5 yıl oldu evleneli 1 de çocuk var.
Ben eşimle evlendiğimi sanıyordum ama kayınlar ve eltilerlede evlenmişim haberim yok. Eşim beni hep mecbur bırakıyor kardeşleri için oysa ki ben kendisinden başkasına mecbur değilim. Kendisi için babamı aldım karşıma ne sıkıntılar yaşadım ailemin rızası olsun da öyle evleneyim dedim herşeye şahit kendisi. Ama evlendim evleneli bende olan altınları babasına feda etti. Depremde annesi babası kız kardeşi vefat etti. Kardeşleri için beni boşayacaktı oğlumu bile gözden çıkarmıştı. Kardeşleri de hep bana rabb bana. Eşim de evin büyüğü ama küçük gibi iki kardeşi çatır çatır laf veriyor eline. Eşimde lafını yutarak konuşunca sinirleniyorum. Hakkımı savunamıyor, emeğimi savunamıyor. Senin için kardeşlerimi atamam oysa ki ben kardeşlerini at demiyorum. Herkesin yeri ayrı olsun. Ama benim ki biraz fazla ayrı olsun diyorum. Sonuçta çocuğunun annesiyim. Ben eşimin memleketine geldim depremden sonra köy gibi bir yerdeyim. Burada gelen gidenleri çok oluyor bir günde 32 kişi yemekli davet yaptık onunda altından ben kalktım. Yüz akları benim ama onlar bunu görmüyor . Kayınların ve eltilerin yaptığı zoruma gitmiyor ama eşimin bu davranışı çok zoruma gidiyor bazen kör şeytan çek git boşa ne yaparsa yapsın diyorum sonra Oğlum için katlanıyorum o kadar çok şey var ki başıma gelen, ağır söylenen laflar hepsini eşimin hatrı için sustum sesimi etmedim. Ama eşim bunları görmüyor hep kardeşim diyor bazen bizden kesip maddiyatı onlara verdi borçlarını kapattı. Geçen de araba aldı hiç biri 1 kuruş vermedi eşim hala beni suçluyor. Sanırım ben son noktaya geldim sabrım taştı artık böyle biriyle ömür geçer mi bilmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Şuan çok üzgünüm ve sıkıntılıyım ağlayarak yazdım. Lütfen empati kurup o şekilde yazalım. Eksik çok cümleler var anlatabildiğim kadarı ile anlattım. Yorumlara hemen dönüş yapamam okuyacağım ❤şu yüreğimi aklımı nasıl ferahlata bilirim?
1,493,338 soru
24,399,910 cevap
350,046 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın