+1 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (978 puan) tarafından
Kahvaltı da her şeyi önüne koyuyorum domates salatalık patates kızartıyorum yok yemiyor bazen çok az pankek çok az krep belki. Makarna erişte falan seviyor tek tük ya. Hiç yararlı bir şey yemiyor. Sizinkiler nasıl? Tavsiyeniz var mı? Emzik gibi de sürekli mememde . 

5 Cevaplar

0 oy
(23,444 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa başına sürer . 
-Reklam-
0 oy
(1,901 puan) tarafından
Benimki de öyle 20 aylık pazartesi günü tahlil yapılacak 
(93 puan) tarafından
Benimkide aynı diş sendrom olunca böyle oluyo demek ki
(1,901 puan) tarafından
Bende diş diyordum canım sonra 39 derece ateşle hastaneye gittik kanında enfeksiyon çıktı 4 gün hastane de yattik doktor ciddi derece de kansızlık da var ama enfeksiyon yanıltabilir pazartesi günü tekrar tahlil yapalım dedi eğer ciddi derece de iştahsızlık varsa diş sendrom deme tahlil yaptir sonrası daha kötü oluyor
0 oy
tarafından
15.aydayiz şuan 4.5 ay çektim ek gıda reddini en sonunda ya şimdi ya hiç deyip aç biraktim sevdiği şeyleri vermedim benim verdiğim yenilecek mama içilmeyecek diye şart koştum 12 saat boyunca inat etti yemedi ağlaya ağlaya yeri göğü birbirine katarak açlıktan bayılarak uyudu ertesi sabah kalktığında önüne ne koyduysam silip süpürdü aç bırak cnm en fazla 24 saat dayanabilirler
0 oy
tarafından
Canım ,  benim oğlum da 20 aylık. 2 yaş sendromuna yavaş yavaş adım atıyorlar. Atakları oluyor gün içerisinde bir de havalar yeni sıcaktan çıktı. Bebeğinin kaç dişi var ? Azı dişleri çıktı mı? Bebekle inatlaşma yemek konusunda ama açta bırakmamaya çalış en fazla 4 6 saat aralığı aç kalabilirler zaten . Bizim iştah problemini ocean vitamin ve you plus kids çözüyor bazen ne yerse kar oluyor kendini sıkma . 
0 oy
(568 puan) tarafından
Ben sütten kestim canım benimkire az az yıyo saydıklarından çok yemıyo nedense.ekmek ister sürekli inek sütü az az içiyo bi kahve fincanı anca yanı herşey dan çok az yıyo.çorba hiç sevmez  en son 10 kıloydu 18 aylıkken şimdi blmıyorum yoğurt yer  küçük kaseyle ama herğün yemez aynı şeyi bir gün yoğurt yedirsem ertesi gün onu yemez bi kaç hafta bende şaşırdım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 177 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 112 göst.