0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Sizce hangisi daha iyi benim ilki belden uyuşuktum aslında memnun kaldım ama genel nasıl bilmiyorum

10 Cevaplar

0 oy
(3,147 puan) tarafından
Benim ilk doğum normal ikinciyi sezaryan istiyorum ama devlet hastanesin de özelde değil devlet hastanesi yapıyor mu sezaryan biliyor musun canım 
(92 puan) tarafından
Çünkü normal olan bu. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece en doğal doğum hangisi ise devlet onu tercih ediyor. Ha ben özelde sezeryan oldum . Yine olsa yine sezeryan olurdum.
tarafından
İsteğe bağlı yapmıyor maalesef canım devlet. Normal dogumda bir sıkıntı olursa anca
(56 puan) tarafından
Sanmam isteğe bağlı özel yaparda devlet yapmaz
tarafından
2 sezeryan oldum devlette . Keyfi yapmıyorlar mecbura kaldıkça yapiyorlar
(1,493 puan) tarafından
Bana normal mi , sezaryen mi istersin diye sormuştu doktorum. Devlet hastanesinde takipliydim,  üniversitede doğum yaptım.
-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından
Doktorlar genel olarak spinal tercih ediyor. Doğrusu da bu bence. Ve bence çok güzel. 
(7,478 puan) tarafından
bende adiri zevk aldim . hocam hazir karnimi acmislen yag kutlemden de boyle fileto fileto seklinde kiyil kesip atabilirmiyiz diye yalvardim. nasilsa fazlalik yag tabasindan kesip atsa sanki eline yapisacak:) kendimi isiktan gormeye calistim kan revan icindemiyim nasildiim diye meraktan catladim . kanimin kokusunu hossetmeye calistim. kafadan kirik oldugumdan sanirsam haff piskopatlik var bende:))
(56 puan) tarafından
Ay sende varya kabussss :))
(92 puan) tarafından
Casperiye psikopatlik olduğu kesin:)) ben de çok eglenmistim bebeğimi hemen o an gördüm her şeye şahit oldum bayağı guzeldi
0 oy
tarafından
Ben sabah mama yemiştim diyabet için bir karışım. Acil sezeryan oldum o gün o yüzden sipinal oldum. Yoksa genel anestezi olmak isterdim. Dogumdan sonra baş ağrım çok fazla oldu o yüzden 
(56 puan) tarafından
Yaaaaa
0 oy
(7,478 puan) tarafından
ayikir ayilmaz keskin bir kesi acisi ile gzlerini aciyorsun. kendi can pazarindayken bide bebek gelio ne bebegi gozun goruo ne bise tutup emzirmek  eziyet . zaten bebek minnacik egilup bugriulemiyirsun. kus kadar bebek okadar agir baski yapio ki kolundan beri karnina. ben hem 8 saat suni sanci sonrasinda da genel oldum. resmen nuri alconun hapladigi kadinlar gibi ayik bayiktim . iki gun sarhos gbiydim annem mememi acip kizimi gogsume yaklastiriyormus haberim yok. bir kere bile kucagima bebegi alamakdim zaten gozumu acamiyordum. kulagimda bebek ciyaklama sesi derinden geliyordu valla ne yedi ne icti hic hilmiyorum. hemsireler iki gun boyu mama getirmis ful annem icirmis. ikincide spinal oldum . zaten uyusuk ahri yok sizi yok rahatca bebegi emzirdim . 5 alti saate zaten o keskin kesi acisi azalio zaten ilac da yapiar agri kesici. uyusukluk gecene kadar . on numara gecince de ilac devreye girio fazla agri olmuo. yani genel pismanlik spinal rahatlik konfor
(56 puan) tarafından
Ay dimi benim de rahattı ilki spinal di
(7,478 puan) tarafından
ya i rahat. hatta ben ilki gbi olur saniyordum. dedim ilk gun kizimi getirmeyin yanima. kizim dedesiyle kaldi  biz hastaneye gelirken sabahtan braktik dedim yarina getirin. neyse doguma gtdim ciktim gule oynaya odaya geldim. dedim getirin gorsun kardesini ben iyiyim:)) uzulmesin beni oyle aygin baygin gorup kardesini suclamasin onyargi olmasin annemi hasta etti bu hale dusurdu diye dusunur belki diye gormesini istememistim beni. ama iyi olunca getirin girsun dedim rahatti yani
(56 puan) tarafından
İkincide çok korkuyorum ya başıma geleceği bildiğim için ama bakalım hayırlısı inşallah
(7,478 puan) tarafından
valla 100 bebek dogururm hamileliklerim ve digum spinal com rahat gecti ama bir adet bebege bakamam.  ben dogumdan ziyade hep dogum zonrasi bebek bakma iskencesi bir 4 yil omrumun heba olmasi insanlikdisi yasam sartlari ozellikle ilk 6 aylik farz sonraki 12 aylik sunnet o sorlu surec cck iki yasina gelene kadarki cekilen cileler en cok onlardan korktum basima gelecegi bildigim icin. yoksa dogum hamilelik fasa fiso
(56 puan) tarafından
Uykusuzluk :)))
0 oy
(2,641 puan) tarafından
Spinal diyorum 
(56 puan) tarafından
Dimiii bencede :)
(2,641 puan) tarafından
O bebeği gördüğün an varya herşeye bedel ah ahh o güne dönseydimm ☺️☺️
(56 puan) tarafından
Ayyyy Rabbim size bagışlasın inşallah
(2,641 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım seninkileride ♥️☺️
(56 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(316 puan) tarafından
Benim ilk genel di hiç sorun yaşamadım

.ikinci genel diye girdim.ama.belden oldum.hemsire.ikna.etmisti.corona zaman idi..panik atak geçirdim..sakinleştirici yaptılar..hissettim dikiş çekmelerini falan sevmedim..ama herkezin bünyesi farklı tepki verir canim
(56 puan) tarafından
Anladım canım genelde acı ile mi uyanıyorsun
(316 puan) tarafından
Hayır canım ağrı kesici yapiyolar ama ben belden olduğumda 4 saat acı çektim..doğum.sancisindan beterdi...ağrı kesici kalmamış hastanede yapmadılar sezeryan sonra
(56 puan) tarafından
Ayyyy fena
(316 puan) tarafından
Sorma yaaa hayatımda böyle bir acı çekmedim etleriimi canlı canlı kestiler sanki . Birde dayan diye azar cekiyolardi..bir hastanede ağrı kesici nasıl bitebilir ki..4 saat  bitirdi beni
(56 puan) tarafından
Allah evladınızı bagışlasın
0 oy
tarafından
2 sezeryanda da genel anestezi oldum . Diğeri bel ağrısı yaptı diyende var . Bnde bel ağrısı falan olmadı 29 yaşındayım 
(56 puan) tarafından
Acı ile mi uyanıyor sunuz
tarafından
Evet biraz vardi kesi yerinde.  1 hafta sonra toparlandim.
0 oy
(429 puan) tarafından
Beni ilk spinaldi öyle yapmak istediler kesiyi çok kötü hissettim bayilttilar çok zordu kalktığımda açıyor diye bağırıyordum ama genel iyi ben goremezdim kendini görüyorsun ben asla yapamazdim.2 dış gebelik geçirdim yine sezaryen yerini kestiler geneldi uyandigimda sıfır acı vardı üniversitede olmuştum üstelik bu seferki daha çok kesi yapılmisti
(429 puan) tarafından
Kız ikinciye hamileydim dış gebelik olduğumu söylediler ameliyat ile aldılar bı tupumude
(1,420 puan) tarafından
Sen Allah anaa kaç haftalikti ki
(429 puan) tarafından
Valla bı buçuk aydı zaten pazar günü öğrendim Çarşamba kürtaj oldum bilmiyordum ya
(1,420 puan) tarafından
Sezeryan neden yaptılar ki canm
(429 puan) tarafından
Kapalı yapmışlar olmamış sezeryan yerini kesip dış gebeligi sonlandirabilmisler öbür türlü olmamış iç kanama olmuş tu karnim
0 oy
(1,493 puan) tarafından

Bende spinal oldum. Her şeyi hissediyorsun ama acı yok. Doktor uğraşırken bir bakıyorsun çok tatlı bir bebek ağlaması   :)

Kendi kendini korkutmayacaksan belden uyuşturma derim. Benim tansiyonum 5/3 oldu , nabzim 68'e düştü doğum sırasında. Hemşireler panikledi, ben o sırada onlarla konuşmaya çalışıp kendimi korkutmamaya çalıştım. Orada koca ışıklar var , görüntüm yansır da korkarım diye hiç yukarıya doğru bakmadım. Genel anestezi nasıl bilmiyorum ama spinalde benim 3. gün felaket baş ağrım oldu. Parol plus veriyor doktor o çok iyi geldi bana. 
(56 puan) tarafından
Allah evladınızı bagışlasın her acıya degiyor
0 oy
(2,159 puan) tarafından
3 kez spinal yine olsa yine spinal. normal doğuma benziyor her ana şahitsin ve bilincin yerinde hemen ilgilenebilirsin bebeğimle falan. genel olan birinin yanındaydık bebeği tutup emziremiyordu o bayginken biz emziriyorduk kötü bi durum 
(56 puan) tarafından
Ayyy dimi ya ben de öyle düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 403 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,798 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,156 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 92 göst.
+2 oy
17 cevap 220 göst.

Kategoriler

1,451,984 soru

23,837,843 cevap

319,197 kullanıcı

...