+2 oy
1,833 göst.
Diğer kategorisinde (892 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler 

Bazılarınıza abartı gelecek bu anlatacağım belki ama yanlış düşünmüş olabilirim. 3 aylık hamileyim. Ev sahibimizin evin bahçesinde arka tarafta fırını var hemen bizim yatak odası ve banyoya bakıyor. İki defadır ben hamileyken kombe börek VS. Yapıyor evin içinde yapıyor gibi koku oluyor ister istemez pencerelerden giriyor. Bugün yine oğlumla bahçedeydik baktım yine sesler geliyor indiler fırını yaktılar koku geldi bize kadar. Bekledim belki gönderir bize de benle oğlumla varız zaten eşim işte. Baktım yok göndermiyor o kadar zoruma gittiki oğlumu da içeri aldım kapı pencereleri kapatım oğlum da almış kokuyu anne börek dedi yok oğlum dedim. Sofrayı kurdum oturduk yemek yerken baktım oğluyla karşı komşuya gönderdi sonra yukarı çıktılar. Bu 3 oldu aynısını yapıyor ya insan demez mi hamile bu kadın pencerenin dibinde yapıyoruz 1 tane verelim sevap kazanalım. Sağolsun kayın validem yapıyor çağırıyor bizi de. Ama zoruma giden bu abla kocası ne zaman yemek beğenmese benden ister mantı döktüğümu öğrenir gelir ister köy yumurtasına gelir. Biz köyden birsey getiririz hemen eşim poşete doldur verir hepsinden. Ama demekki öyle olmamak lazım bundan sonra ben de ona göre davranacam birseye gelince yok kalmadı dicem . O saatten beri boğazım düğüm düğüm  hakkınızı helal edin gerçekten gözüm olduğundan değil yemediğim birsey de değil ama o an hamileyim diye koktu kul hakkıma da girmiş oldu 

35 Cevaplar

+3 oy
(4,045 puan) tarafından
Hamile olduğun için canın çekmesi normal ama bazı insanlar düşüncesiz olabiliyor,Kimseye minnet etmeden gidip pastaneden alırdım hem kendim hem çocuğum afiyetle yerdik 
(892 puan) tarafından
Canım minnet etmeden kendim de sabah yoğurup o sobayı yakıp yaparım. Ama diyorum ya koku evi mahalleyi sardı o sıra canın çekmesi başka oluyor
(4,045 puan) tarafından
Haklısın ama düşüncesiz insanlar çok yapacak birşey yok malesef
-Reklam-
+1 oy
(12,059 puan) tarafından
Kıyamam size canım benim. Bizim burda kolay kolay mangal yakılmaz hep piknik alanlarına gidip yakarz biz bile. Yakan da çoluğa çocuğa hep verir mahallede ki. 

Çünku biz korkarız birinin canı çeker hakkına gireriz diye. Keşke herkes düşunceli olsa.. sende ona verme bişeyinden niye veriyorsun ki
(12,059 puan) tarafından
Yaa bide yuzsuzce hem sizden  isteyip hem size bi parça bile vermemesi çok ayıp
(892 puan) tarafından
Herseyde böyle canım. Herseye gelir ister veririm götürürüm. Ama kendisi öyle değilmiş işte. Bugün hakkıma girdi gerisini kendi düşünsün
(12,059 puan) tarafından
Kendini geri çek sende canım. Hakedene hakettiği gibi davranacaksın
(892 puan) tarafından
Kesinlikle bugünden sonra öyle yapacam. Gözünün önünde getirdikkerimi indirsem bile vermem
tarafından
Madem isteme hakkını kendine tanıyor sende git koktu de versin. Öyleleri sadece insanı kullanmayı bilir. Ama benden bisey istediğinde hakkını veririm o zmn lafı yapıştırırım valla
+1 oy
(4,768 puan) tarafından
Ben olsam istemzdim ama benim üst kat komşum hamileyken ne yapsam götürdüm derdim canu cejer evde kek bile yapsam verirdim 
(892 puan) tarafından
Ya ben bazen oğluma kurabiye poğaça pizza yaptığımda bile çıkartırım onun çocuklarına. Ki hepsi büyük en küçüğü 11 yaşında. Ama artık hiçbir şey yapmam 2 ay önce misafirine bile ben yapmıştım hazırlığını ***** gibi. Çok gıcık oldum bugün
+1 oy
(6,360 puan) tarafından
Çok haklı bir isyan. Kayınvalidene söyle hemen yapsın ay kıyamam ya. Çok üzüldüm. 
(892 puan) tarafından
Sağolsun söylesem hemen yapar gönderir . Öyle bir dert ettim içime ya amaann
+1 oy
tarafından
O bisey istemeye geldiğinde verme iki üç yine aynı yap en son yüzüne vur belki utanır 
(892 puan) tarafından
Öyle yapacam varsa bile yok dicem. Önceden son 1 yumurta son domatesim olsa bile düşünmeden verirdim. Yoğurt istemeye saklama kabıyla gelir tencerenin yarısını boşaltıp verirdim düşün. Salaklık etmişim helal hoş olsun yaptıklarım verdiklerim ama bundan sonra asla öyle olmicam
+1 oy
(54,003 puan) tarafından
normal zaman olsa neyse de bide cocugun da cani cekmis gidip isteseydin biraz keşke annelik yaptiriyo herseyi
+1 oy
(6,512 puan) tarafından
Başkalarına götürüp sana getirmemesi tuhaf
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Tek üzüldüm şey çocuk demisya börek orda bittimm
(1,691 puan) tarafından
Keşke yakın olsanda bende tepsi tepsi yapsam pasamaaa sana inan çok üzüldüm aşırı hemde
(892 puan) tarafından
Çok sağol canım bunu söylemen bile gönlümü hoş etti Allah razı olsun. Eşim evde olsaydı eminim sabah Köye götürür yaptırdı annesine ama ona da söylemedim. İnadımdan sinirimden içim yarın otur çeşit çeşit yap bütün mahalleye dağıt ona verme diyor
(1,691 puan) tarafından
Valla yap dağıt
(892 puan) tarafından
onlar yüzsüz ondan önce kocası gelir ister. Laf açılsa otururken bir gün yüzüne vuracm çok dert oldu içime
(1,691 puan) tarafından
Büyük günah işlemiş hepsi
0 oy
(960 puan) tarafından
İnsanlık ölmüş çocuğun canı çekmiş bide yaa kıyamam
(892 puan) tarafından
Evet gerçekten bu 3 oldu bunu yapalı. Halbuki Bi köyden getirince ben hep çıkartırım ekmek olsun börek olsun. Demekki bilerek yapıyor 1 değil 2 değil bu yaptığı
(960 puan) tarafından
Sende bundan sonra zırnık koklatma
(892 puan) tarafından
Yok tövbe sabah eşime de söylicem. O daha arabadan indirmeden çağırıp veriyor Herseyi. O da yapmasın artık. Biz de onların yaptığı gibi yapalım bakalım
(960 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(1,168 puan) tarafından
Cnm git kapısına iste cnm çok çekti de. Ne olacak sanki. Biri benim kapıma gelse saat kaç olursa olsun hemen veririm. Yadırganacak birşey değil rahat ol
(892 puan) tarafından
Verecek olsa verirdi zaten kapımdan çıkıp iniyor penceremin önünde pişiriyor sen olsan gidip ister miydin? Ayrıca hiç öyle beisey isteme huyum yok susuzluktan ölsem birinden su isteyemem
(1,168 puan) tarafından
Aklıma takildiysa isterdim. Bugün sen istersin yarın onun işi düşer sana. Olur böyle şeyler.
(892 puan) tarafından
Onun hep işi düşüyor da canım işte ben öyle değilim. Diyorum ya onca şeye rağmen o düşünüp içinden gelip vermediyse gurursuzluk yapıp kapısına gitmem ben de. Biraz takıntılıyım bu konulara
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Peki mesela iyi kötü aranızda bi samimiyet varya belki akıl edemedi bu kezde sen deseydin hamileyim çok güzel koktu bi dilim alabilirmiyim diye. ya mesela ben yemek yapınca alt katım akraba diye hep yollarım karşı komşuma akıl etmedim bi gün kapı çaldı sarma yaptın galiba bir tabak bana da verirmisin hemen verdim cidden düşünememiştim karşı komşuma koku gidecegini
(892 puan) tarafından
Canım normalde samimiyiz kamelyada otururuz sabahlar kahveye otururuz bazen. Ama ablanın huyunu bildiğim için gitmedim ben. Çünkü bir insan 3 kere aynı hatayı yapmaz. Kendi düşünmedi kocası yanındaydı yukarıda 3 tane genç kızı var onlar da mı düşünmedi. Vermeyi seven bir insn değil onu herkes biliyor ama diyorum ya hamileyim diye bekledim yine de. Demeki ben çok iui niyetli davranıyorum
0 oy
(4,444 puan) tarafından
Vereymiş iki lokma batmaz ya. Keşke gidip isteseydin. 
(892 puan) tarafından
Hiç isteme huyum yok. Acımdan ölsem yine gidip birinden birsey isteyemem. Ama o kadar kokutmuş pencelerimin dibinde yakmışsın kapatırken sesi bile duydular çarptım çünkü. Yine de vermeyene nasıl ver diym
0 oy
(25,953 puan) tarafından
:( yani düşünülmesi lazım hamile olduğunuzun
(892 puan) tarafından
Herkes düşünceli değil işte kc yaşında kadın istese aklından çıkarmaz pişirir pişirmex gönderirdi zaten
(25,953 puan) tarafından
Yani tabi
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Off kıyamam hamile nefsi çok zor ya illa o kokan olacak ama senin şansın var ki kaynanan yapiyo yediriyo koku gelince hemen kendin yap bari yada çocuğu al dışarı çıkın onlar anlamıyo. Bari sen nefsine unuttur Allah'ım ne insanlar var çocuk ve hamile nefsi var nasol akıllarına gelmez 
(892 puan) tarafından
Öyle yaptım canım. Dışarıda daha çok koku vardı oğlumu içeri aldım kapı pencereyi kapattım çarparak kapattım hem de. Ama çok zoruma gitti. Evet sağolsun kaynanam yaptıkça çağırır bizi de köye gider yeriz getiririz de. Ama dediğin gibi o an kokunca bir başka oluyormuş. Merhametsiz olduğunu biliyordum da bu kadarını bilmiyordum
(1,659 puan) tarafından
Ya diğer yorumlarını gördüm isteyemem demişsin ama anlamaz ki el o . O pişirmeye başlayınca sen yanına gitsen kolay gelsin diyip az sohbet muhabbet derken bir çay yapıp gitsen çayla beraber iki lokma bile yeseniz ona da bişey diyemez artık. Yani biraz emrivaki olur ama yapacak bir şey yok bebenin canı çekmiş ya kurban olurum:(
(892 puan) tarafından
Yok canım yapacak olsa zaten sessiz sessiz yapıp çıkmazlardi bahçede olduğumuzu da biliyorlardı. Yan tarafımda emziren abla var ben hamile ikimiz en yakınız ama vermez hiç vermeyi sevmez çünkü. O yüzden gitmedim. Buraya yazınca rahatladım biraz
(1,659 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin ne diyeyim ya valla biz öyle büyümedik bilmiyoruz kardeşimin en sevdiği şeyi bile annem evde çok yapmazdı koku gitmesin sağa sola diye disarda uzakta yapardı biz böyle gördük o kadar tuhaf geliyor ki şuan noule
(1,659 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin ne diyeyim ya valla biz öyle büyümedik bilmiyoruz kardeşimin en sevdiği şeyi bile annem evde çok yapmazdı koku gitmesin sağa sola diye disarda uzakta yapardı biz böyle gördbük o kadar tuhaf geliyor ki şuan böyle şeyler
0 oy
(40 puan) tarafından
Bende hamileydim karşı apt deki kadınlar yakmışlar ateşi ekmek veya bazlama yapıyolar ama nasıl kokuyor dediğin gibi kapı pencere kapalı ama burnuma kokusu geliyor çamaşır sermeye çıktım daha da koktu bide yakın apt bende bekledim belki getirirler çünkü hamile olduğumu biliyolardı neyse getirmediler acayip canım çekti yalandan kendim evde hamurla bişeyler yaptım ama öyle nefsim ölmedi hani hiç yemediğim bişey değil tabiki sadece hamile olduğumdan yoksa şuan olsa gözümün önünde yapsalar yiyesim gelmez o yüzden anlıyorum seni
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Aynı durumdayız canim bahçeli evde oturuyoruz ev sahibi sürekli mangal falan yapıyor misafirleri geliyor gün gibi yapıyorlar. Sağ olsun her seferinde getirir benimki. Bu sabah bahçeden domates biber salatalık toplamış Allah razı olsun getirmiş kapıya asmış. İşte herkes düşünemiyor yazıklar olsun 
(892 puan) tarafından
Allah razı olsun ev sahibinden canım. Verdikçe bereketlenir ne güzel işte sanki eline mi Yapıştı verince. Afiyet olsun
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Canim gondermeye bilir beklentiye girmemek gerek üzülmen saçma kendim tavada yap nefsin geçsin 
(892 puan) tarafından
Niye üzülmem saçma olsun. Hamile olmasam umrumda olmaz zaten ama ilk defa hamileyken böyle birsey yaşıyorum üstelik birkaç defa üst üste olunca sinirlendim. Ben normal yaptığım birseyi bile tabağa koyar verirdim kolu merdivenden çıkmıştır ayıp olur diye
(1,298 puan) tarafından
Ya tamam ama herkesden aynı ingeligi bekleyemezsin boşvereceksin getirmedi diye kendini harap etmen doğru değil
0 oy
tarafından
Hamile kadarına canının çektiğini yedirmek hacca gitmek kadar sevapmis. Üzülme canım. O bu sevaptan yoksun kaldı. Sen gün olur denk gelirsin kaynanandan işte yapsin yersin bir şekilde. Bugün olmaz yarın olur ama o hem senin canının çektirdiğinin günahını düşünsün. Gerçi düşünse yapmazdı. Allah herkese hayırlı komşular nasip etsin. Senin verdiklerini helal et, karnındaki bebeğinin çocuğunun sadakasi olsun yavrum 
(892 puan) tarafından
Olsun canım helal hoş olsun tabiki. Ama bundan sonra kesecem vermeyi ben de.
0 oy
(837 puan) tarafından
Ayy kıyamam ya o anı çok yasadım cnm ben allahım ya insanlar cok dusuncesız
(892 puan) tarafından
Evet gerçekten hep böyle düşüncesiz. Normalde bahçede birsey yaparken çıkmamaya dikkat ediyorum yanlış anlamasın vermek zorunda hissetmesin diye. Ama bugün oğlumla bahçede oynarken indiler sesleri geldi arka tarafa geçtiler hemen. Ondan öncesinde balkondaydi yani gördü de bizi. Hamile olmasam umrumda olmaz zaten de neyse
0 oy
(102 puan) tarafından
Canım abartmışın cocuk börek deyince yok niye diyorsun hemen kalk yap. 
(892 puan) tarafından
Yemeğimiz vardı zaten yemeğe oturduk hemen. O an düşünemedim kahvaltıya yapacam inşallah

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 938 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 743 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eliffff05 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 411 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamze güler (1,345 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,275 soru

24,109,323 cevap

332,873 kullanıcı

...