0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Kizlar size biseyler demek istiyorum benim diğer platformlarda tanıştığım bir arkadas ama kendisini kalleş çıkan birinden bahsedicem biz bunla bi barıştık bi konustuk bir barıştık konustuk ama artık yıprandı bugunde tartışma çıktı haset haset konuşmaya başladı neyse sonra engelledi bende engelledim sonra benim hakkımda diğer platformda konustu bende haddini bildirmek istedim çünkü 4yillik bir arkadaşlık vardi benim hakkımda kıskanç benim aldigimi almak isteyen biri dedi kendi yazdığını okumasam dicem ki gerçekten hakli sende al sende beraber herweyi yapariz ikiz olurz dedi orda da yazmış ki benden kıskandı onun kadar kinci biri görmedim 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,641 puan) tarafından
İsan bu zamanda ailesine güvenemiyor...
(27 puan) tarafından
Evet malesef kendinin yaptigini görmüyor benim yaptığıma laf atıyor
(1,641 puan) tarafından
Bence en güzeli umrsamamak
(27 puan) tarafından
Hakkımda konuşmasa gerçekten umursamam
(1,641 puan) tarafından
Demekki 1..0 ondesin
(27 puan) tarafından
Sabah konuşuyorduk yok mangala gitcem yok plan yapılacak haset haset konustu daha bide kıskandın diyor mutfak şefi aldik beraber onu bilr soyledi halbuki kendi dedi beraber bisey olduk diye iste o kadar dönek biriymiş
(1,641 puan) tarafından
Olsun bosver inan günaha girmeye gerek yok.bak sende şimdi onu konuşuyorsun ne mi oluyor enerjini emiyor ...
(27 puan) tarafından
Tabikide ama artık çok yoruldum oo kadar dert oluyorum ki konusuyor uyardım bi kerede yapti linç yedi hala akillanmadi
(1,641 puan) tarafından
Ozaman birdam sesleniyorum o bayana illaki takip ediyorum

Bi sus artık da  ne geçecek eline neee
(27 puan) tarafından
Burda hesabi var mı bilmiyorum eğer 6 saat önce açtığı post ona aitse onuda da bilmiyorum çünkü burda yazmadi diğer happy kids de post acti
-Reklam-
+1 oy
(7,808 puan) tarafından
Asla sanaldan kişilerle arkadaşlık kurmam devir çok kötü nasıl güvenebilir insan .
(27 puan) tarafından
Basta gerçekten böyle değildi çok farklıydı artık yiprandi çünkü biz birimize çok ağır şeyler söyledik ve asla özür dilemeyi bilmeyen biri ve çok gozu doymaz oo gün istediği oluncak mesela diyiyorki  cocuga bez alicam stop yapcam sende stok yap ya da kiyafet alcam sende al a
0 oy
tarafından

Yani kuzu hiçbir şey anlamadım. Biraz daha açık anlatsaydın sonuçta olay örgüsünü biz görmemişiz :(

(27 puan) tarafından
Yani şöyle bu şahısla suan kucuk 1 ay sonra benle konuşmak için bi yerlerden ulaşmaya caliscak benimle konuştuklarını anlattıklarımı gitti diger platformlara yazdı iste kıskanç gorgusuruz falan diye benim hakkımda konustu
(27 puan) tarafından
Enayi yerine konuldum açıkçası hırsını alamayıp diğer taraflara orda burda anlatıyor posta niye bu insanlar kıskanç olur diye açmış bide ben senin hakkında konusmadim diyebiliyor yüzsüz
0 oy
(9,568 puan) tarafından
Burda sabah vardı böyle bir post o kişi mi yoksa 
(27 puan) tarafından
40 45 dk önce açıldı post silindi çok fazla hareket olduğu için
(9,568 puan) tarafından
Yok 6 saat önce açılmış hala duruyor
(27 puan) tarafından
Yok oo degildir bu post silindi
(102 puan) tarafından
Hangisi kiz
(9,568 puan) tarafından