+2 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar su kore serumlarından kullanan var mı gözeneklerim için istiyorum ama işe yarıyor mu cidden acaba 

7 Cevaplar

0 oy
(9,822 puan) tarafından
Mor sarı ve mavi var evet ben memnunum 
tarafından
Küçülüyor mu gözenekler ne işe yarıyor canım kaymak gibi oluyor mu cidden
(9,822 puan) tarafından
Düzenli kullanımda evet ama şimdi kaymak gibi oluyor desem yalan söylerim yinede cilde çok güzel parlaklık veriyor
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
O nedir ki beklıyım şorada
tarafından
Kore serumları
0 oy
tarafından
Ben kullandimda bimmiyorum banami iyle geldi hic bise yaramadı 
tarafından
Düzenli kullandın mı
(9,080 puan) tarafından
sivilce yapar diye korkuyorum ben yaaa. gecen sene aralikta yuz soydurma yaptim kaymak gibi olmustu cildim. sonra the purest kullandim sivilcelendi falan. bu sene kisa girerken yine bi cilt soydurma yaptircam . ama sonraai korkuyorum tekrar bozmaktan cildimi
0 oy
tarafından
Bende kullanıyorum bu aralar duzenlı kullanamadım. Yuzum cokmustu kullandığımdan beri daha dolgun ve canlı. Yüz yıkama jeli ve tonikler, maske,ultrasonik cihaz kullanıyorum 
tarafından
Kore serumlarından mı
tarafından
Yok cnm normal c vitamin, niacinamide ve hyaluronic acid serumları en önemlisi benm için güneş kremi alerjim var asla dışarı çıkamam. Asırı makyaj yapmam yüzümde sivilce leke fln yok pürüzsüz duruyor
0 oy
(342 puan) tarafından
Valla ben mavi ve siyah aldım hiç bir değişim olmadı düzenli kullandım bir gün aksatmadan kullandım bitti ama bir fayda yok değişik bir şey bile olmadı anlamadım neden
0 oy
tarafından
She vec glikolik asitli tonik kullanıyorum bir de onun serumlarını ben çok memnunum kuru pütür ve hafif lekeli cildim düzeleceğini hiç sanmıyordum ama çok iyi gerçekten indirşmden aldım kendi satucısından
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bende atomy serisini istiyorum ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Kendim c vitamini vs kullanıyorum. Kore ürünü atomy çok övülmüş almak istiyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
4 cevap 222 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 291 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Adalett (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,953 soru

24,118,304 cevap

333,340 kullanıcı

...