0 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (43 puan) tarafından
Sasirdim sokaga su doldurmak icin cikiyordum az once oldu di kapiya tutunmus bende acinca sasirdim sonra suyu doldurduk pesimden geldi bende disariya mama koymak icin eve girdim bir baktim pesimden eve girdi sokak kedileri genelde burada kacarlar herkezden bende cok severim.hep beslerim eve girince disari cikardim dedim birde su koyayim icsin yine eve girdi dedim tovbe yahu ne oldu bu kediye illa eve girmek istiyor korktum birde aksam aksam kedinin israrla eve girmek istemesi nedir bu siyah kedilerin anlami 

4 Cevaplar

0 oy
(3,344 puan) tarafından
Bilgim yok ama Allah hayirlara cikarsin
(43 puan) tarafından
Amin canim
-Reklam-
0 oy
(300 puan) tarafından

Evinde 2 kedisi olan biri olarak bunda ne var ki şaşırdınız merak ettim:) sizden ilgi görünce evinize gelmek istemiş iste

(43 puan) tarafından
Bende kedi besledim ama astim oldugum icin baskasina vermek zorunda kaldim ve ben buranin kedilerini ezbere biliyorul bunu ilk defa gordum simsiyah ve gozleride oyle sasirdim derlerya aslinda girmek icin jsrarci olmasa merak etmezdim kapida duruyor saskinim
(300 puan) tarafından
Yine anlamadım ki aslında tam olarak bilseniz nw olur yani kedi bu demek ki gelmek istedi belki de hastaydı ilgiye ihtiyacı vardı belki kendi dünyasında sizi ailesi olarak seçti gelmek istedi pek çok sebebi var ama anladığım kadarıyla siz biraz batıl inanç konusunda korkmussunuz bunu da yadirgamam olabilir ama endişe etmeyin
(43 puan) tarafından
Olabilir aslinda evrenin cok isaretini aliyorum ben mesela gecenlerde sabah ekmek almaktan gelirken yerde gri yipranmis bir tuy gordum ve dedimki bende boyle oldum yiprqndim icim karardi falan diye dusundum sonra kapiya bir geldim bembeyaz bir tuy tertemiz giderken yoktu olsa dikkatimi cekerdi cok dikkat ederim cunku
0 oy
(11,634 puan) tarafından
Kusura bakma eve girmesinin rengiyle ne alakası var onu anlamadım yani neden siyah kedi diye vurgulamışsiniz
(43 puan) tarafından
Ben buradaki kedileri biliyorum besledigim icin hoc biri yapmaz bunu mama goturunce kosar hepsi ama bu kedi baskaydi simsiyah gozleri bir baskaydi birde aksam.vakti karanlik olunca cok sasridim
(11,634 puan) tarafından
Gece olunca 3 harfliler hayvvan kılığına girermis evinize haayvan girse zarar vermeden çıkarın demişti bir imam sende zarar vermeden cikarmissin
(43 puan) tarafından
Zarar vermedim aldim.kucagima sevdim disari cikairken dedimki hasta olmasaydim seni eve alirdim dedim ama.bakislari cok uskutucuydu korktum simdi oyle soyleyince sen tovbeler olsun oglumla yanliz yasiyorum korkuyorum herseyden
(11,634 puan) tarafından
Kız korkma bende 2 çocuğumla bu akşam tekim üstüne evim aşırı büyük 5+1 ve odaların hiç biri kilitlenmiyo eski ev 4 balkon 2 vc koridoru salon gibi Ayetel Kürsi okuyup uyuyorum
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Siyah kedi uğursuz diyorlar ama hurafe cnm belliki uysal insanlara ve ev ortamına alışık bi kedi  
(43 puan) tarafından
Mutlaka kedileri cok severim aslinda tum hayvanlari kopekleri de ama ben daha once kedi beslesim evde astim cikinca malaesef baskasina verdim.cok seviyorum kedileri evde kedi olmasi cok guzel bir sey
(3,407 puan) tarafından
Kendiler evdeki kötü enerjiyi alıyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 551 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 400 göst.
27 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sukufe (8,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 194 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.
11 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,548 soru

24,185,140 cevap

336,575 kullanıcı

...