0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (233 puan) tarafından
Tecrübeli anneler yardım edin. Bebeğim mememi uykusunun arasında 3 uyuyor, 1 çekiyor. Yani uykusu çok ağır basıyor. Hafif de sarılığı vardı. Ama sütümü sağıp şırıngayla verdiğimde emiyor. Her yere şırıngayla gitmek zor. Neden alışmıyor mememe? Ne yapmalıyım? Bebeğim 12 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(1,152 puan) tarafından
Bunu deneme siringayla çok geldiği için içiyor memeyi pes etmeden dene yoksa meme reddi yasarsin
(233 puan) tarafından
İnanki memede uyuyor. Uyandırıyorum, geri uyuyor. Uyuduğu yerde çektiği süt yetmez bile. Şaştım kaldım
(1,152 puan) tarafından
Bezini aç ayak topugunu sık ağlasın burnunu hafif sık öyle öyle emer
-Reklam-
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Alıştırmaya çalış. Çok zor oluyor şırınga. Benim kızım emdi ama mamayı da vermem gerekti. Onu asla biberon almadı 2 yqşına kadar sırınga ile verdim. Çok zor oluyordu. 
(233 puan) tarafından
Acaba sütüm mü az. Yada çektiği anda tam gelmiyorda ondan mı emmek istemiyor. İlk doğum yaptığımda göğsüm çok sertti. Şimdi çok yumuşak. Aç kalacak korkusu sarıyor içimi.
(2,924 puan) tarafından
Hayir o terbiye olduğu icin. Şırınga ile çok gidiyor seni emmek yorucu :) onun isine şırınga geliyor o yüzden. Sen acil kes şırıngayı. Meme reddi ne gider. Sonra emmediği icin sütün azalır.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 266 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
22 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 747 göst.

Kategoriler

1,474,691 soru

24,143,288 cevap

334,570 kullanıcı

...