0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (4,400 puan) tarafından

Normalde sabah saat 9.00'da kızımla beraber uyanırdım kahvaltımı yapar daha sonra temizliğe girerdim evi buz gibi tertemiz yapardım. Tezgahımı hayatta akşamdan öyle bırakıp yatmazdım. Şimdi Sabah uyanıyorum tezgahın üstü dolu halsiz bir şekilde onları toparlıyorum gelip koltuğa uzanıyorum biraz telefon kurcalıyorum iki telefon kurcalarken bile halsizim yani yorgunum. Temizlik yapacağım ama mecalim yok o kadar üşeniyorum ki. Sizin de böyle mi havalardan mıdır yoksa kansızlık B12 eksikliği falan mı var anlamadım gitti baş ağrısı ve unutkanlık da oluyor ve bazen gözümün önü kararıyor. Ama en şikayetçi olduğum konu iş yapamıyorum bir bardak yıkıyorum gelip içeride uzanıyorum ellerim koltuktan sarkıyor resmen

Eşim de bunun farkında bana diyor sana ne olmuş sen sürekli nereye bulsan uzanıyorsun. Yatak odasına gidiyorum bir şey alacağım mesela pufun üzerine uzanıyorum adım atacak mecalim yok

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
D vitamini ve demir ölçtürmeni tavsiye ederim hele ki D vitamini
(4,400 puan) tarafından
Ay bilmiyorum neden böyle oldum bu aralar böyleyim ve hep esniyorum günlerce uyusam uykumu alamam herhalde
tarafından
Regl döneminde öyle oluyorum ben ama devir iğne kırıp yiyorum ekmeğe yoksa ayakta duramam mesela.
(4,400 puan) tarafından
Onu nerden bulabilirim
tarafından
Önce bir dahiliye bölümüne gidip D vitaminine baktır canım eczanelerde devit iğne satılıyor her yerde
-Reklam-
0 oy
(644 puan) tarafından
Bende anlattığıniz gibiyim genelde sıcak havada öyle oluyorum bide gebelikten dolayı benim
(4,400 puan) tarafından
Burda hava çok güzel serin. Hatta gece sıtma tuttu durduk yere dişlerim kırılcaktı birbirine çarpmaktan. Kansızlık mı acaba
(644 puan) tarafından
Olabilir kan verip öğrenebilirsin bunu
0 oy
(6,593 puan) tarafından
Hamile misin
(6,593 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkında ama bana hamilelik belirtileri gibi geldi
(4,400 puan) tarafından
Ay Allah'ın zoruns gitmesin ama hiç istemiyoruz kızım daha 2 yaşında çok erken
(6,593 puan) tarafından
Bence tam zamanı:D
(4,400 puan) tarafından