0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Rüyamda annem gile gitmişim tatile kucağımda oğlan bebek var benim oğlummuş emziriyorum sonra bebegi bıraktım cıktım hiç tanımadığım kizlar konuşuyorum Kıza diyorum ki benim iki tane bebegim öldü bu üçüncü bu sağlıklı yataktan sıçrıyarak uyandım ağladım dua ettim:'(:'(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yine aynı şeyleri yasayacam diye çok kafana takıyorsun canım benim o yüzden bilinç altındakiler rüyalarına yansıyor bu kadar düşünme allahin izniyle bir şey olmaz evladına çok zordur eminim evlat acısı yine olacak korkusu insanın ömrünü yer bitirir ama sanada yazık böyle vak kafana taktikca hamileliğinde zehir oluyor kötü kötü rüyalar görüyorsun sen duanı eksik etme güzel düşün ki her seyguzel olsun 
tarafından
Cok takiyorum hemde esimde diyo Sen kadana taktigin icin hep boyle ruyalar goruyosun
tarafından
Kesinlikle öyle canına yazık senin stresinden bebek de etkileniyor benim ilk hamileliğin aşırı stresli geçti bebeğim de öyle oldu sınır stres çocuk büyük adam gibi kaos düşünen bir çocuk oldu ama ikinci gebeliğin pamuk gibi geçti hiç bir şeyi takmadım kafama allah acısını göstermesin dedim alirsada allahın takdıri verirsede dedim ikisindede erken doğum riskim oldu çünkü benim şimdi küçük kizim çok rahat çok güleç bir bebek
tarafından
Tesekkur ederim canim allah razi olsun rahatlattin beni
tarafından
Sendende allah razı olsun canım benim fetih suresi oku günlük sağ elinin işaret parmağını göbeğine koyup ya mubdiyu zikrini oku bol bol allahın izniyle hiç bir şey olmaz ")
tarafından
Insallah insallah canim dua edin
-Reklam-
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Hayır olsun cnm rüya sonuçta kafana takma bebeğim aynı şeyleri yasama korkusu var ondan 
tarafından
Hemde cok var canjm6
(5,437 puan) tarafından
Rabbimin izniyle birşey olmaz bitanem
tarafından
Insallah kuzum dua ediin
(5,437 puan) tarafından
Dualarım seninle cnm
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Bilinçaltı rüyası canim çok zordur ama geçmişi at kafandan yoksa bu hamileliginin hiç tadına varamazsin.. 
tarafından
Istemsizce takiyorum canim
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Hayirlara ciksin kuzu cok dusunup cok takiyosun bilinc altina yerlesiyor icini ferah tut canim vesvese bunlar 
tarafından
Amin insallah canim  anlamina baktim Gercek hayatta olan biseyden etkilenme yaziyo
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Rabbşm hayırlara çıkarsın canım
tarafından
Amin insallah
0 oy
tarafından
Hayra çıksın inşallah rüyan korkma inşallah bir şey olmayacak bu sefer allahın izni ile aynı şeyler olmaz bol bol dua et allaha 
tarafından
Insallah canim sizde dua edin
0 oy
tarafından
korkma canim Allahin izniyle hicbirsey olmaz... dua et bol bol 
tarafından
Insallah canim dua edin
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Bilinç altına atmışsın canım korkunu o yüzden böyle rüyalar görmek normal
tarafından
Evet canim ilkimden dolayi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.
0 oy
7 cevap 357 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 311 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,020 soru

24,105,915 cevap

332,696 kullanıcı

...