0 oy
1,058 göst.
Diğer kategorisinde (3,481 puan) tarafından
Yav aklım almiyor ya amcası ceza evine girdi ama kızın oluşu dirisi yok ortada yayın yasağı nedir ya her gün haberlere gazetelere bakiyorm acaba bulundumu diye ..dünya bir yorum dolaşıyor sosyal medyada asılsız falan kimisi yaşıyor diyor kimisi oldu ama savcı kasten adam öldürmekten içeri alıyor kafam darma duman ya kime guvenicez kime kime 

6 Cevaplar

0 oy
(6,960 puan) tarafından

Bence öldü amcası bişey yapmış olabilir  ve şimdilik gizli tutuyorlar. 

Ki keşke yaşasa bı yerde çıksa .

Bilgi kirliliği çok var 

Kimi anne  ve amca arasında çarpık ilişki diyor 

Kimisi abisi bişey yaptı amcasından yardım istedi diyor çok karışık bı durum 

Şöyleki adam ilk sorusunda avukatimi istiyorum direk demiş.

Bnm kuzenimin kızı bunlara gelin gitcekti nişanlı olan bahsedilen düğün var ya  işte o kuzenlerim bu 3 gündür narının fotolarını paylaşmıyorlar kayıp diye  bn burdan yola cikiyorum
(6,960 puan) tarafından
Yok cnm sormadım bı kaç kez sordum kaçamak cevaplar verdi konuşmak istemedigini anladım bnde ustelemedim zaten çıkar yakında kokusu diye çok samimiyetimiz yok
(429 puan) tarafından
Keşke köylü konuşsa ya hepsi biliyordur susmuş lar Allahin belaları suçu olan herkese idam şart o kadar çok kinliyim ki o ******** amcaya
(3,481 puan) tarafından
Bende öldürüldüğünü düşünüyorum ama amcayla annesi arasında bişi olduğuna asla inanmiyorm ozellikle tiktokta aşırı saçma sapan yorumlar var inşallah sağ çıkar ama umudum da yok çok da güzel bir kızdi
tarafından
Bence kuzenin kızına söyle evlenmeden yoldan dönsün
(6,960 puan) tarafından
Bizim hiç samimiyetimiz yok cnm ne olur ne biter bilmiyorum inan Rabbim haklarında hayırlısını eylesin
-Reklam-
0 oy
tarafından
İntegramda sunucu haber ediyodu bişey buldukar battaniye ile ay çok üzüldüm rüyamda gördüm anneside için içindeydi kızda ölmüştü 
(3,481 puan) tarafından
Battaniye bulundu diyor , ve çalışmalar durmuş o kalabalık kalmamış
0 oy
(102 puan) tarafından
1 saat önce narin postuna yorum yapıp post açmışsın.
(3,481 puan) tarafından
Postu açtım daha sonra açılan postu gördüm
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Bence öldürüldü ve kimseye söylemiyorlar ortalık ayağa kalakacak diye amcası bir şey yaptı kesin tecavüz taciz gibi millet ortalığı ayağa kaldıracak diye açıklamadan kasten öldürmeden tutuklandı yani demekki öldüğü kesin ve bir sürede saklamış ki özgürlük ihlali vermiş yani bunlar kesin olmasa yada kanit olmazsa o cezayı veremezler 
0 oy
(3,343 puan) tarafından
Bence oldurmustur yoksa neden kasten oldurmeden tutuklanskn
0 oy
tarafından
Ben abisi yaptı amcadan yardım istedi amcada yardım etti diye tahmin ediyorum eğer açıklarlarlarsa ortalık ayağa kalkar köyden kovulurlar kimse bunlara kız vermez 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 576 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 120 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 363 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevgiii (132 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 532 göst.