+1 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar eşim uzmandi sağlık raporu yenilecekti ama bir çok yerinde hastalık çıktı şeker hastaligi da çıktı görev yapamaz verdiler şu an ıssız güçsüz kaldı 5 senelik uzmandi ve ilk sigorta girişi de 5 yıllık 3 yaşında bir cocugum dört aylık bir bebegim daha var. Moralim çok bozuk. Eşim lise mezunu. Bacağında da damar pıhtısı var sis ne işte çalışabilir ki. Nasıl gecincez napacaz bilmiyorum.... Öyle buraya yazmak istedim ruhum çok daraldı 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bacağında damar pıhtısı var derken? Teşhis edilmiş bi pıhtı atma durumu varsa pıhtı eritici ilaç tedavisi başlanır. Nasıl geçinicez mevzusuna gelirsek de iş dediğin illa bulunur, geliri aynı seviyede olmayabilir ama aç kalmazsınız dert etme, Allah kullarının rızkına kefildir
(8 puan) tarafından
Allah bir şekilde rızk verir de o kaygı işte stres ettiriyor
(8 puan) tarafından
Venöz yetmezlik kan sulandırıcı kullanıyor arica şeker hastalığı da çıktı sol kulağı çok duymuyormus felan bayağı bir şey iste
-Reklam-
0 oy
(867 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun tazminat aldınız mı eşimde sözleşme yenileyecek çok kilo aldı ver diyorum anlamıyor
(8 puan) tarafından
Daha almadık rapor yeni çıktı ama şeker felan çıktığı için tekrar alınmaz diyolar
(867 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
0 oy
tarafından
Evde çalışamaz mi masa başı gibi 
(8 puan) tarafından
Pek anlamaz öyle işlerden
tarafından
Allah yardımcınız olsun gün doğmadan neler doğar
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım feraha çıkarsın yar ve yardımcınız olsun inşallah 
(8 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım eşin için de çok geçmiş olsun güvenlik gibi ya da masa başında sekreter telefona bakma gibi fabrikalarda olabilir ben Gebze'de oturuyorum organize sanayi Bölgesi burada çoğu yer erkek de alıyor
(8 puan) tarafından
Bakacağız canım sağolasın
0 oy
(15,796 puan) tarafından
Hem komando hem asayiş de mi çalışamaz raporu verdiler 

Bu sene daha mı çok bakıyorlar acaba 
(8 puan) tarafından
Evet tsk da görev yapamaz verdiler
0 oy
tarafından
Bizim bı arkadaş senelerdir o meslekte ve çok zordu ne ailesine zaman ayirabiliyordu ne çocuklarını gorebiliyordu bı ay evdeyse 5 ay Suriye'de orda burda en son bıraktı mesleği fırında çalışıyor yani emin olun herşeyde var bı hayır pıhtı için de çok ayakta kaldıkları için varıs ve pıhtı olabiliyor kan sulandırıcı verir bı doktora görünsün Rızkı veren Rabbimdir size de hayırlı bı kapı açar elbette endişeniz olmasın o konuda
(8 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 605 göst.
19 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
21 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek12 (146 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 444 göst.
21 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu