0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (4,012 puan) tarafından
Kızlar burada ebeveynlerle beraber gidilen bir kreş var haftanın 2 günü gidiyorsun günlük 4 saat. Çocuklar ile içeride çeşitli etkinlikler yapılıyor. Benim kızım 2 yaşında ve hep evin içinde olduğu için paylaşmayı bilmiyor bir parka gittiğimiz zaman bile sürekli ağlar bir oyuncak gördüğü zaman kimseyle paylaşmaz. Acaba götürsem işe yarar mı? 

Aylık 2000 TL, veliler bahçede oturuyor çocuklar içerde eğer durmazlarsa anneyi çağırır çocuk sakinleştirip tekrardan çıkıyoruz dışarı. Böylelikle çocuğum sosyalleşir mi acaba

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçen sene gönderdim kızımı kreşe sabah 9 öğlen 3e kadrdi 200 veriyordum sadece yemek felan  herşey ordandi ama bizim hocalar siz gelrseniz yanında durursaniz sosyallesemezler hep sizi isterler bizede alisamzlar dedi gerçektende öyleydi bahçede beklerdi camdan bakardı yanıma gelirdi girmezdi içeriye sonra gtmemeye başladım beni görmüyordu öyle öyle alıştı smdi anasınıfı öğrencisi oldu anne sen git cikisima gelrsn diyor 
(4,012 puan) tarafından
Kız aylık 200 TL çok iyi neresiymiş orası
tarafından
Osmaniyede canım
tarafından
Smdi anasınıfı öğrencisi oldu 150 TL aylık vercem
(4,012 puan) tarafından
Şaka gibi bedava valla
tarafından
Aynn uygun olmasina bende sasrdim valla heryerde fiyatlar çok pahalı bizim burası uygun
-Reklam-
0 oy
(3,115 puan) tarafından
Ora neresi öyle. Fiyatı çok iyi ve kesinlike gönder. 
(4,012 puan) tarafından
Bana da bir arkadaşım önerdi kendi kızını yazdırmış sen de gel beraber gider geliriz dedi benim için de çok iyi olur. En azından çocuğun biraz sosyalleşsin dedim
0 oy
(8,816 puan) tarafından
Haftada 1 atölye var dediğin gibi ebeveynli ona gidiyorduk şimdi normal kreşe başlicak zaten Perşembe günü kendi waffelini yap partisi varmış ona götürcem ben dışarda kahve vs içiyorum kitaplar falan var anneler için baya güzel eğleniyorlar çocuklar 
(4,012 puan) tarafından
Yaa :⁠-⁠) senin kız kaç yaşında
(8,816 puan) tarafından
4 yaşında canım 2 buçuk yaşından beri ne aktivite bulsam götürüyorum ilk günümüzdü bugün kreşte öğretmeni maşallah çok uyumlu dedi demekki götürmek etki ediyor fırsat varken değerlendirmek lazım
(4,012 puan) tarafından
Benimki 2 yaşında İnşallah faydası olur ya çok mızmız Bir çocuk. Geçen gün neredeyse oturup ağlayacaktım. Etrafta çocuklara bakıyorum hepsi annesinin yanında sessiz sessiz oynuyor benimki kaydırağın başında oturmuş ağlıyor kaldırmaya çalışıyorum kendini yere atıyor parkta herkes bize bakıyor Allah'ım nasıl alıştıracağım ben bu çocuğu ya
(8,816 puan) tarafından
O şekilde kıyaslaman yanlış ama kuzum yani her çocuk bir olmaz ki ben kızım 2 yaşındayken buraya taşındım daha önce başka bir yerdeydim orada hiç çevremiz yoktu böyle aktivitelerde yoktu dediğin gibi çok mızmız bana bağımlı bir çocuktu böyle yerlere gide gele artık alıştı yani bugün ben de açıkçası durmaz zannettim içeride ama hiç ben istemedi
(4,012 puan) tarafından
Ay iyi hadi bana umut oldu. Bi denicem faydası olur inşallah
0 oy
(913 puan) tarafından
İstanbulda oturuyorsanız belediye nin açem merkezleri var ücretsiz. Siz de istediğiniz kursa gidiyorsunuz çocuğunuz da sınıfında oluyo
(4,012 puan) tarafından
Maalesef canım aydındayım  burada o tarz yerler yok :/

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Fatma.nurr. (192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 131 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Beyazgelincik (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,227 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,426 puan) tarafından soruldu