+1 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (969 puan) tarafından

Baş dönmesi için son çare boyun fıtığından şüphe ediyorum :( beyin ve sinir hastalıklarına mı yoksa genel cerrahi mi sıra alayım lütfen öneride bulunun 

8 Cevaplar

+1 oy
(777 puan) tarafından
Genel Cerrahiye alacaksın 
(969 puan) tarafından
Teşekkürlerrr
-Reklam-
0 oy
(567 puan) tarafından
Genel cerrahiye gitmelisin  beyin ve sinir cerrahisi canım yara fizik tedavi 
0 oy
(567 puan) tarafından
Ha nöroloji de olur hepsinede ğittim
0 oy
(567 puan) tarafından
Ama baş dönmesi için nöroloji
(567 puan) tarafından
Eşimde kullandı o ilaçları b12 de kullandı ama devam etmedi bıraktı hep ilacları
(969 puan) tarafından
:( bilmiyorum canım stres mi şaşırdım kaldım cok saol :( tansiyonum düsük benim sürekli. Yüksek olsa dönüyor mu onuda bilmiyorum ama ben en son ölctügümde 6 gün önce 10/6 ydı tabi ben bol tuzlu çekirdek yemiştim ondan 2 saat sonda baktık
(969 puan) tarafından
Eşinin ne kadar sürmüştü ve geçti mi :(
(567 puan) tarafından
O zmn çok düşük tansiyonuna sen bi dahiliyeye git baktır bence.eşimin bir sene bina yöneticiliği yaptı bir seneye yakın stresten yükseldı tansiyon baş dönmesi yaptı KBB ye gitti kardiyoloji ye gitti birşey çıkmadı nörolojiye gitti çıkmadı birşey şuan ğectı şükür ama yine olacak gibi çıkmatansıyondanmış
(5,414 puan) tarafından
Nöroloji kafanın içine bakar boyna değil.
0 oy
(833 puan) tarafından
Beyin ve sinir hastalıklarına gideceksin. Genel cerrah ile işin yok.Bende de düzleşme var. 
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Beyin ve sinir cerrahi kuzum. Genel cerrahinin alanı değil
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Boyun fıtığı için fizik tedavi 

Bas donmesi içinde nöroloji ye gideceksin canim
(969 puan) tarafından
Nöroloji gittim canım MR istemedi KBB gönderdi ordada bişey yok çıkmadı kardiyolojiye gittim oda çare olmadı şimdide son çare beyin cerrahı :(
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Boyun fıtığı için beyin cerrahiden sıra alır gidersin genel cerrahi bakmaz çoğu genel cerrahi demiş ama hangi bilgiye dayanarak söylediler acaba
(969 puan) tarafından
Beyinden sıra aldım canım :(

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 215 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
7 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
17 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde At Work (6,941 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 47 göst.

Kategoriler

1,467,011 soru

24,038,137 cevap

329,028 kullanıcı

...