0 oy
930 göst.
Diğer kategorisinde (501 puan) tarafından

Kızlar çok seviniyordum hiç çatlağım yok diye  megerse gogusumun alti catlamis :( kırmızı kırmızı gözüme carpiverdi.. ve deli gibi kaşınıyor kasinma sebebi nedir ?

8 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından
Sebebini blmiyorm ama cildiriyorum hem arasi hem alti oyle tatli kasinio ve cok terliyo orasiii
(1,963 puan) tarafından
O bendede var canim kipkirmizi oluyo tahriş olms gibi bazen kasimaktan kaniyo doktor hametan verdi cok cok faydası olmuyo ama yinede iyi işte idare ediyo
(2,109 puan) tarafından
Aynen bende bazen kasirken kanatiyorum ama kasimadmmida boyle cildiriyorm  :D
(501 puan) tarafından
Ay valla ya aynı durumdayım ölüyorum kasintidan çok tatlı kaşınıyor valla
(1,963 puan) tarafından
Ahah evet:) terliyoruz ya nemli kaldikca kaşınır peceteyle terledikce al demsti doktorda bazen felakat oluyo
(2,109 puan) tarafından
Siliyorum hatta artik dyaanamayp pecete koyuyorm pecete koydgmda fazla kasinmio ama sonra pecete bazen ufalanio icinde parca parca kalio sinirleniyorum :D cozum yok heralde bacilarr
(945 puan) tarafından
Bio oil bakım  yagı  kullann canlar kaşıntı flaan kalmadı   iz de cok az pembe pembe  kaldi kaşıntıdan  eser yok. Benim de cok kasinirdi yara olurdu kanardi kabuk atmıştı  artik o derece su an rahatım tavsiye  ederim.:)
(1,963 puan) tarafından
Deneyim canım ben bi eczaneden mi aldin. Benm boynumda hamilelik lekeleri var bide göğsümde kasinda var diyemi gtmstm hameten verdi baska bisi veremen hamilesn dedi. Bi ilac daha verdi 1ay kullaniliyoms 5gun sür at kullanma sen dedi o iyi gelmsti ama aynen cozum pek yok hamile olunca :)
(945 puan) tarafından
Benim leke olmadi canim benim catlak var göğüs  kalcalarim da var . Göğsüm kasinirdi cok kullandim hala kullaniyorum sabah aksam şükür  cok iyi su anda geçti  :)
(1,963 puan) tarafından
Bnde alayim canim inşallah bndede yarar ise.. göbeğinde var benm 2bi tarafta 2bi tarafta bide göğsümde var ama lekeler en kotusu bazen kipkirmizi bazen koyu kahverengi oluyo
(945 puan) tarafından
Benim  gobegim olmadi henüz  doktor son ay olur dedi ben elim erdikce elimde kalani sürüyorum  karnjma :D
(1,963 puan) tarafından
Ben hergun unutuyorum :) insallah cikmz cikarsada artk minisleriden hatira :)
(2,109 puan) tarafından
Bende gobegme hindistancevizi yagi aldm bi ise yaramio
(1,963 puan) tarafından
Kişiden kisiyede degisiyo heralde
(2,109 puan) tarafından
Blmiom valla gobegm de birsuru catlak varr
(1,963 puan) tarafından
Simdi gerilyo ya bebis doğunca daha mi catlaklar artar acaba
(2,109 puan) tarafından
Bilmiyommm :(  sisko patates oldum zaten 28+3 olduk
(1,963 puan) tarafından
Bende 31+4 ve 10 kilo almstm dahda tartlmadm bakalim nereye dgru gidiyrm :)
(2,109 puan) tarafından
Bende 9 kilo almistim insallah dahada almam
(1,963 puan) tarafından
Son aylar daha alirsin diyolarda gorcez :) oyle cokta yemem dikkat ederm ama cok sistim
(945 puan) tarafından
10 kilo da bi sey mj hamile kaldim kalali 14 kilo aldım ben :D
(2,109 puan) tarafından
Sen kac haftalksin :) aynen asil smdi almaya baslarsnz diolar insallah ben degl bebek almaya baslar :D
(945 puan) tarafından
32+1 :) az kaldi sayilir :)
(1,963 puan) tarafından
Masallah canim neyse dogumdan sonra veririz inşallah :) ecrinin annesi adin neydi canim senin surekli konusuyoruz adini.sorcam unutuyorum :)
(2,109 puan) tarafından
3 umuzde galiba kiz anneleriyiz :)
(945 puan) tarafından
Büşra canim benim adim :) insallah veririz vermesek de umrumda  degil prensesim sagolsun da :)❤❤
(1,963 puan) tarafından
Evet canim saglikla gelsin insallah miniklerimiz :)
(945 puan) tarafından
Evet canım  :) kiz evlat nimettir berekettir :)
(1,963 puan) tarafından
Memnun oldum o zaman :) bende gülşah adimi degstrdim ondan snra knstk mu bilmiyrm da:)
(2,109 puan) tarafından
Kizlar zaten dogum aninda normal dogum olursa 6 7 kilo garanti gdiyoo bebek 3 kiloysa 3 kiloda esi cikiyo brazda pis kan falan 7 kilo kesin gder sonrasindada 10 kilomuz falan kalir veririz :D
(2,109 puan) tarafından
Bende zeyneppp :) kizimda amine olcak allah nasip edersee
(1,963 puan) tarafından
Memnun oldum zeynep:) adiyla yasasin kuzucuk:) insallah o kadar gider ya neyse snrasindada yavs yavas veririz insallah :)
(2,109 puan) tarafından
Aminn insallah Emzirdikcede gdio zatennn ablam  2 bucuk ay once dogum yapti butun kilolar gtti zaten normald3 zayf kendisi baya sismisti smdi dumduz oldu :D bende  memnun oldum yas kacti ablami desem bilemedm :D
(1,963 puan) tarafından
Masallah ne guzel ya darisi bize:)25 canim ben 26 olcam :) senin
(2,109 puan) tarafından
23 bende 24 olcam :)))
(1,963 puan) tarafından
Cok Bi fark yokmuş :)
(2,109 puan) tarafından
Aynen canimm :)
(945 puan) tarafından
Bende 24 yasındayım canlar memnun oldum.:) ben  de veririm gibi geliyor:D
(1,963 puan) tarafından
:) veririz ya naplm sagliklari yernde olsnda kuzulrn:)
(2,109 puan) tarafından
Bizde memnun olduk canimm aynen veririz insallah emziririz de veririz benim korsem de var brazda yuruys yaparm dikkat ederm bol bol su icerm yapcak bse yok gdicekkk 74 le hamile kaldm suan 83 um ama ben dogumdan sonra kararlyim 60 kilo olcam herkes gorcek :D ben inatciyim istedgmde kilo verebliyorm suan saldim kendmi bebek var die ama 60 olcam :)  dugun uzeri 10 kilo verdm inat ettm 1 bucuk ayda
(945 puan) tarafından
Massallah azime hayran kaldjm :) benim takintim.yok ben hizli kilo veren  biriyim zaten :)
(1,963 puan) tarafından
Canim ben 60tim evlendigimde snra 73 le hamile kAldım 13 kilo aldim. Cok hareketli bi hayatim vardi okul falan baya kosturmalydi evlendm eve tikildim kaldim istahimda kesildi aslnda hamilelktr bisler yemege basladm evlilige alsma asamasnda 13 kilo aldm 10da şimdi aldim kat kat artti kilolar  bebis dogsun cok isim var cok :)
(945 puan) tarafından
Oo sen  ucmussun kiz :D
(2,109 puan) tarafından
Bende hep calisiyodum geziyodum eve tikildim :D smdide temzlk yapiom o yuzden gec yaziom calsirken baya hizli kilo veriodm gerci istesem evdede verirm cunku yuruyse gderm gun icersndee
(945 puan) tarafından
Verilir kızlar  bu kadar  abartmayin :D
(1,963 puan) tarafından
Ben ucmaktan ötesi bisi yaptım :) cok streslydi kaynanayla otryodm bide snra b12 düştü.bisi yemiyrm hc diye ignenilac derken şiştim yürüyüşe de.cikmiyrm kaynanamla gtmek istemedgm.icm :) evimz yaza ayrlck ozamn veririm.inaniyrm koyarm bebisimi arabaya yururm bol bol evde spor yaparm evlenmeden önce cok dans ederdm evde kosardm falan smdi aksama kadar odamda yatiyrm nasip vücut :)
(1,963 puan) tarafından
Ay baskasinn postundymsz :) smdi postun sabihi arkadas bildirim geldkce yeter ulan sizede kilonuzada dicek :)
(2,109 puan) tarafından
Ayyy birlikmisin rabbim kurtarsinnn canimmm ben 1 sene kaldim zehir oldu hayat bana vallahi cok sukur suan kafam rahatt ohh birlikken kocamla rahat rahat kavga bile edemiodm sakalasamiodm  herseye burnunu sokuyodu smdi ohhh ne guzel evde bornozla gezebiliyom smdi :D
(2,109 puan) tarafından
Azonce bende aynisini dedmm kiz dicek sohbete gelmisler :D
(1,963 puan) tarafından
Sözde bi kac aydi ama uzadi canim bakalm yaza inşallah.. ahahah ne güzel vala rahatlamssndr :)
Basta cikmamalydim ama konusulan gibi olamadi hc bisi :/
(2,109 puan) tarafından
Ben cikarken cok buyuk kavga oldu da ciktm anasiyla kavga ediyodm o beni tahrik etti bende agzima geleni soyledm bu ne dedm senin benim nazimi cekmen gerekirken ben senin nazini cekiyorum daha birsuru sey ama hep karsilikli iste orda bse dedm esim agzimi kapatti susaym die bende esime tokat attm oda bana atti topladim valizimi babami aradm gel beni al die geldi aldlar 1 ay annemlerde kaldm 1 bucuk aylik hamileydm kavgada esimide korkttm babamlar gelmeden agladim dedm bu bebekte dusucek lekem oldu onunda ödunu koparttim iste esimi isten cikarmslardi 20 gun ihbarini calisiodu o yuzden hemen tasinamadk ev buldk hemen annemlerden dondugm gbi esyalarmi topladm gecesine tasindk  rabbim butun birlik oturanlari kurtarsin
(1,963 puan) tarafından
İste ne gerek var böyle tatszlklara eske biraz tutsalar dillerini.. kotu olms canm.ya ayrilmanz iyi olms ama bu sekilde olmasyms bnde sorunsz ayrilalm diye tutuyrm.kendimi de insallah bi gun patlamam. Herseye karisyi susuyrm.umursamiyrm ama bebek doguncada ayni seyleri yaparsa ozmn susucagimu sanmiyrm
(945 puan) tarafından
Kiz ne konuşmuşsunuz he :D
(501 puan) tarafından
Yok kız siz edin sohbetinizi ben dinliyom sizi :D
(945 puan) tarafından
Hahah izin cıktı gencler :D
(2,109 puan) tarafından
Hahaa postun sahibi izin verdii :D kiz sende katil bari bize  insallah canm sen sorunsuz cikarsinn
(945 puan) tarafından
Yetişemiyorum size admine soyleyelim de su mesajlar da grup oluşturma olsun :D
(945 puan) tarafından
Bu arada bende 4 ay yaşadım beraber allah kimsenin basina vermesin beraber yasamak
(2,109 puan) tarafından
Amin aminnnn bencede grup kurulsa cok iyi olur :D
(1,963 puan) tarafından
Bnde 4ay falandi sozde 1bucuk sene oldu :)
Evet ya mommy diye bi uygulama var orda sohbet bölümü var whatsap gibi burdada.olsa.iyi olurdu ya haftasi yakinlar falan sohbet ederdi guzek olurdu :)
(2,109 puan) tarafından
Ben o programi sevemedm :)) belki ilerde olurr
(1,963 puan) tarafından
Bnde sevmedm sadece makaleler oluyi bazen ona.bakip cikiyorm bura gibi sarmiyo:)
(2,109 puan) tarafından
Aynen burasi cok guzel :)
(1,963 puan) tarafından
Aynen canim :)
(945 puan) tarafından
Kızlar napiyonuz :)
(1,963 puan) tarafından
Kocami bekliyorum gec gelcekmis biraz :) o olmayinca bir yanimi eksik hissediyorum :) sen napiysn canim
(2,109 puan) tarafından
Biz yemek yedik smdi bulasklari toplucammm :)
(1,963 puan) tarafından
Afiyet olsun ben.onlari hallettim geldm odama burda takiliyorum :)
(945 puan) tarafından
Bende kocami bekliyorum  oda gec gelecek gibi bakalim erken gelse bari . Yarın  evde o oyle olunca bu gece veriyorlar mesaiyi :(
(1,963 puan) tarafından
Benimki de yarin evde bazen calisyo yarin calsmicak ya hemn is cikarmislar.. maasi 5.inde yatiyo pazara geliyo bugun yatirrlar yarin alışverişe gideriz demsti.bi umut bekliyrm.telde sormadm.insallah yatmstr yoksa haftaya gidicez.. bnde simdi liste yapicam bebisin.eksiklerini
(945 puan) tarafından
Ben liste yaptim bizim de 15  inde yari maas yatiyor 5 inde normal maas ama bakalim alabilirsem alcam bende bu günlerde.  Listem hazir benim de
(1,963 puan) tarafından
Benm aklimdada unuturm yaziyim :) ay cok heycanli seyler ya rabbim isteyen herkese nasip etsin.. cok eksigin yok heralde senin?
Beşik falan bakicaz yatak odasi bakicaz bide canim abim alcak esime kalsa yanmzda yatiyo gerek yk der almzdi bnde al demzdm de abim.alcam deynce bisi demedm :) ates olcer burun için sey var ya adini unttm temzlemek icn onlardan aldn mi :)
(945 puan) tarafından
Benim oda yapacak  yerim yok. Besik bebek arabasi ve dolabimi aldim. Cok sey kalmadi bebek bakim kutusu var 'ya  ondan nevresim takımı ic zıbın alincak ve canta icin eksik iste banyo için sampuan falan..bez islak mendil ufak seyler alincak :)
(1,963 puan) tarafından
Benm yan odam bosta oranin cami buyuk sogk olur diyo esim smdilik oraya koycaz kaynanamlar yaza gidicek onlarn odasini bebek odasi yapıcaz. Bnmde kiyafet var zibin falan alicam bi kactane onun dışında bez islak mendil dedigin seyler var. Nevresimi annem sagolsun halletti almicam 3annem.diktrdi 3de eltim verdi yeter cok bile :)
(2,109 puan) tarafından
Benim cok moralim bozuk :( sabah esime cok kirildm gelnce barisirz die dusundm ama ne o konustu ne ben yarn misafir gelcek marketten bseler alnmasi gerekio dedm tm ben alrm dedi arkadasi aradi arabaya bakmaya 1 saatlk yola gtti ve bana hic bse demedi gdiyorm falanda demedi arkadasin esi dedi gel bize kocalar araba bakmaya gdio die bende agladgm icn gtmiyorum evde tekim cok moralim bozuk
(1,963 puan) tarafından
Yaa kiyamam ağlama.. konu ne olrsa olsn hakli.olur haksız olur yinede soylemeli bnce evden.cikiyosa ayip etms sana. Bide evinin.eksigini al git ne acelsi varsa. Gitseydn canm.yalnz.iyice canin sıkılır
(2,109 puan) tarafından
Biliyomusun burda her ne kadar gulsemde bugun butundur agliyorum hakli olsa yemin ederimki lafini bile etmem ama surekli surekli ayni seyi yapio aglamaktan gozlerm sismis ben nasl gdeym gorumcesi falanda gelcek
(1,963 puan) tarafından
Yaa elinde degil biliyorm ama bebeginde cok üzülüyo.. bnde bebekten once cok aglardm aksama.kadar aglardim smdi ne.olursa.olsn tutmaya sakin durmaya calsyrm zor oluyo ama.ne bilim oda.uzulcek diye cekiniyorum..
Knstn mu canim eşinle konus.bi dinler mi anlar mi bilmiyrm da.. bisi diyemicem o zaman haklisn gitmemekle
(2,109 puan) tarafından
Surekli konusuyorm hic ozur dlemez asla dilemeyi sevmiyo hep ben gittgm icn hep benden bekliyo ama ben bugun cok buyuk yemin ettm artik senin icin cabalamicam dedim yemek koyarken arkam donuktu yanmdada cop kovasi vardi geldi cope bse atti bende oyle sevindmki dedim heralde geldi sarilcak bariscaz die gozlerm doldu yemek yedik konusmadan sonra bulasklari toplarken market icn mesaj attm ben gderm dedi ama arkadasiyla gitti tek kelime dahi etmeden
(1,963 puan) tarafından
Cok kotu olms ya anliyrm benmkininde arada boyke tutuyo ama.uzatmiyo cok.. o zaman tavrını belli edicen kişiliği nasil ki benmki bn.uzattrdm knsmz ama bisi demzsem bisi yok gibi konusur devam.eder.. ciksan.alsan gelsen kizar mı niye gittn diye. Gerci kendide haber vermeden.gtms ama ben erkegim derler
(2,109 puan) tarafından
Cadde uzerinde oturuyorum markete 10 dk yurumem lazim yani yakinlarmda yok kucuk bakkal bile yok :(
(1,963 puan) tarafından
Yaa yarın alsan yetistiremz misn canim
(2,109 puan) tarafından
Zaten o bana donerken ne alincak dedgnde hicbse istemiyorum senden dicem sabah ben erkenden cikar alrm bseler
(1,963 puan) tarafından
Bn olsam bnde aynini derdim bosver canm. Sıkma artk canini
(2,109 puan) tarafından
Arasa bile acmicam whatsabada grmiyorumki.uzun saattr grmemis bsemi oldu die korksun Allah gostermesn ya benim dogumum baslasa ya bse olsa hic anlays yok yemin ederm
(1,963 puan) tarafından
Ahah butun kadinlar ayni bnde whatsaba girmiyrm merak etsn diye ama fark bile etmiyo :) allah korusun canim aynen oyle tartsmssnz agladiginida biliyodur illa rahatliga bak
(2,109 puan) tarafından
Ama burnundan fitil fitil getiricem vallahi
(1,963 puan) tarafından
Getir kiz tAbi kalmasn icnde
(2,109 puan) tarafından
Ay vallahi birine anlattm rahatladm biraz iyiki burasi varrr
(1,963 puan) tarafından
Aynen canm bncede tanidik biri olsa insan cekiniyo herşeyi soyleyemiyo burasi iyi vala
(2,109 puan) tarafından
Evet bak arkadasa gdemedm bile
(1,963 puan) tarafından
Yok gozunu saklamaya cals fark edilirse iki saat acklma yap :)
(2,109 puan) tarafından
Aynen oylee insallah yarina kalmaz sislik
(1,963 puan) tarafından
Gecer geçer dusunme kendini topla sen
(2,109 puan) tarafından
Tamam canim cok saoll hakkinida helal et dinledgn icin ❤
(1,963 puan) tarafından
Yok kuzum ne demek helal olsn her zaman dinlerm ama insallah olmz bidaha boyle sıkma canini
(2,109 puan) tarafından
Allah razi olsunnnn ❤❤❤
(1,963 puan) tarafından
Hepimzden canim:)
(945 puan) tarafından
Kuzular misafirim vardı giremedim pek  noldu kuzum sna ne olursa olsun uzulmeye degmez bende cok yapıyorum ağlıyorum pisman oluyorum sonra aglamamamk lazim.uzmemek lazim minnoslari ❤❤
(2,109 puan) tarafından
Ben hala agliyorum ama sesli degl gozlermden yas geliyo esimde tam karsmda geldi tek kelime etmedik
(945 puan) tarafından
Bende oyle ağlarım  seninki de inat herhalde benimki gibi . Gecen bizde tartistik benimki inatci biraz gelip ozur dilemedi bugun cicek alms çikolata almis bide kızımıza hediye almış gelmis :) hatasini anlar kuzum bebegini uzme.
(2,109 puan) tarafından
Benimki asla ve asla ozur dlemeyi sevmez bak bugun dogum gnu bide sali gunu maas durumundan dolayi kutlucaktm ama hic bse haketmio
(945 puan) tarafından
Deme oyle kuzum üzülür  kuzun ona günah :(
(2,109 puan) tarafından
Supriz yapcaktm haberi yoktu ama kutlamicam bugundu zaten sabahtam bana zehir etti sali gnude kutlamicam hic bseyi haketmio
(1,963 puan) tarafından
Madem knsmuyosa hala kutlama canim.saliua kadarda bakarsn duruma gore kutlsan bile cok uğraşma bence neden oyle yaptginida belki et
(2,109 puan) tarafından
Kalkti odaya gtti tv yi kapatip benm gozlerm hic durmadi :(
(1,963 puan) tarafından
Kiyamam ya durmayinca durmuyr bnde oyleyim tutamiyrm kndimi
(945 puan) tarafından
Tavrını  belli et canım ama aglama cocuguna yazik
(1,963 puan) tarafından
Bazen acima duyguları yok oluyo yada agladikca daha cok sinirlenip knsmuyolar degisk erkekler ya
(2,109 puan) tarafından
Istemsizce devam ediyo bebegmde hizli hizli vuruyo surekli
(2,109 puan) tarafından
Ama ben yemin ettm artk ben kosmucam gtmicem ozur icin
(1,963 puan) tarafından
Anne aglama aglama diyo minik :) gtme kuzm.illa anlicak hatasinu
(945 puan) tarafından
Oda hissediyor ağladığını  üzülme  annem diyor benimki de oyle yapiyor ben aglayinca kasılıp kaliyor resmen içerde  :(
(2,109 puan) tarafından
Tam susaym diyorum tekrar tekrar aklma gelio yne basliyorm :(
(945 puan) tarafından
Güzel  seyler düşün  dua oku internetten dua ac hem bebegin hem sen rahatlarsin ❤❤
(2,109 puan) tarafından
Nolur sizde bana dua edin olurmu Allah smdiden bin kere razi olsun evinize huzur bereket versin
(945 puan) tarafından
Tmm canım ismin zeynep dimi ❤
(2,109 puan) tarafından
Evet canim adim zeynep ALLAH bin kere razi olsunn
(945 puan) tarafından
Amin canim cümlemizden sen üzülme bebegini de üzme  halolmuycak sey yok❤
(1,963 puan) tarafından
CAnım icini ferah tut dua edicem sana iyi seyler dusun bebegini sev annesi dusunme smdi bisey
(2,109 puan) tarafından
Ben onun uzulmesine hic dayanamazken o sabahtan su saate kadar benim aglamama dayaniyoya yemin ederim cok zoruma gdiyo :(
(1,963 puan) tarafından
Sizle sohbet etmek guzeldi canim arkdsi baya bi bildirimledik hakkini helal etsin :) birimizin postuna yazalm ordan konusalm bidahasina derm ne diyosnz ,:)
(1,963 puan) tarafından
Ne dusunuyo bilmiyrm da esim bazen diyodu sen agladkca konusasm gelmiyo guclu olmayibogren aglama herseye agladkca sinirleniyrm falan diyodu. Bn biri aglaynca uzulurm beyfndi sinirleniyoms bana:)
(945 puan) tarafından
Olur gülşahcim :)
(945 puan) tarafından
Zeynepcim belki oda icten ice uzuluyordur :(
(2,109 puan) tarafından
Aynen arkadas da hakkini helal etsin kizlar Allah rizasi icin dua edin agliyorm die bebgme bse olmasin herkes bu kadar anlaysli olmaz gdin ozelinzde konusun derler sizde hakknizi helal edin basinizi sisirdimm sizi cok sevdm iyiki varsiniz ❤❤
(1,963 puan) tarafından
Senin son.postuna yaziyim zeynpte oraya gelsn arkdsi daha fazla rahatsz etmeyelm bzde ara ara sohbet ederz kmseye rahatszlk vermeden :)
(2,109 puan) tarafından
Uzulse gelip sarilirdi neyse kizlar ben bu odada uyumaya calsaym belki gelir gece kaldirir :(
(945 puan) tarafından
Simdi isim yazıp  post  acsam diye dusundum ama kapatılır:D arkadaşım hakkını helal et ❤ dua etim.canim rabbim yuregine ferahlik versin inşaallah ❤
(1,963 puan) tarafından
Busranin son postuna yazdm canm
(2,109 puan) tarafından
Gordm yorumuu geldm oraya
-Reklam-
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Yirtildikca kasinir canim geriliyo yada kuruyo. Ben bebeyagi suruyorum nemlensin kasinmasin diye
(501 puan) tarafından
Bende sürüyorum az buçuk kesti ama tam degil
(1,963 puan) tarafından
Benm gobegimn kenarında 1 2 catlak var kasiniyo bazen hafif bebeyagi iyi geliyo kurulugu aliyo ama gogsumn alti aradi falan hameten kullaniyrm oda pek bi fayda etmiyo cok kaşıniyo
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Çatlayan yer kaşınır zaten canım, kaşıdıkça daha çok çatlar 
0 oy
(945 puan) tarafından

Catladigi icin kasiniyor canim . Benim de öyleydi kasimamaya dikkat et ben cok kaşıdım  kanıyordu.  6 . ayimdan beri bio oil onarici vucut yağı  kullanıyorum. Eczanelerde oluyor . Tavsiye ederim  bide doktorum badem  yağı dedi ama hic kullanmadım  kullandığım  yagdan memnunun canim  tavsiye ederimm:)

0 oy
tarafından
Benimde gobegimin alt kismi cok catladi canm.Herseyi kullaniorm gecmior.Hindistan cevizi yagini suruorum o biraz yumusatti.Cok kasiniodu gerilio kuruo çünkü.Kasintiyi kesti hindistan cevizi yagi sukur canm.
0 oy
tarafından
Kaşıma daha kötü olmasın canım 
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Benimde gobegimde yoktu normalde bebegin kilosu arttik gobegimde cikmis catlaklar öyle bir sızliyor ki sanki boyle bicakla yirtiyorlar gibi demin esimi eczaneye yolldim avakado yagi alcak o cok iyi geliyor ben ilk zamanlar gunluk kullaniyordum fakat kaybetmisim bir aydir kullanmiyordum iki gundurde catlaklarla ugrasiyorum 
0 oy
(16,783 puan) tarafından
Çatladıgi için kaşınır o yüzden kasıma nemlendirici zeytinyağı sür 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 144 göst.
0 oy
2 cevap 190 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy