0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (702 puan) tarafından
Selam annisler 2008 den beri evliyim 4 evladim var 15 12 7 ve 11 aylik bu aralar bi bikmisligin tukenmisligin icindeyim resmen hic birseye yetemiyorum sanki kimsem yok cocuk ve kocamdan baska allah onlari basimdan eksik etmesin 

Şükür  guzel bi evliligim var ara sira tartisma illaki.olur tadi tuzu hangimizde yokki sonucta demi esas sorun canimi yakan aileler esimin annesi uvey devamli nispet sokar araya hep kuser barisir ise yarayacagi zaman ortalikta asla olmazlar hadi onu gectim annem taa isteme gununden beri esimi hic istemedi sevemedi bi turlu ona sebep 16 yildir  hic konusmam gormedim seslerini duymadim abim ablalarim bana aileme sebep kustu onalrida 16 yildir gormem ne bayram ne dugun cokkk ozledim cokkkkk seslerini kokularini evimi köyümü  herswyii bayranlarda icim yanar ailesine gidip geleni gorsem icim yanar kac kez gittik kapilarina istemiyorlar bosan gel diyor annem herkesi doldurmus esim dovmez sovmez ac birakmaz hep arkamdadir neden esimi istemezki saygilidir mesela hep der keske boyle yapmasalar gelseler kalsalar yese icseler gezdirsek torunlarini gorseler evlatlarim dede nene bilmez teyze dayi hic bilmezler  bu ozlem beni oldurecek onlar sivasta ben bursa dayim herkese cok hasretim bu yaz yine gittik dedim kizim kucuk belki dayanamazlar resmen kavga cikti annem cok fena biri hep dolduruyor oysaki ben ozledim sarilmak istiyorum dizinde uyumak istiyorum bayramda ellerini opmek istiyorum defalarca ararim acmaz engellerler kardeslerim senle konusursak bizi cenazeye gelmeyin onlaei silemeyiz diye beni sildiler inaninki suan bile gozlerim dolup bogazim düğüm  olarak yaziyorum anlatacak kimsem yok buraya icimi dokmek istedim kusuruma bakmayin:((

4 Cevaplar

0 oy
(1,858 puan) tarafından
Cnm yanlış anlamadan bişey sorcam bu kadar küçük bebeklerle nasıl ilgileniyosun
(702 puan) tarafından
Ne sen sor ne ben anlatayim bacim valla tek basima yetmeye calisiyorum biraz eksik biraz fazla kendimden zaman calip onlara bakiyorum canlari sagolsun yeterki
(4,435 puan) tarafından
Yani 15 12 7 olanlar yaş bence ay değil mi en küçüğü sadece 11 aylık değil mi ben mi yanlış anladım
(702 puan) tarafından
Aynen canim
-Reklam-
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Gerçekten cok tuhaf 4 çocuğunuz var üstelik eşiniz size ve cocuklarina iyi bakiyor anladigim kadariyla bir anne baska ne ister ki evladinin mutlulugundan baska 
(702 puan) tarafından
Annem bizim calisip ona bakmamizi istiyor oysaki o iyi olsa yemin ederim ger ay para yollarim evimde bile bakarim
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Aslında temel sorun çocuk sayısının fazla olmasından dolayı senin bedenen ve ruhen yorgunluğun kendinde zaman ayiramayisin .Biraz çocuklar büyüsün zaten rahatlarsin umarım .ailene gelince sende sil gitsin 16 senede çocuğuna yanmamış aramamiş bir anne benim gözümde anne degildir olmaz olsun der geçerim hala ne özleyip gidip af diliyordu. Delimisin sen 4 çocuklu kadınsın sakin ailen için gururunu ayaklar altına alma .Kusura bakma ama ailende ozellikle annende Merhamet vicdan sevgi yokmuş  olsa 16 sene durmazdi .kardeslerinde silmeye hazırmış ki konuşmuyorlar senle yoksa annen 7 24 yanında değil onların gizli de olsa ararlar yanına gelirler .ne onlara kardeş ne de okadina annem var deyip üzülme .eşin de ne güzel senle iyiyse olay bitmiştir .sende ailene karşı kalbini taşlaştır yoluna devam et . 4 tane çocuğun var onlar sana yeter artar bile .dayı teyze bilmezler diyorsun ben 25 yaşına kadar bildim de o saatten sonra bir miras meselesi oldu annem tarafiyla asla ve asla konuşmuyorum çok da onli değil yani hala dayı teyze ..şal kendini rahatla uzulme aile için artık kendi çekirdek ailen var onlarla mutlu ol . yoksay onları gitme yanlarına .üzgünüm ama sana birisinin bunları söylemesi gerekiyordu .senin ailende sevgi yok sana verecek belli
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Canım benim yaa... Sarılmak istedim sana.

Şükür ki eşin iyiymiş. Sen elin ve çocuklarınla mutlu olduktan sonra gerisini birazcık boş vermeye çalış. Belki böylesi hayırlı olanıdır. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 345 göst.
23 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde 1anne1prenses (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,585 göst.
4 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 824 göst.
9 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Haticekubra (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 855 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (6,133 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,388 soru

24,400,382 cevap