0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde (2,349 puan) tarafından
Çok kısa özet geçeceğim benim tek hayalim asker yada polis olmaktı ama malesef rahatsızlığımdan dolayı olamayacagımı ögrenince liseyi bırakmıstım acıktan sınavlara girdim lise mezunu olim diye o sıraada eşimle tanıstım evlendim liseyi akşam lisesinde beraber bitirdik ne zaman ssoyledim hatırlamıyorum üniversite sınavına girip cocuk gelişimi mi okusam demişitim bi ara cok uzun zaman geçmiş üüstünden biraz önce konusurken istersen borc azalınca dershaneye yazıl üni sınavına gir yada kpss ye gir hangisini istersen dedi nasıll mutlu oldum anlatamam ama tek sıkıntımız da maddiyat degil kızımı ara ara rahatsızlanıyo kaynanam bakar kızıma ama benim kadar iyi bakamaz yemek yediremez ilaçlarını tam veeremez aklım kızımda kalıcak e oğlumunda okul var 2ci sınıf nasıl bbensiz ödev yapmaz zaten ödevi sevmiyor zorla yaptırıyorum nasıl olcak bilmiyoorum ama sınavada girmek istiyorum aklıım karman corman 

4 Cevaplar

0 oy
(2,423 puan) tarafından
Başlayınca düzenin oturur canım 

Allah yardımcın olsun 
(2,349 puan) tarafından
Amin inşallah kasımdan sonra elimiz biraz rahatlicak ozman dersaneye yazılmayı düşünüyorum ama bi yanımda 1 sene daha bekle diyo  bakalım hayırlısı artık ama çok istiyorum
(2,423 puan) tarafından
Ne güzel canım benim. Her şey gönlünce olsun
(2,349 puan) tarafından
Amin inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(6,237 puan) tarafından
Açık öğretimde var çocuk gelişimi bölümü. Çocuğun uyurken dersleri dinlersin. Hemen bir araştır derim 
(2,349 puan) tarafından
Onun içinde üni sınavına girmek gerekiyo diye biliyorum kasımdan sonra elimiz rahatlıcak biraz daha o zaman dersaneye yazılım diyorum  bi yanım 1 sene daha bekle diyo hayırlısı artık bakalım cok istiyorum
(6,237 puan) tarafından
Eğer açıktan okuyacaksınız boşuna Dershane masrafı yapmayın Barajı geçmeniz yetiyor Açık Öğretim yazmak için.
(2,349 puan) tarafından
Yinede ders calısmam lazım okadar zaman gecti ki coğu şeyi unuttum evime yakın üni var tutturabilirsem orayı düşünüyorum
0 oy
(28,451 puan) tarafından
Halledersin sakın vazgeçme
(2,349 puan) tarafından
Vazgecmem cano cok istiyorum Kasım'dan sonra elimiz biraz rahatlicak ozman dersaneye yazılim diyorum bi yanımda 1 sene daha bekle diyo bakalım hayırlısı artık ama vazgecmicem asla
(28,451 puan) tarafından
Hadi hayırlısı olsun canoo
0 oy
(700 puan) tarafından
Kaç yaşındasınız ben liseyi bitirdim üniversite sınavına girdim ilkinde istediğim yer gelmeyince mezuna kaldım tekrar girmek için o arada eşimle tanışıp evlendik sınav hayal oldu kaynanamlar ailem eşim hepsi destekliyor oku mesleğini eline al diye ama yapabilir miyim bilmiyorum çok da başarılı bir öğrenciydim 
(2,349 puan) tarafından
31 yasındayım canım
(700 puan) tarafından
Ben de 23 geç kaldım diye istemiyordum pek
(2,349 puan) tarafından
Kız ne gec kalması asıl ben gec kaldım bi arkadaşımda 35 yasını bekliyo 35 yas ve üstü kadınlar hiç üni gitmediyse 2 yıllık bolumlere gidebiliyomus kontenjan varmış ben o kadar bekleyemem dedim
(700 puan) tarafından
Nasıl bir yol izleyeceksiniz siz özel ders mi dershane mi yoksa kendi cabanizla videolar mi
(2,349 puan) tarafından
Buyuk ihtimal dersaneye giderim diye düşünüyorum ama aklım kızımda kalıcak bu defada odaklanamam diye korkuyorum eşimle iyi bi planma yapmamız lazım

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 512 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,773 göst.
+2 oy
7 cevap 386 göst.
+2 oy
20 cevap 744 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,469 cevap

336,304 kullanıcı

...