0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar aklıma bir şey takıldı, insan tabii ki çocuğunu sever evladı ancak şunu merak ediyorum. Eğer bir insan eşine çok aşıksa ve çok seviyorsa ondan olan çocuğunu daha mı çok sever. Örneğin birkaç dizide de gördüm. Kadın adamı hiç sevmiyor bu yüzden misal bebeğine de tam bağlanamıyor. Ya da gerçek hayatta sanki erkekler 2. Evlilik yaptığında 2. Evliliğinden olan çocuğuna daha düşkün gibi gibi. Yani sizce bir insan kocasını ya da karısını çok seviyorsa ondan olan çocuğu da daha mı çok seviyor? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir kadının psikolojisiyle alakalı bence . 
-Reklam-
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Ya bence eşle alakası yok ikinci evliliğimi yaptım ilk evliligimdende bıtane oğlum var ikinci evliligimdende bir oglum var 6 aylık daha ama ikisinide herkesten herşeyden çok seviyorum ilk eşimden nefret ediyorum çok çektirdi bana sesini duymaya tahammülüm yok pisligin ama evladım ilk göz agrım asla babasını sevmiyorum diye sevgim degişmez ona karşı dünya bir yana iki evladım bir yana 
tarafından
Umarım hep çok mutlu olursun
(1,974 puan) tarafından
Amin canım hepimiz inşallah :)
(730 puan) tarafından
Bende aynı ayrıldım bir yaşındaydi kızım aldım ben bakıp büyüttüm sonuçta benim çocuğum o kadar seviyorum ki kızımın yeri bende çok ayrı babasız kaldı sonuçta hep eksik , şimdi evlendim oğlum var yedi aylık,  kızım on yaşında benimle hala asla bırakmam ve sevgi olarak aynı evlat sevgisi bence , ama kızım çok ayrı benim için, çünkü senelerce benimle babasız zorluklar falan küçük yaşında , eski eşimden nefret ederdim yani
(1,974 puan) tarafından
Aynıyız canım benim oğlumda 12 yaşında ben baktım büyüttüm ikimiz büyüdük onunla asla bırakmam ne olursa olsun 1.5 yaşındaydı ayrıldığımızda
0 oy
tarafından
Annelik öyle kutsal bir şey ki bana sorsalar sanki kendim daha anadan doğma ezelden beri evladıma sahibim ve canımdan çok seviyorum. Bana kim ne yaparsa yapsın bebeğime olan sevgimden gram eksilemez, ha eğer eksilecekse de Rabbim bana o günümü göstermesin. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 376 göst.
1 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 362 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 551 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 533 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (982 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,797 soru

24,129,913 cevap

333,964 kullanıcı

...