0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (3,795 puan) tarafından

Bebeğim (erkek) doğuldu, hastaneden eve getirdik. Bez takdık. kundak yaptık. 5dkk sonra  kıvrılmaya başladı. Çığlık çığlığa ağladı. Kundağını benzini açtık çiş yaptı. Bu Böyle gitti. Gündüzler altını açana kadar çığlık çığlık bağırıyordu. Açtığımızda çiş kaka yapıyordu:D:D

Çoçuk urologa götürdüm pipisinde bişey varmı, enfeksiyondur, tuz, darlık. Her şey normal dedi. Bebişim şu an 3aylık. Gündüzler bez takmam. Çişi geldiğinde kıvrılıyor. Pantolonunu indirince çiş yapar. Kakası gelince hıkkınır. Kaka için tutarım geceleri de bazen benzini açtırana kadar kıvrılır hıkkınır. Sese oyanıb benzini açarım çiş yapar. Ev halılar her yer çiş kokuyor. Geceleri Bir beze 2-3defa anca çiş yapar. Dolu olnca da sevmiyor:D:D  yürüseydi giderdi tuvalete:D:D

4 Cevaplar

0 oy
(115 puan) tarafından
O çok küçük daha tuvalet eğitimi değil ama tuvalet iletişimi verebilirsin internetten araştır biraz anlarsın ne demek istediğimi çok güzel bı şekilde belli ediyormus zaten cisi kakası geldiğini o zaman açıp bezi direkt tuvalete tutacaksın o arada cisssss pıt pıt pıt diye ses cikarcaksin çocugun kafasında o ses oturacak ve kendi kendine sesler çıkarmaya başladığında 8-9 aylıkken falan artık cisi gelince çiş kakası gelince pıt pıt diyebilir başka seste söyleyebilirsin şuan pıt pıt örnek verdim ben bı videoda görmüştüm benim kızım belli etmediği için yapamadım ama siz yapabilir 
(3,795 puan) tarafından
Çok akıllı fikir ya. Tesekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından
aboooovv yaaa bu çekilir dert ki yaaa nasi olduki acaba bezi ki sıkı bagliosunuz yada bez mez degisseydin farkli markalar. cirtlari tenine mi degiyor acaba . cok entresan allah yardimcin olsun. bebegin cis kaka saatlerini takip edip o surede tuvalete tutabilirsin kucaginda . dedigi hibi arkadasin tubalet iletisimi. ama tuvalet egitimi imkansiz
(3,795 puan) tarafından
Pampers kullanıyorum bebişe.
Eğitimi 9ay karnı da verdim
0 oy
tarafından

Lazlar 40 günlük bebeği tuvalete alistirmis derler bizim burda :D helal olsun senin oglana . Ama daha erken 

(3,795 puan) tarafından
3 ayda halılar 4defa yıkanmaya gitti. Eve geliyor, açıyorum halıyım. Max 20 dkk. Hemen işiyor oda feci kokuyor. Yine bahçeli ev gündüzler bahçede geçiyor nerdeyse.
tarafından
Kış geliyor ama . İlk defa öyle biseyle karşılaşıyorum.

Başka marka bez denedinmi
(3,795 puan) tarafından
Pampers kullanıyorum. Arada huges elit soft takdım. Pişik yaptı. Pamperse döndüm.
tarafından
Sağlıkla büyüt bebegini ...
(3,795 puan) tarafından
Teşekkürler ederimm
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Tuvalet iletişimi kitabını okuyun derim yada prema ve anneliği sayfasını takip edin Instagram da ben önceden okumuş olsaydım asla oğluma bez takmazdim...direk 3 aylıkken cisi öğretirdim direk tuvalete tutup o sekilde
(3,795 puan) tarafından
Benim ki beze, pantolona yapmıyor. Hava alcak pipisi o şekil de. Tragikomik valla. 3ayda 4kez halı yıkattım ve çiş kokuyoruz

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 360 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esma mom (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ilknur1998 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.