+1 oy
1,068 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (73 puan) tarafından

Gurbette olanlar var mı 

• Bende annemlerden uzağım şuan oturmuşum birden aklıma geldi annem babam kardeşlerim hüngür hüngür ağladım:'( çok özlüyorum onları be 3 sene oldu evleneli hala ilk gün gibi özlüyorum burda kimsem yok canım sıkılsa gidecek yerim yok ben İstanbul'da onlar Adana'da en sonra kurban bayramında görmüştüm :'( öyle işte buraya içimi dökmek geldi :'(:'(:'(

31 Cevaplar

0 oy
(4,374 puan) tarafından
Amerikalarda aileden 10.5 aydır uzak. Belki uzun yıllar da böyle devam edecek. Bir de doğum yaptım burada eşimle yalnız. Sadece bir arkadaşım var. Bir de ilk çocuğum. Ah bacım ah kanayan yaram oldu şu gurbet. İlk 1 sene aileme yakındım istisnasiz her gün gidip geldim birden bu kadar uzak tuhaf geldi
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Bende gurbetteyim benimde 4 oldu yeni aynı duyguları yaşıyorum 
0 oy
(409 puan) tarafından
Gurbette deilm ama keşke biraz uzak olsaydım, hem annemlere hem kaynanamlara 
0 oy
(3,362 puan) tarafından
11 sene oldu. Yok bacım alışılmıyor
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Cok zor 7.seneye girdim.hic alisamadim o bosluk asla dolmadi saglik olsun diyorz napalim
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Benimde 11 saatlik yol otobüsle arabaylada öyle zor ama alıştım 4 sene gircem bende özlüyorum biraz birazda özlemiyorum beni çok üzüyorlar kaç senedir anlatsam olmaz boşver aklıma gelince üzülüyorum zaten napalım hayat 
0 oy
(49 puan) tarafından
Bende gurbetteyim kimsem yok komşuluk bile yok evimin kapısını bir tek eşim çalıyor :(
(1,462 puan) tarafından
Bende aynı bereket kayınvalidem annelik yapıyor bide eşim görümceler arada
(49 puan) tarafından
Benim eşim tek çocuk maalesef
0 oy
(402 puan) tarafından
11 senedir gurbetteyim alısamadım hala cok özlğyorum suan annemlerin yanındayım 2 gün sonra gidicem cok agır oluyor cok zor giderken kimsesiz gibi hissetmek cok zor katlanmak zorunda kaldıgımız özlem cok zor
0 oy
(1,122 puan) tarafından
8 senedir evvliyim her yıl giderim ama 3 yıl oldu gitmedim bakalım annem ablam gelcek bebiş görmeye yazda nasip olursa kızımla gidcez insallh ☺️
0 oy
(98 puan) tarafından
Ben de iki senelik evliyim istanbuldayım ailem hataylı. Şehir yıkılmadan önce darma dumandır ama bağlıydı birbirimize. Şimdi o bir yanda öbürü bir yana savruldu herkes. Ben de özlüyorum benim de burada eşimin ailesinden başka kimsem yok 
0 oy
(201 puan) tarafından
Ay bende çok özlüyorum benimkilerde Adana'da. Bir türlü alışamıyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 409 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,365 göst.
8 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde Hamiş (817 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,000 soru