0 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından
Instagram'da bı erkek daha doğrusu kadın olmuş ve östrojen hormonu yükseltmek ıcın ilaç ıcıtıgını soyledı. Araştırdım göğüs büyütmede falan faudası varmıs kadınlık hormonuymus. Özür dıleyerek goguslerım emzırmeden sonra sarkık ve küçük oldu acaba Östrojen içeren besınler tuketsem ve ilacını alsam etkılı olurmu bılen varmı

5 Cevaplar

+1 oy
(2,886 puan) tarafından
Kaş yapayım derken göz çıkarmayasın ! Bu tarz şeyler doktor kontrolünde kullanılmalı ki instagramda satılanlara nasıl güveniyorsunuz? Yüksek östrojen seviyesinin progesteron seviyelerine kıyasla yüksek olduğu kadınlarda regl düzenini bozması ve ağrılı adet süreci yaşanması, kilo alma, yorgunluk ve miyom, erkeklerde ise meme dokusunda büyüme ve kısırlığa neden olabilen bir hormon yükselmesidir.
(9,079 puan) tarafından
aynn oyle bende tam tersi ostrojenimi dusurmek istiyorum.   ne yaparsan yap bacaklar incelmiyor selulut vs hep ostojenden kaynakli . baya bi arastirma yapmistim acaba testestron hormonu yukselten  yiyecek icecek . ilac olarak takviye alsam buseferde killanirim sakal biyik vikar erkeksi olurum anasini satim:) kas yaparken goz cikarmayim diye ilaca bulasmadim.:) yiyecekler de zaten diyet seyleri . eee zaten diyet yapinca ole kole incelecek yani bacak
(7 puan) tarafından
İnstagramdan satılanlada guvendıgımı kım söyledi? Ben instagramda bırınde gördüm dedım ilaç kullanıyonud eczaneden alıp kullanıyomus. Medyada satılan bır ilaç degıl. Ama saolun uyarınız ıcın
-Reklam-
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Çok zararlı kanser riskini arttırıyor halinize şükredin bak ben 28 yaşındayım erken menepoz riski var her zaman şükretmek lazım 
(7 puan) tarafından
Bılmedıgım ıcın sormuştum teşekkür ederım ıyıkı de sormuşum
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Öyle olsa kimse estetik olmaz mantıklı düşünün lütfen 

(7 puan) tarafından
Bu konularda kafa yoran arastıran bırısı degılım sadece medyada gördüm bırısı kullanıyomus eczaneden alıp bende merak ettım baktım meğer goguslerını büyütmek kadınlık hormanları ıcınmıd kadınlarda da aynı etkı olurmu dıye sordum. Mantık aramadım bılmedıgım bı konuydu sordum ve ogrendım
0 oy
tarafından
kesinlikle bu tarz bir şeyi doktora danışmadan yapma. 

onlarda östrojen zaten yetersiz olduğu için takviye alıyorlar kadın gibi görünmek için, o ilacı kesse vücudunu koruyamaz. sakın ha böyle bir şey yapma

Allah vücuda gerekli miktarda vermiş zatn
(7 puan) tarafından
Saolun uyarınız ıcın bılmedıgımddn sormuştum ama yorumlardan sonra tabkı almam
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Malesef ki olmaz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kezbanmiran068 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 68 göst.