0 oy
1,465 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

kizlar sizce esim.disari ciktiginda eskisi gibimi olur yoksa benden ayri kalinca pismanmi oluyor yaptiklarina :( eskiden cok disariya cikardi ozel gunlerimizde evde durmazdi..

21 Cevaplar

0 oy
(164,575 puan) tarafından
Adam seni cook ozlemis aafak kac bacim allah kavustursun
tarafından
6 ay canim allahin izniyle :D
-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Laa bu adam seni seviyo

Eskiden nasildi bilmem ama suan resmen sana aşık

O iceri girince her daim yaninda dimdik duran bi eşi var sana fazlaca baglanmis

Evlatlarina hem annelik hem babalik yapiyosun ayri bi gurur duyuyo senle

Emin ol hep yaninda olucak
tarafından
Zaten cok seviyoduda arkadaslariyla cok zaman geciriyordu benide goturuyordu heryere ama arkadaslariyla oldumu 12den assagiya gelmezdi..
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Her hayırda bir şer her şerde bir hayr vardir canim. InsaAllah bu zor zamanlar geleceğinizin guzel gececeginin teminati olur. Tez vakitte kavustursun Rabbim sizi.❤
tarafından
Aminnnnnn canimmmm
0 oy
tarafından
inşallah akıllanır canım böyle görünce eşim askerdeyken yazdığımız mektuplar geldi gözümün önüne oda böyleydi özlemden olsa gerek geldi yine değişti inşallah esin sana karşı hep böyle olur canım 
tarafından
Insallah banada oyle geliyoda insallah degismez..
tarafından
erkeğin sağı solu belli olmuyor inşallah seninki kalır böyle canım
tarafından
Haklisin kuzum insallah..
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Allah kavustursun cnm çok mu daha 
tarafından
6 ay var canim
(5,435 puan) tarafından
Rabbim dayanma sabri versin kuzum inşallah çabuk gecer sizin için:((
tarafından
Amin insallah canim allah razi olsun
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Allah  kavustursun insallah canim ne kadar kaldi cikmasina.. inşallah olmaz canm onca ozlemden snra yaninizdan ayrilmz bnce
tarafından
Insallah kuzum 6 ay var daha..
(1,963 puan) tarafından
Allah güç versin sana canim eminm ki güçlünsündür.. yuzunz hep gulsn esinle cocuklarnla guzel bi hayatin olsn insallah
tarafından
Amiiiinn Allah razi olsun kzuumm
(1,963 puan) tarafından
Hepimizinden canim benm
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Ay ne guzelyaaa  maşallah size canım <3

tarafından
Saol kuzum tesekkur ederim ❤
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Allah kimseye yaşatmasın ,kimseyi sevdiğinden ayırmasın sizide en kısa zamanda kavuştursun ama böyle mektup yazacak sa benimki de birkaç günlüğüne gidebilir :agsgaggaag
tarafından
Amin canim ❤ özlemek iyi oluyorda boyle cok zor 7 ay oldu gideli :)
0 oy
tarafından

Böyle eşinin değerini  bilmeyenlerede lazım aslında böyle bi sistem de neyseee ban seni çok özlemiş ama belli :)

tarafından
Evet oraya giden kesin akillanir esine eziyet edenler eslerini bi özlesinler insallah :)
tarafından
Âmin tez zamanda kavuşursun inşallah
tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından

Okurken ağladım resmen :ermm::'(

tarafından
Valla tutamadım kendimi çok özlwmiş seni belli değerini anlamış ALLAH KAVUŞTURSUN canım
tarafından
Amin insallah canim Allah herkese mutluluk huzur versin..
tarafından
Amin inşallah dualarımdasın bundan sonra ❤
tarafından
Tesekkur ederim Allah razi olsun ❤❤❤❤❤❤❤❤
tarafından
Senden de Allah razı olsun canım
Geçen sene kaynım da girdi ceza evine oda aynı böyle karısına yazdı o fazka durmadı 5 ay yattı ama
Ne biliyim insan bi kötü oluyor Allah sabır versin inşallah
0 oy
(4,752 puan) tarafından
Bence değererini anlar çıkmaz geçmiş olsun Rabbim kavuştursun tez vakitte inşallah Rabbim sabır versin eşin niçin ceza evinde tatlım 
tarafından
Canim soyle anlatayim teyzesinin evine hirsiz giriyo esim  ve teyzesinin oglu darp ediyorlar baya sonra polis geliyor ve diyorki hirsiz adam ben hirsizliga girmedim kadin aldi beni ve ben mahalle komsusuyum bana iftira atiyorlar diyo suc esimde ve teyzesinin oglunda kaliyor adamin hirsizligini kanitlayamadik cunku birsey calamadigi icin..
(4,752 puan) tarafından
Ana çok karışık ya hem hırsız hem iftira atmış ********
0 oy
tarafından

Sari botlarini bile kafasina takmış yazik evde durmasin bi işe yarasin diye :ermm: Rabbim kavuştursun insallah bundan snra hersey daha güzel olur

tarafından
Kiz sarı botları ben yazdim bi onceki mektupta kardesim giysin diye oda bana yazmis ver diye :D
tarafından
Bnada garip geldiydi icerde sari botlara takilmasi zaten :D
tarafından
Hahahaahaa kiz esim zaten yaza cikcak bende dedim esim giymez artik onlari hic giyinemedide bende kardesime vereyim diye yazdim oda ver demis :D
0 oy
tarafından
Seni baya özlemiş eminim şimdi kendi kendine diyor artık asla evden çıkmam sürekli onun yanında olurum :)))
tarafından
Evet oyle diyo ama sanki cikinca yine aynisi olcak gibi geliyor bana :D
tarafından
İnşallah artık olmaz canım :)))
tarafından
Insallah kuzummm
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Cok duygulandim canim in tez zamanda kavusursunuz bence biraz pismanlik biraz yanlizligin etkisiyle sana daha cok baglanmis umarim kavusuncada boyle mutlu ask dolu olursunuz ♥️♥️♥️
tarafından
Amin insalah kuzummm
(2,133 puan) tarafından
Rabbim hep güldursun seni bugunleri unutasin inş
tarafından
Insalalh kuzumm insallah allah razi olsun
(2,133 puan) tarafından
Sendende Allah razi olsun canim ♥️♥️⚘⚘⚘
0 oy
(11,505 puan) tarafından

Rabbim kavuştursun canım hep mutlu olun ınşaallah <3Ne güzel seviyor seni maşaallah :)her  serde vardır bir hayır cnm Benim <3

tarafından
Amin canim insallahh.. ❤❤❤❤
0 oy
(12,841 puan) tarafından
Rabbim sizi bir an öncw kavuştursun ve hiç ayırmasn..ömur boyu çook çok mtlu olun inşallah. Oyle içten dua ettim ki ♡ çnku çok uzuldum okuyunca gozlerm doldu :( Rabbm kmseyi evinden yuvasndan eşinden çoluğundan çocuğundan ayırmasn..amin ❤
tarafından
Amin kuzum Allah razi olsun dualarimiz kabul olsun insallah sizi cok seviyorum hepinizde iyiki varsiniz..
(12,841 puan) tarafından
☺❤❤ aynen burası iyi ki var.. snden de Allah razı olsn cnm ❤
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Çok duygulandım yaa ne kadar içten yazmış Allah tez vakitte kavuştursun, bir daha ayırmasın sizi
tarafından
Allah razii olsun canim insallahh
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Allah mutlulugunuzu bozmasin canm benmm
tarafından
Insallah kuzumm
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Mektuplari okumadm hem ozelin okumak istemedm hemde ne bilim

Ama bildigim bisi var bi asker bi mapus adam eder erkkleri daha dogrusu sen evinde kcani bekliosun namusunla bu bile sana baglanmasi icin bir sebep birde araya ozlem girdi tabi ciktignda sana daha bagli olacgini dusunuyorum onun yani sira anlatmana gorerahat bi adammis  sende haftada 1 2 haftada 1 izin verirsin ozel gunlerinizdeberaber olmk istersnn gul gibi gecinir gidersiniz insaallh allh kavustrsun
tarafından
Amin canim eşim paylastigimi biliyor bazen whatsaptada durum yapiyorum bazilarina inat olsun diye :)
(2,348 puan) tarafından
Tabi senin tercihin canm ben paylasmazdm terch etmezdm ondan :)  nispet yapiorsun demek he :)) canini sıkanlara kapak olsun madem :))
tarafından
Amin canim insallahhh
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Allah kavustursun ceza evindemi
tarafından
Evet canim cezaevinde..
(3,021 puan) tarafından
Allah kavustursun cnm benim.herifde askerde son 9 gun kaldi inshallah
tarafından
Allahim sizide kavustursun canim ne guzel az kalmis.. :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 841 göst.
10 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 884 göst.
14 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 493 göst.
28 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zufa (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,454 soru