+2 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (568 puan) tarafından
Uyuyamıyorum ya.binada 6 çocuklu bir kadın çocukları aşağıya yolluyo gece 10 kadar binada bazen 11 parka yolluyo hepside kız küçüğü 3 büyüğü liseye ğeçtı.annenin hiç birşeyden haberi olmuyo binaya zarar veriyorlar diğer çocuklara bulaşıp kavga çıkarıyorlar.binada herkes hemen hemen şikayetçi ama kimse birşey yapamyo.ğeçen günlerde bi kadınla daha polislik oldu bu büyük kızın çekkirmeleri yüzünden.ben çocuğumu aşağı gönderiyorum bunlar yokken diğer çocuklarla çok güzel oynuyorlar ama onlar inince akşam iniyolar özellikle ortalık karışıyo iki üç gündür yine benim çocuklarıma bulaşıyolar.birşey demdm ben görüyorum balkondan duyuyorum oğlumun kafasına vuruyor kızın biri şaka yapıyorum dıyo öyle şakamı olur kolunu bükmüş evvelki gün bişey demedm.binaran çocuklar ne tarafa geçse bunlar bulaşmak için arkalarına gidip sataşıyorlar.akşam bi parka gittik ordalardı kızlar yine oynadılar sonra tartışma çıktı yine bi oyuncak var ona binmişler hep beraber o büyük kız tiksiniyorum bunlardan deyip inmiş ağız kavgası başladı tabi ama kız nasl laflar saldırıyor ben kandı küçük kızımı oda en küçük kardeşini sallıyor.bana gerizekalı sen çokmu sayğılısın senin çocukların çokmu saygılı fln eşimde bi 10 15 dk uzaktan dinledi dayanamadı geldi kes artık bak bida benim çocuklarım la muhattap olma dedi kız hala karşılık veriyor sonra biz kendi çocuklarımıza kızdık size bulaşsalar bile umursamayın dıe ama çocuklar nereye kaçsa bulaşmak için fırsat kolluyolar.sonra Eve ğeldık eşini aramış hemn kadın o büyük kızı eşime iftira atmış bana el kaldırdı diye öyle birşey kesinlikle yok binada herkes tanır bilir sever bizi.eşi şehir dışında kocama mesaj atmış kavat pezevşmek dıe küfürlü eşim kalp krizi ğeçirecekti telefonda konuşurken aldım ben kapattım ama dayanamadım evine çıktım kapıyı açmadı kızına kim el kaldırmış aç şu kapıyı söylesin dışa bu polis fln cağırcam dedi yine tm çağır eşim kalp hastalığı var tansiyon var birşey olunca kocan sorumlu bıktık sizden be dedim yanmda başka komşumda vardı polis bizide ğeldı dinledi aynı polislermiş hep ğeldıklerınden öğrenmiş bunları bulaşmayın muhattap etmeyin dıyo zaten etmıyoruz çoçukları ama onlar durmuyo herkeste biliyo.binaran bi kaç kadın imza toplansın gönderilsin bunlar dıyorda bilmiyorum vebale ğirermıyız ama canımdan bezdim bir senedir yaa

7 Cevaplar

+1 oy
(126 puan) tarafından
Daha ne vabali bacım. Toplatın imzaları gönderebiiyirsaniz gönderin. Okudukça sinirlendim. Nefret ediyorum çocuklarına sahip çıkamayan , edep nedir saygı nedir öğretemeyen anne babalardan 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İmza toplayıp def etmekten başka çare yok canım 
(568 puan) tarafından
Binadan çoğu kişi rahatsız ama imza toplanır çoğunluk sağlanırmı bilmiyorum.daha öncede toplanmaya çıkmış geri toplanmamış nedense
+1 oy
(702 puan) tarafından
Buyuk ihtimalle erkek cocugu tutturmak icin 6 tane yapmis ve kizlari da akillari sira erkek gibi yetistirmeye calismis ama yanlis yaptiginin fatkina varamamis valla kimse kusura bakmasin ne benim cocugum baskasina ne de baskasinin cocugu bana zarar verebilir herkes saygisini haddini bilecek 11 12 ye kadar sokakta cocuk olmaz sehir yerinde herkes 9 dedimmi alsin cocuguni iceriye uyuyan hasta olan isten gelip yorulan vat 
(568 puan) tarafından
Erkek çocuğuda var engelli oda onun engeli var ama kadındaki kocasındaki büyük kızındaki engel daha çok o kadar sinir oluyorum ki ya binanın bahçesini ele ğeçirdiler çocuklara rahat vermıyolar parka götürüyorum oradada rahat yok
+1 oy
(2,231 puan) tarafından
İmza toplatıp gönderebilirsiniz buna hakkınız var kuzenimin apartmanından imzayla birini göndernişler ama sürec nasıl işliyo bilmiyorum
(568 puan) tarafından
Peki canım teşekkür ederim
0 oy
(568 puan) tarafından
Çok uzun olmuş ama hakkınızı helal edin kızlar eşimde çok huzursuz bende şuan eşim sinirlenince telefonda adama çocuklar çok korktu atamıyorum üstümden o anı
0 oy
(1,943 puan) tarafından
Bizim burda da gece 11 en12 ye kadar dışarda oynayan çocuk sesi,sohbet eden kadın sesi.Medeniyetten zerre nasibini alamamış insan bunlar.Çocuğu yapip o saatte sokağa salmak kolay tabi.İmzayla def edim bence.Kimse sokağı babasının malı gibi kullanamaz
(568 puan) tarafından
Bi ara bu kadın benim inadıma balkonumun altında oturdu bi komşu buldu kendıne kendı ğibi onunla çay kahve içmeler ama kapattım balkonumun kapısını duymadım bitti.maalesef var böyleleri eşim kocasını aradı orası oturma yerimi insanlar ordan gelip ğeçıyo kamelyalarımız var gidip orada otursun diye o dönem yöneticiydi eşim
0 oy
(8,312 puan) tarafından
Ruh hastası aile bunları apartmandan değil ülkeden göndermek gerekir geleceğin teröristleri pis zorbalar 
(568 puan) tarafından
Bi defolmarılar ya valla çocukları aşağı indirmek istemiyorum çocuklarda dıyo onların yüzünden biz aşağıda oynayamacakmıyız dıe gündüz sıcak herğünde alıp parka fln götürememki.bıktım valla bunlar yokken çok iyi binanın çocukları birbirleriyle ama bunlar gelince ortalık karışıyo kendılerine bunu söyleyince daha çok sinirlenip ağıza alınmayak kelimeler kullanıyo bana kız.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 210 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 796 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,815 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 273 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde selinhakan (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,272 soru

24,136,878 cevap

334,331 kullanıcı

...