0 oy
295 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (682 puan) tarafından

image

Başına gelen varmı kızlar ya 28 yaşındayım çalışırkem başladı hep ayakta dururdum ondan mı 

8 Cevaplar

0 oy
(174 puan) tarafından
Benim doğumdan sonra oldu bu. Hiç de Dr a gitmedim;(  kilo alıp ayakta durmaktan diye düşünüyorum 
-Reklam-
0 oy
(839 puan) tarafından
Varis olabilir mi acaba 
0 oy
tarafından

Evet ondan ama nasıl düzelir bilmiyorum bende de var biraz :(

(682 puan) tarafından
Benimde birazdı canım sonra aldı başını gitti ilk umursaöadım ama bunun durmaya niyeti yok doktora gitmek lazımmış
tarafından
Ayy Allah korusunnn
0 oy
(10,452 puan) tarafından
Hamile misin varış gibi
(682 puan) tarafından
Hayır canım iki cocuğum var . Çalışmaya başladıktan sonra bi başladı bu ilk belli delirsizdi şimdi artık belirmeye başladı
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Varis canim nette görmüştüm iğne ile orayı temizliyorlar yok oluyor . Bu biraz bekledikten sonra yırtık gibi oluyor bendede var doğumdan sonra çoğaldı sırf bu yüzden şort etek giyemiyorum ya yazın pantolonla geziyorum 
(682 puan) tarafından
Bugun gösterdim doktora canım varismiş tedavisi varmış şükür hallederiz dedi doktor ultrason  çekilecek tedavi beliricekmiş . Ama çoğalmadan gitmek lazımmış
0 oy
(16,024 puan) tarafından
Varis başlangıcı gibi 
0 oy
tarafından
Varıs cnm cok ayakta durmaktan çıkar benımde arttı baya kaçak varmış kilcal damarlarda seninki gibi goruntu ama çok var. Lazerli ameliyat olacgm 
(2,173 puan) tarafından
Nasil hastaneye mi gitmek gerekiyor canım bendede çok var
tarafından
Evet cnm dolaşımı etkiliyor kalbinide kalp damar cerrahisine gitmen lazm ultrason ile bakıyor tek tek. Benm dogumlardan sonra oldu kiloda aldm. Yuruyus ve ayakları havada tutmami önerdi bıde kılo vermeliyim
(682 puan) tarafından
Bende gideyim bari ya bende kan pıhtılaşması  hastalığı da var sen böyle diyince acaba omu yapıyor da dedim 4 genimde pıhtılaşma mevcut yakın zamanda gidicem hemen
tarafından
Olabilir cnm bu pıhtılaşma yapıyormuş zaten bana hap verdi akışı rahatlatır damarları toparlar diye ama devam edemedim
0 oy
(102 puan) tarafından
Varıs bu varis coparbi giy

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
4 cevap 414 göst.
10 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 981 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aleyna hakan24 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 263 göst.

Kategoriler

1,477,078 soru

24,178,132 cevap

336,214 kullanıcı

...