 899 göst.
24 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,899 cevap

329,217 kullanıcı

...