0 oy
135 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24,498 puan) tarafından
Kış hazırlığı kapsamında yeşil fasulye yapıyordum benim oğlum da güya bana yardım etmeyi sever gözümün önünde oynadı onlarla meğer benim yaramaz fasulyeyi burnuna sokmuş bize de hiç bir şey dememiş kızlar ertesi gün acıyo acıyo diye geldi dün akşam gece yarısı çocuk acile gidip çıkartırdık. Aman diyim kızlar dikkat edin akşamdan beri aklım hep orda bir gün kalmış ve biz nasıl fark etmemişiz hala şoktayım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy Allah korumuş. Çok dikkat etmek lazm. Kuzenimde küçükken nohut koymuştu. Çocuklar ne ara yapıyor böyle şeyleri ya. Geçmiş olsun çok şükür bısey olmamıs yine
(24,498 puan) tarafından
Onu oraya koyması değilde bir günü onla geçirmesi beni çok korkuttu nasıl fark etmemişiz nasıl nefes almış çok şükür sağol canım
tarafından
Evet bu çok korkutucu ya nefes alamasaydi. Verilmiş sadakanz varmış
-Reklam-
0 oy
(959 puan) tarafından
Valla ne desek boş. Her şey olabiliyor.Dikat etsen de etmesen de kaş göz arası gidiyor. Çok geçmiş olsun en azından bir gün kalmış farkedilmiş
(24,498 puan) tarafından
Çok şükür geriye çekmiş baya nefes almasını zorlaştırdığını için rahatsız etmiş burnum acıyor diye kendi geldi teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından

Benim kardeşimde küçükken boncuk koymuştu götürdük doktora birde demiş ki kedi koydu :D

(24,498 puan) tarafından
Ben kendim şu ucu silgili kalemin silgisini sokmuştum üstelik hazırlayabilecek kadar büyüktüm o da babası sorunca anne yaptı dedi

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 344 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde sumram (33 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 795 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Havvak (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 3,510 göst.
28 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 175 göst.
23 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yumurtabitmis (4,002 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,310 soru

24,181,636 cevap

336,346 kullanıcı

...