0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (9,949 puan) tarafından

Düzelirmi anlayan var mı 1 ay sonra kontrol 

image

6 Cevaplar

0 oy
(590 puan) tarafından
Neyi varki cnm
(9,949 puan) tarafından
Tam acıklama vermediler pazartesi ortapati baksın dedi doktor bide 1 ay sonra kontrol bida olacakmis anlamadım bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlumunda öyleydi 6 aylık olunca düzeldi kalçasınin birinde gerilik vardi çift bez kullanmıştım geçmiş olsun 
(9,949 puan) tarafından
Bende başlıyemi ki şimdiden kulanmaya oğlumda çok az kulanmıstim çift bez. Hiç birşey demediler bana kulan diye
tarafından
Çift bez kullan ve yürütece koyma demişti bana doktor..3 aylık olunca biraz daha düzeldi sonra 6 aylık olunca tamamen düzeldi korkma sorun olmaz inşallah
(9,949 puan) tarafından
İsallah canım sağol pazartesi nedicekler
0 oy
(7,043 puan) tarafından
Doktora sorarak hareket et birde ortepediye göster canım
(9,949 puan) tarafından
Pazartesiye kaldı o ya merak etim bende isallah geçer
0 oy
(94 puan) tarafından
Benim kızımın ölçüler daha düşüktü seninki normal neden abartmış lı doktorlar başka doktora götürür için rahatlasın çünkü birşey yok 
(9,949 puan) tarafından
Sağol canım pazartesi bida bakacaklar yine 1 ay sonrda tekrar görmek istemiş doktor
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Yeni dogan mi canım bizimki de 60 62 çıkmıştı kizimin kalca ultrasonu bişey demediler hic. On aylik olduk aylik doktor kontrolumuze de gideriz yolunda hersey. Sen içini ferah tut
(9,949 puan) tarafından
İsallah canım pazartesi gitcem doktor nedicek 1 ay sonrada kontrol dediler
0 oy
tarafından
Merhaba canım gözlerim biraz seçemedi. Benimde bebeğimde kalça çıkığı vardı az çok fikir sahibi olduk bu sayede. Alfa 58 beta 54 çıkmış  üstteki sağ sol yazmıyor. Onda alfa 60 olması gerekiyor yani çok sınırda. Çok problem edilecek bir durum yok gibi. Belki bı bandaj ya da çift bezle bile düzeltilebilir. Ortopedi doktoru ile görüştünüz mü 
(9,949 puan) tarafından
Pazartesi canım gitcem bugün bakacaktı izinliymis pazartesiye kadar
tarafından
Kuzum bir görüşün isterseniz. Doktor ne diyecek muhtemelen tedbir amaçlı bir tedavi uygular. Eğer istersen bu süreçte yardımcı olabilirim. Çünkü bende aynı şeyleri geçirdim başımdan. Tecrübe tmis birine o kadar ihtiyacım vardı ki. Maalesef çevremde denk gelmedi. Bizde yaşadıkca gördükçe kendimiz çözümler bulduk. Sonuçta kolay bir süreç değil. Eğer dediğim gibi istersen bu süreçte manevi yardımcı olmak isterim olabildiğince
(9,949 puan) tarafından
Çok sağol canım aparat takarmı bebeğim ki
tarafından
Zaten çok düşük sınırda sizinki. Benim 54dü 1 ay bandaj taktık hiç cikarmadan. ( Arada kaçamak yapıyorduk çünkü cisliyodu filan ama  temizleyip hemen takıyoduk. ) 59a geldi 1 ay sonunda. Bandaj biraz meşakkatli bir iş. Kullanım zor. Elbise üzerinden sabit takılı durması gereken bişey.  Ve alt temizliği yapması gerekiyor tek yapmadım bir süre. Sonra alttaki giysinin popo kısmını kestik oralara düğme diktik çok açılmasın diye yani bandajın kenarlarından bez bağlamak çok zor. E bide ben yaz sicaginin ortasında yaşadım bu durumu. Bebeğim o sırada su çiçeği geçirdi. Aşıları ateş yaptı çok zorluk yaşadık. Bunları kork diye demiyorum yanlış anlama. Ben eğrisini doğrusunu öğrenmeye ihtiyacım vardı çünkü bu anda bu sürecin içine girince insan afalliyor. Belki size bandaj bile demeyebilir. Belki çift bez tavsiye eder. Belki de bizim gibi kısa sürede ama etkili olsun diye tedavi uygular yani biraz zor ama bebislerimiz için gerekli. Sonuçta bide kız bebek bunlar. İlerde onlarda anne olduklarında gerek dış görünüş gerek fizyolojik anlamda ve doğurganlık durumlarında ciddi sorun yaratabilecek birşey. Ayları daha çok küçükken tedavi olmasi en iyisi
(9,949 puan) tarafından
Çok sağol canim isallah dedigin gibi çift bezle iş cözülür öyle bile olmasa gerekirse ötekini kulanirim iyi olsunda

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 190 göst.
22 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Egg417 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde cocopops (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
4 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,472,727 soru

24,115,171 cevap

333,193 kullanıcı

...