+1 oy
1,794 göst.
Diğer kategorisinde (6,811 puan) tarafından

Kızlar hiç ah ettiniz de tuttu mu benim çok tutuyor bazen kendimi tutamayıp beddua değil de seni Allah a havale ediyorum diyorum. Belki inanmazsınız ama beni gerçekten üzen birisi vardı eski komşum ah etmiştim kadın öldü ben hamileyim o benim üstümdeydi üstten halı silkeliyor saç tarayip atıyordu  ben en alt katta balkon yok bahçe bana aitti küçük bı bahçe vardı hamile halimle beni ağlatıp üzüyordu hep seni Allah a havale ediyorum derdim  sonra taşındık ordan trafik kazası geçirmis ve ölmüş öyle üzüldüm ki az önce de aklıma geldi 

Daha önce de iş yerinde adam beni taciz etti ama kanitlayamadim şikayet ettim bı şey olmadı  Allah'ından bul pis herif dedim adam iş kazasında gözümün önünde öldü 

Daha böyle çok var kayınvalidem falan çok üzdü beni yeni gelinken ona da tuttu korkuyorum artık bı şey demesem bile Allah'ım diyerek ağladım mi tutuyor 

Evet biraz değişik gelebilir ama tutuyor sizin de oluyor mu oyle merak ettim.

Nerden geldi aklına derseniz ölen kadının resmini gördüm ordan geldi aklıma öyle olunca da vicdan yapıyorum :(

24 Cevaplar

0 oy
(2,922 puan) tarafından
Esim beni halasi icn kapiya atti bildgn sokaga atti tesetturlutum ve acik bi sekilde atti.sebebte halasyla uludaga gitmek istemedm diye.kizlarim var onlari birakip gitmek istemiyorm dedim diye beni sokaga atti sokakta giyindm o iceri girince kapinn yanndaki ayakkabilkta asili olan ne varsa aldim giynmeye cakistim yanmdanda arabalr geciyor bemde araba arkasna saklanmaya calisiyorm gece 12.baktm almiyor cocuklrimjdq vermiyor ailemi aradm babamda karini eve al ben gelmiyorm gelirsem eger seni öldururm demisti go.t korkusuna aldi neyse kargo isi yapiyordu kendj isiydi arabasi vardi insallah dedim o arabann altinda kalirsn dedim.sonuc diger gun tirin altina girmis.beni aradi agliyor ozur dilerim hata ettm falan diye ahin tuttu tirin altindayim dedi.beter ol kopek dedim kapadm teli.ogun bugundurdw halasyla konusmaz banada hep seni cok uzdm hakkna girdim diye helallk ister.kopek soyu.
(6,811 puan) tarafından
Kadının duası da bedduasi da geçiyor kocaya ama anlayana hala da sinsi köpek nasıl doldurdu kimbilir kocanı
(2,922 puan) tarafından
Evet canm aslinda beni sever korur ama halaso hayatimiza girdgnden beri cok degismiti cok cektirdi bana ama allaha sukur cok uzun surmedi gercklerj gormeside halasini sildi yolda gorse yuzune bakmaz bendende hep helallik ister.affettm ama icmdeki yara hic kapanmiyor iste en cokta beni kapiya attigmda cocuklrmim icerse aglamasi bana vermemsj oldu.beni onlarla tehdit etettyani.bunu hoc unutamiyorm ama yine cocuklr icin affettm bosaniyordm kizim cok agladi anne yapma.diye vazgectm y
(6,811 puan) tarafından
Ah annelik her şeye evlatlar için katlanıyor insan dimi
(2,922 puan) tarafından
Tabikide kizlarim kizlarim belkide aglayip yapma anne demeseydilr bosarsm arkamada asla bakmazdm onlara dua etsn yani
(6,811 puan) tarafından
Keşke evlat kıymeti bilseler
-Reklam-
0 oy
(537 puan) tarafından
Tutuyor evet ilahi adalet canim o kadar yanıyorki o anda insan söylüyor işte sayayim mi 

1. Evlendim ayrildim eski eşim cok canımı yaktı artik dayanamadim siddet hapis ceza asiri kiskanclik boşandım ve bosanirken dedimki allahim benim canimi çok yaktılar sende gördün şahit oldun sen onlara oyle birini nasib etki bir ömür benim adimi zikrettir azab ceksin dedim 1 yil sonra evlendi kadinin adı fatıma dilek 

2. Bosandiktan sonra calistim annem babam haksiz yere paramı yediler i t givi calistim annem bir lirasını vermezdi hemen elimden alirlardi gözümün yaşiyla verirdim geri geldim bi kere gidecek başka yerim  yok allahim hayırlısıyla evleneyim kurtulayim annem babam bana acımıyor alnimin terini soğumadan yiolar herkesin pisligini temizliyorum hakkimi helal etmiyorum anamda babamda calissin ama yiyemesinler dedim evlendim annem hemen işe girdi babam simdide anneme yediremeden alio elinden parayi gidiyo kumara yatiriyo ikiside yiyemio annemde simdi herkesin pisligini temizlio 

3. Çok şükür evlendim mutlu bi yuvam var ama hamileyken esim cok agir laflar konustu surekli benle uğraştı yüzüne karşı dedimki allah sana benden evlatlarimdan uzak bir dert versin kendinle ugraş bizi gözün gormesin ugrasma dedim 5ay once ameliyat oldu 3  cekti ben baktim herseyiyle tam iyilest kurdeşen oldu  gözü beni bile görmüyor kavga etmeye mecali yok allah iste kurban oldugum rabbim
(6,811 puan) tarafından
Kız masaAllah demek ki içten ediyorsun ve ben şuna inanıyorum haksızlık ediliyor ve o insanım canı gerçekten yanıyorsa tutuyor benjm de tutar kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Özellikle kaynanam ve görümceme tutuyor eşime tutuyor cevremde bana haksızlık eden kim varsa tutuyor
(537 puan) tarafından
Onlarin kötülüğü varsa bizimde allahimiz var
(6,811 puan) tarafından
Öyle canım Allah fesatlık edenin yanına bırakmıyor
0 oy
(7,293 puan) tarafından
Evet tuttu bırak benimkiler hemen tutmasın sonra başıma kalıyorlar yine 
(6,811 puan) tarafından
Kız Allah iyiliğini versin
(7,293 puan) tarafından
Öyle oluyo ama :D
(6,811 puan) tarafından
Ne yaptım da ne dedin de başına kaldı :D
(7,293 puan) tarafından
Kayınvalideme kızdım kırıldım ağladım ağlarken de tam ağzına yüzüne dursun hakkımı Rabbim sorsun gibi şeyler dediğim ama aradan 2 gün geçti 3. Gün hastalandı hiçbirsey yokken ve 24 saate yakın iki çocuğumu bırakıp hastanede rezil oldum onunla kalsa yine iyi eve geldik yine bana kaldı
(6,811 puan) tarafından
Başka çocuğu yok mu
(7,293 puan) tarafından
Erkek olarak yok kız olarak da 4 kızı var biri o sıra yeni doğum yaptıydı biri köyde biri çalışıyor biri de geldi yanımıza ama sorumluluğun çoğu bendeydi evde de öyle ha Allah razı olsun bana o güne kadar kötü bir sözü hareketi vs olmamıştır o günde aldığım bir şeye laf söyledi bende ona söyledim oda sanki bana bir çorap mi aldılar da diye konuşurken duydum o sırada dedim çünkü yaşlı dışarı çıkamıyor diye elimden geldiği kadarıyla almaya çalışırım bir oturuyoruz eksiğini frlan bilmiş oluyorum
(6,811 puan) tarafından
Beraber mi oturuyorsun
(7,293 puan) tarafından
Evet canım 7 sene oluyo :D
(6,811 puan) tarafından
Allah sabır versin :D zor olmuyor mu
(7,293 puan) tarafından
Alıştım artık ayrı eve çıkma gibi şuan şansım da yok
0 oy
(568 puan) tarafından
Tutuyor evet benimde 
(568 puan) tarafından
Evliyim eşimin en yakın arkadaşı hem akrabası bana durmadan mesaj atardı arardı enğellenenlerde görünürdü o kadar pskolojim boziymiştuki kendınide herkes sever kimseye bişey anlatamadım anlatsam ben suçlu çıkarım dıye korktum çok dua ettim beddua ettim geberse keşke kurtulsam diye o kadar pskolojim bozulmuştu hamileydim birde aradan 8 sene ğeçtı beyin kanaması geçirdi  4 ay felçli hastanede yattı sonra vefat etti bi kaç hafta oluyo.ama duyunca yine üzüldüm eşine çocuklarına nebileyim ya...eşimde anlamıştı benim tavırlarımdan sanki oda soğumuştu o kişiden
(6,811 puan) tarafından
Gerçekten haksızlık oldu mu tutuyor ben buna inanır bunu söylerim
(568 puan) tarafından
Evet için yanarak edersen tutuyor Allah kendini bilmezlerle karşılaştırmasın dıcemde hayatın içinde herşey var maalesef rabbim imanından ayırmasın bizi amiiiiinnnn ...
(6,811 puan) tarafından
Amin canım rabbim merhametli insanlara denk getirsin
(568 puan) tarafından
Amiin

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 1,146 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Merve0032 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 2,156 göst.
20 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde hoşgeldinmelek (76 puan) tarafından soruldu
+2 oy
43 cevap 1,456 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Civcivim (1,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 270 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,177 soru

24,108,261 cevap

332,813 kullanıcı

...