0 oy
142 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (43 puan) tarafından

Eşimle hiç anlaşamıyoruz aslında ilk başlarda iyiydik sonrası ne olduysa iki yabancı gibiyiz bir buçuk yaşında çocuğumuz var çok ilgili bir baba herkes tarafından sevilen biri ailem olsun çevrem olsun ama asla iyi bir eş değil yani ben öyle düşünüyorum ilgisiz değer vermez önemsemez duygularıni bir kaç gündür konuşmuyoruz  zaten ne gönül alması bilir nede başka birşey evde yabancı gibiyiz birbirimize ne oturup sohbet edebiliyoruz nede derdimizi paylaşırız İlk zamanlarda ki gibi olmayı istiyorum kaç defa söyledim yine aynı evden işe işten eve gelir yemeğini yer TV izler çocukla oynar uyur sonrasında iş yerinde de sorunu yok böyle yaptıkça sevilmedigimi düşünüyorum galiba haklıyım çünkü insan sevmediği birini umursamaz düşünmez :( evlilikten soğudum pişmanım aslında o kadar çok kırgınım ki duygularımı nasıl ifade edecem ne söyleyecem bilmiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,549 puan) tarafından
Peki eşinle açık açık konuştun mu bu durumu bu davranışlarının onu rahatsız ettiğini söyledin mi
(43 puan) tarafından
Evet çok kez söyledim ilk başlarda ki gibi sevildiğimi hissetmek istediğimi eskisi gibi olmayı mutlu olmayı istiyorum dedim ama nafile zaten iki defa tartışma arasında bana kapıyı gösterdi git dedi giderdim de işte insanın gidecek bir yeri olmayınca bide küçük çocuk olunca da gidemiyor sevilmedigimi düşünüyorum çünkü insan sevmediği birini umursamaz
(3,549 puan) tarafından
İşte bu şekilde değersizleştiriyorsunuz zaten kendinizi adam git diyor gidemiyorsunuz nasıl olsa bunun gidecek yeri yok ben ne yaparsam yapayım katlanmak zorunda diyip iyice yapıyor yapacağını
(43 puan) tarafından
Peki nasıl gidebilirim siz söyleyin annem öldü babam tek var oda yaşlı anca kendine bakar kime gideyim ki ikimizinde ikinci evliliği ve eşim dışarda herkese göre çok iyi biri bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
Acaba bir sıkıntısı mi var size söylemediği kesin birsey vardır..  telini falan kontrol edin bakın..  çocuktan sonra illaki bir tık geride kaliyorlar ama sizin anlattığınız şey gibi değil tabi illaki bireyi vardır araştır öğren derim 2 yabancı gibiseniz kedin ondan kaynaklı ya bir durum var yada birsey anlatamadigi bir konu var.. araştırın öğrenin derim teline bakın derim  bu devirde kimseye güven kalmadı bu kocam olsa dair devir eski devir değil maalesef...
(43 puan) tarafından
Telefonun her zaman ortalıkta asla şifre koymaz sevgisinin bittiğini düşünüyorum ondan beni umursamamasi

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 777 göst.
0 oy
26 cevap 1,596 göst.
0 oy
6 cevap 769 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Leylow_ (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 876 göst.
23 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler