0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar iki hafta önce kızım hasta oldu antibiyotik kullandık ateş düşürücü fln geçti ama mamayla beslenen bebeğim biberonu kesti wk gıda da asla yemiyo taş çatlasa iki lokma bende uyurken veriyorum bazen uykuda da reddediyor bende geniz akıntısından şüphelendim hava verdim mukuslu kaka yapıyodu yinede yarın dr götürecektim bugün bi saat arayla uykuda önce böyle mukuslu olanı şimdide diğerini yaptı ve çok ıkındı ikisinde de acile götürmelimiyim hemen neden olur yaşayan yada bilen varmı 

image

10 aylık bu aradaimage

5 Cevaplar

0 oy
(226 puan) tarafından
Kaka kanli mi
(226 puan) tarafından
Canım sen yakından daha iyi anlarsin yani kırmızı kahverengi birsey yemediyse kandır ve acile götür hemen, sabahı bekleme
(226 puan) tarafından
O zaman hemen götür kakasini yapali 45 dakikayi aşmadı ose hemen bezi al acile götür gaita testi ver
tarafından
Tamam canım sağol
(226 puan) tarafından
Besin alerjisi olabilir canım sen götür hemen acile
tarafından
Gittik canım muayene etti  dışkı aldı jan aldı röntgen çekti dışkı için 5-6 saate çıkar dedi eve geldik kızı uyutup sabah tekrar gitcem sağol ilgilendiğin için
-Reklam-
0 oy
(399 puan) tarafından
Bence götürün kan mı var aceba
tarafından
Öyle görünüyor çok ıkındı diye mi acaba uyuyo şimdi kaldırıym mı sabah mı götüriym ay bilemedim çok panik oldum
(399 puan) tarafından
Panik olma canım sakin ol ama bence götür acile bi baksınlar
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Kan var canım doktora götürün Allah korusun 
(1,435 puan) tarafından
Dediğim doğru cıktı sanki hissettim gibiydi canım iyi çok şükür temiz olsun bende gecen günler oldum
tarafından
Sağol valla canım içim rahatladı biraz olsun çok şükür
(1,435 puan) tarafından
Anne yüreği canım hic sorma paylaştım bende bildiğin bişeyse banada yazarmısın yardım edermisin teşekkür ederim şimdiden
tarafından
Yazdım canım
(1,435 puan) tarafından
Gördüm canım teşekkür ederim tekrardan
0 oy
(13,672 puan) tarafından
40 dakikayı geçmediyse hemen bezleri alıp hastaneye gidin gata testi verin kanlı yapmış
tarafından
Şimdi aldım altını yetişir mi acaba
(390 puan) tarafından
Yetişir.
tarafından
Tamam sağolun eşim geliyo şimdi isal gibiydi bu ara bide ondan olur mu
0 oy
(165 puan) tarafından

Bnm oğlumda mukuslu kaka yapıyordu, daha sonradan tamamen ishale çevirdi su gibi, ateş de vardı günlerdir hastaneye git gel yaptık en sonunda kaka tahlili istedi rota virüsü tespiti edildi, ilaç verdiler isahili yine hiç durmadı daha da şiddetlendi, 10 günün sonunda yatış vediler bugün 2 gün oluyor surekli sıvı takviyesi alıyor. 

Aynı durumları karşılaşırsan hiç durma.
tarafından
Gittij canım muayene etti  dışkı aldı kan aldı röntgen çekti dışkı için 5-6 saate çıkar dedi eve geldik kızı uyutup sabah tekrar gitcem sağol ilgilendiğin için

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 211 göst.
0 oy
4 cevap 241 göst.
20 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
21 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Beyu (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 464 göst.
2 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu