0 oy
225 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (36 puan) tarafından
Merhaba kızlar

7.bucuk aylık kızım var anne sütü ek gıda veriyorum bazen ek gıdayı reddediyor ağzını kilitliyor biraz alışsın diye diyete başlamadım şuan iştahlı 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum ama çok acıkıyorum tatli krizlerine giriyorum 

Nasıl yapmam gerek bi diyet koçu da tutamam o plana da birebir uyamam çünkü 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tatlı, ekmek, makarna kes. sebze ve protein ağırlıklı beslen. akşam7den sonra hiçbir şey yeme bol bol su iç
(5,469 puan) tarafından
Yazacaktım yazmışsın +
-Reklam-
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Şuan diyet yapman uygun değil kalori açığı sütünün kalitesini etkiler hatta spor dahi önerilmiyor diye hatırlıyorum biraz daha sabret hem bir öğün az yesen nasıl elin ayağın titrer düşün ordan 
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Sütün azalır bence daha erken
0 oy
(261 puan) tarafından
Diyet koçu değil de bir hastanenin diyetisyeni daha uygun olur hem listeyi de alabildgne göre hazirlarsin. Ama zaten kabaca yediklerine dikkat etmen şart. Aburcubur hiç olmayacak, ağza yemek atma alışkanlığı ya da öğün dışında bisey yemek olmayacak, hazır gida Fast food yiyecekler asitli içecekler olmayacak,  beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tuketeceksin,  makarna pilav yememeye çalış yesen bile 4 kaşığı geçmesin,  Her öğün yeşillik tüketmeye çalış,  su miktarını arttır,  protein eksk kalmasın sabah yumurta akşam tavuk et köfte bisey muhakkak olsun , akşam 7den sonra yemek yeme , kuruyemis tüket ama 5 6 adeti geçmesin genel tablo bu olursa emzirdigin için de kısa sürede fazlaca kilo verebilirsin
0 oy
(86 puan) tarafından
Hamileyim 4 haftalık 81 kilo ile hamile olduğumu öğrendim 4 haftada 78 kiloya düştüm doğuma kadar kilo alır herkez ben 73 kilo ile ogluma hamileydim doğuma 58 kilo ile girdim cnm hadi diyer gamilelimde birsey etmiyordum diyelim bunda 1saate bir yemek yiyorum cok acıkıyorum kilo veriyorum benimki değişik yedim halde zayıflıyorum darısı sana 
0 oy
(5,762 puan) tarafından
Bende senin gibi diyetisyenle yapamam diyodum 2 aydir diyetisyen esliginde yapiyorum. Oyle bi liste veriyo ki o tatlilari aramiyosun bile. Bendeasiri tatli yerdim.
0 oy
(4,654 puan) tarafından
Aynı ben kızım 2.5 aylık tek anne sütü alıyor hamileyken toplam 14 kg aldım kızım 3.570gr doğdu zaten iştahım nornaldi günde 2 öğün yetiyordu ama şuan Emzirme döneminde feci acıkıyorum günde 3 öğün aralarda abur cubur kilo vermek bi yana 2 3 kg aldım :/ bende zayıflamak istiyorum 15 kg fazlam var

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 234 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 798 göst.
0 oy
0 cevap 80 göst.
4 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Miyu_Miyu (933 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 477 göst.

Kategoriler

1,470,087 soru

24,081,786 cevap

331,236 kullanıcı

...