0 oy
577 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,729 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız yemekler yendimi neler yapıyorsunuz <3 

Yemek geldi ama cnm çorba içmek istemedi bende midesizliz yaptım ☺️ şeftali meyve suyu yoğurt yaptım ☺️ eşim de sattı beni çarşıya kadar gitti dönüşte eve uğrayıp kıyafet hazırladı bakici onları alacak 2.3 saat yanlızlari takılıyorum 

Odamada başka hasta almıyorlar rahat edeyim diye 

image

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Afiyet şifa olsun canım benim bütün gün merkezde koşturdum pertim çıktı dışarıda yemek yedik geldik duş aldım uzanıyorum öylece 
(6,729 puan) tarafından
Ben uzanmaktan sıkıldım =/
-Reklam-
0 oy
(6,419 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim öncelikle çok geçmiş olsun valla bende doğumdan 19 gün sonra kız kardeşim ile evin temizliğine giriştik önce yatak odami temizledik Allah'tan bebiş uyuyordu ocağa mercimek çorbası bıraktım eşimin canı çekti diye ben mantar çorbası içeceğim mercimek bebişe gaz yapıyor maalesef öyle işte canısı :D:angel:

(6,729 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm kimyon  rezene çayı tavsiye ederim
(6,419 puan) tarafından
Evet evet onu günde iki defa tüketiyorum valla o zaman bebiş biraz rahat ediyor yinede teşekkür ederim ♥️
(1,122 puan) tarafından
Rezene çayı süt yapiyormu
(6,419 puan) tarafından
Evet canısı
0 oy
(740 puan) tarafından
Rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah en yakın zamanda iyi olup yavrunun yanına gidersin
0 oy
(847 puan) tarafından
Postlarına baktım da çok üzüldüm. Olmayacak yerden neler gelmiş başına. Allahım sizi korumuş derler ya o tam da size uygun olmuş.İnşallah tez zamanda bebişinle evine ailene kavuşursunuz. 
0 oy
tarafından
Büşü çok geçmiş olsin cnm

Rabbim sana şifa versin

Karnındakini sana

Senide oğluna ve eşine bağışlasin ♥️
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun neyin var büşra
0 oy
(4,201 puan) tarafından
Ay bizde öğlen 2.30. Daha yeni kahvaltı yaptım bebeğin aşısı vs vardı perisan oldu o da bizde 
0 oy
tarafından
Büşra yaa yanlış anlama ama bazen gözüme çarpıyorsun bildiğim kadarıyla küçük çocuğunda var hastalığının tedavisi ve iyileşme şansın yok mu 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Onca olaya acıya ragmen pozitifliğinize ve sabrıniza hayranım Büşra hanim sizin postlarinizi özelikle takip ediyorum.Bazen diyorum Allah sevdiği kullarını bu dünyada sınarmiâ ya sizde sevdiği kulusunuz herhalde.En kısa zamanda acil şifalar diliyorum eskiye döndüğunuz gunleri de paylasmanizi sabirsizlikla bekliyorum geçmis olsun.

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 904 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 678 göst.
26 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (472 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,732 göst.
7 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 359 göst.