0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar herkese kolay gelsin bugün memlekete geldik ve bilin bakalım hemencecik ne oldu:))) hiç şaşırmadım eşim hemen ana kuzusuna döndü buna okey :) arsz oldum konu kayin babam bu ay bizde ayın 15 nde para istedi eşim bizim maddiyati sorgulamadan hemen attı neyse dedim geri verir vermedi geldim kaynanam direk kolunu uzattı baba bana bilezik aldı iki tane bakkk:))))) dedim para coksa niye bizden istiyor tabi içimden dedim eşim durdu yüzüme baktı bişey demedim sağlıkla kullan dedim ya bu insanları anlayamıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(15,585 puan) tarafından

Şakayla karışık siz zenginsiniz anne deseydin :)

tarafından
Para burunlarindan gelsin inşallah valla çok haklısın camim
-Reklam-
0 oy
(19,667 puan) tarafından

Ay dayanamaz derdim kusura bakmasın kimse AA baba bizden bunun için mi borç istedin diye :)

tarafından
Ahh keşke bende diyebilsem ama diyemiyorum ama benim eşim yine arlanmaz
0 oy
(23,580 puan) tarafından
:) mahsus yapıyo boşver
tarafından
Yapsın canım gözüne soksun:))) kız inan umrumda degl zoruma giden bizden para almalari
(23,580 puan) tarafından
Benim kaynanagilde 150 bin aldılardı eşim istedi geri verin diye jdjdjdjdd 135 verdiler çok mutluyum
tarafından
Eksik vermişler ama degilmi ya niye istediler ki ben hiç sevmiuorum ne bana versinler nede benimkini alsınlar sence
(23,580 puan) tarafından
Biz bu kadarını bile vereceklerini düşünmüyoduk ondan ses etmedik :)
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Kız nasıl durdun söyleyemedin valla catlardim galiba ben ahsgsja neyse bak herkesin içinde bir anda pat diye söyleseydin baba bunun için mi bizden para istedin birdaha ne onlar isterlerdi ne de eşin senin yüzünden verebilirdi
tarafından
canım bazen süzme salaklardan oluyorum  agzimada ediyorlar sesim cikmiyor kız benim evim memlekette olsa kaynanamla eşimi düşünemiyorum anammm bir gün geldim neler döküldü
(1,659 puan) tarafından
Estağfurullah kuzum arada olur ama içinde bırakma inan o düşüncesizlikte ki insanlar saygıyı hak etmiyorlar sen susup bişey diyemediğin için zaten öyle yapma cesareti buluyolar bişey daha diyeyim her halükarda zaten kötüsün gelin olduğun için en iyisi hakkını yedirme öyle kötü ol

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 558 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (4,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 352 göst.
11 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 242 göst.
11 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hafize12345. (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Melek.hfs (1,218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,841 soru

24,077,968 cevap

331,041 kullanıcı

...