0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (1,776 puan) tarafından
Annem bana küstü . Kendini cok hakli gordugu icin suan benimle konusmuyor. Telefonlarimi acmiyor. 

Küsme sebebi senede toplasan 10 -15gün gidebildigim (gurbetteyim)  evinde temizlik yapmamam. 

Uzakta telefonda konusurken  güya hasretle yollarimi bekleyen kadın 4gün beni evinde idare edemiyor.

Ben artik onun gönlünü yapmaktan cok yoruldugumu farkettim.

Yine aramadin demesin diye hergün ariyorum ama acmiyor. Siz olsaniz süreci nasil goturürdunuz

2 Cevaplar

0 oy
(316 puan) tarafından
Eskiden yani anne olmadan önce ..annelerin hersere hakları öldüğünü düşünürdüm..haksızlık yapmaya .evlat arasındaki az çok sevmelerine..herşeyi söyleyebilecek kedi haksizda olsa özür dileyen her zaman çocukları. Olduğunu  ..şimdi ise anladım ki öyle değilmiş ..ben 7 yaşında olan cocugumdan özür diliyorum..onun hayatına bedenine tercihlerine saygı duyuyorum..onu ben doğurdum evet ama.benim.esyam benim malım degil..istediğimi yapayım söyleyim kirayim ama.ben anneyim o gelecek ayağıma ozur dileyecek .öyle bir dünya yok...eyvallah besliyoruz büyütüyoruz çok zor büyüyorlar birde kolay değil..tamamda sevgi veremedikten sonra eşya gibi davrandiktan sonra  anlamı ne ..karnimj doyurdu diye bütün haksizligina eyvallah diyin mi..

Diyeceğim o ki değer görmediğin insanlardan uzak dur 
(1,776 puan) tarafından
7yillik evliyim eşim ilk defa bu sefer dile getirdi. Sizin evden bi kere senin yuzun gulerken ayrilmiyoruz.

Disardan bakinca cok iyi cok emek veren yemegi evden eksik etmeeye,temiz bakan bir anne. Ama işin icine girdigim zaman duygusal şiddet yasamaadigim.hayatimin bir yili yok.

Evlenince  ilk defa  uzun sure ayri kalimca anladim. Ben ağlamiyorum beni ağlatan yok diye. O zaman ne kadar yogun şiddet gorgumu tam anlamiyla anladim
(316 puan) tarafından
Ben annemle 2 buçuk yıldır konusmuyoruz..he arasam  konuşsam bir telefonuma bakar .. sırf kibirinden aramiyor..bir kere aradı açtım efendim dedim .ayy dedi telefonu kapattı suratıma..o kadar zor onun için aradım demek....bir anne nasıl bekler ki ..çocuğuyla konuşmadan...her zaman soyluyorum...evladım bana muhtaç değil o bensiz yaşar güler yer içer hayatına devam eder....ben edemem...onsuz gulemem....benim ona ihtiyacım var...o bana git dese dahi gitmem...malesef.bizim.annelerimiz sadece yedirmek doyurmak buyutmek olunca baktım..bende senin gibi anne olduktan sonra anldim.. ikinci çocuğumda.ise evlat ayrımı yapıldığını anladimm
(1,776 puan) tarafından
Evlat ayrimini dibine kadar yasadim. Ben evlenirken takcaklari iki bilezigin gram hesabini yaptilar. Abime arsa satip ev aldilar. Miras geldi araba aldilar.
Bunun hesabini sormadim onlara hicbir zaman kendi paralari naparlaraa yapsinlar dedim huzursuzluk cikarmadim

Ama evladim dedigin insana küs kalamazsin kalmamalisin ya . Ki hiçbi kotulugum dokunmadi onlara boyunlarini yere egmedim
(316 puan) tarafından
O zmaan niye dusunuyorsun ki..boşver sen aramisin açmamış bekle arasın annen çok özlediği de arar ..bugün arkadaşım.annesini kaybetti baş sağlığı dilemek için aradım..ara annenle barış çok zor diyor ölüm varmış..o ölüm bana da var..sırayla değil ki bu işler....Allah korusun o acıyı yaşamak istemem..elimden bisiy gelmiyor ölüm var diye sineye cekemiyorum
(1,776 puan) tarafından
Cok haklisin belki ben ölcem belki sen evlat acisi yasicaksin.
Bide hep bisey olunca siz bize yaşlaninca bakmazsiniz .
Ben evlat olarak gorevimi her durumda yerine getiririm
Benim istedigim saglikli zamanlarinizda huzurlu sekilde yiyelim icelim gezelim birbirmizi gorelim
(316 puan) tarafından
Keşke ama.iste..o yüzden hiiic üzülme canım aramada.ararsa konuşursun bakalım..
-Reklam-
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Kendimden değil eşimden örnek vericem canım. Biz evlendik böyle o kadar eşimin üzerine geldiler ki ailesi evlendin bizi unutcaksın diye hem eşimin hem kendilerinin psikolojisini bozdular. Annesi her b.ka küserdi eşim de annesinin gönlünü yapmak için kendini perişan ederdi. Eşime annen bu duruma alıştığı için her şeyini kusurlu buluyo üzerine gitme kendi barışmak isterse barşsın derdim. 2 3 sene eşime bunu anlatmaya çalıştım ama anlamadı. Sonra çocuklarımız oldu kendi hayatımıza döndük şimdi kaynanam ne küsüyo ne darılıyo küssede eşim hiç umursamıyo oda bıktı artık. Oda 3 gün küs kalıp sonra kendi kendine barışıyo. Demem o ki üzerine gitme kendi haline bırak
(2,283 puan) tarafından
Ailemizi seviyoruz ama kendimize ait bi hayatımız var çok zor dediğin durum cidden incitici ama annen iletişimde zor biriyse kendinide üzmenin manası yok canım. Sen üzerine gitmeyi bırak zamanla belki o kendini düzeltir. Tek kızı mısın peki yaşlı mı annen oda illaki kızım gelsede bi temizlik yapsak diye beklentiye giriyodur kendince. Biz evimizde yoruluyoruz ama onlarda yoruluyolar illaki bi beklenti olur
(1,776 puan) tarafından
Tek kiziyim. Yasli degil evine gittigim zaman  hep sen eleme sen yorulma. Gezin tozun yiyin icin cok iyi davraniyo son gün hep bi huzursuzluk bulup küs ayriliyoruz.
(2,283 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin ne deyim babanla konuştun mu bu durumu annenle konuşup çare bulsun
(1,776 puan) tarafından
Babam biraz etkisiz eleman. Ona anlatsam o da kendi yakınmasina başlar cunkü babamla annemde geçinemiyor. Hep kavga ederler.
Sadece artik iyilermi kotüler mi diye arada babami ararim. Aramadi demesin diye annemi caldirip kapatirim. Oldugu kadar evlat olarak sevilmek kaderimde varsa kalpleri yumuşar belki. Yoksa Rabbimin bana verdigi imtihan buymuş derim
(2,283 puan) tarafından
Böylede düşünme canm işte akıl yaşta değil başta cahillik öyle okuma yazma bilmemeylede olmuyo ki cahil kesimden demek ki yanlış anlama beni bazıları böyle malesef sen üzerine fazla düşme dediğin gibi babandan alırsın haberlerini rabbim annenede akıl fikir versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 256 göst.
0 oy
48 cevap 1,152 göst.
2 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esvet (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
3 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde balporsugumom (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 443 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,829 soru

24,064,641 cevap

330,296 kullanıcı

...